999 rekla bych ji, že vařit obědy a dlouze s dětma péct cukroví je dnes už úkol prababicek. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
999 Já jsem zas chtěla říct, že na vaření maj děti rodiče, prarodiče jsou na rozmazlování;)
rysamona Já myslím, že k tomu ten okraj nepotřebuješ, že je to jen estetika, protože kde jsem to viděla, tak to měli bez okraju teda, prostě pásek puzzle za sebou
("pazle" jo, ne pásek puclíků co jsem chtěla napsat původně):D
Pinot Noir A stejně to mám blbě, pazl:D
rysamona jo ten okraj jde ke všemu, jen si to správné spočítej. Mají teda dva typy, jak jsem pochopila - jeden hladký a jeden tu měkkou trávu - což mi přišlo mnohem lepší
999 Já myslím, že pokud vnoučeti chutnalo, tak dobrý ;o)
edit : dubl
("pazle" jo, ne pásek puclíků co jsem chtěla napsat původně):D
ato je důvod, proče jsem napsala set a ne jeden dílek protože jsem nevěděla jak to napsat (puzzle, pazl, pucle...) ![]()
continuity My teda máme jinou značku, ale tahleta měkká tráva mě trochu štve, protože jak to máme fakt vytažené furt, tak se ta stébélka mají tendenci časem odlamovat. U tvrdé varianty trávy se to kupodivu neděje.
DruI Tedy jak to čtu tak se asi zařídím dle Karjy a bude to bez okraje ![]()
Jeste zapominate na prejizdeni rukou po dratenym plote a chozeni 10 cm vedle chodniku v mokry trave
pridavam jeste vlnitej plech (mame tu mezi vlakem a stavbou, takze lahůdka) a objíždění špinavých aut
Jeste zapominate na prejizdeni rukou po dratenym plote a chozeni 10 cm vedle chodniku v mokry trave
pridavam jeste vlnitej plech (mame tu mezi vlakem a stavbou, takze lahůdka) a objíždění špinavých aut
rysamona Mně to bez okraje nevadí, ale jak říkám, u nás to děti průběžně přeskládávají do různých nepravidelných tvarů. Kdyby šlo o estetiku, tak asi budeme mít i okraje :o)
Karja zrovna včera deti čuměly na Netflixu na Gabi kočky a tam se stavělo pucle ![]()
DruI On si umí vybrat :-). Restauraci i jídlo v ní.
Prosím vás, jaké ty batohy pro prvnáčky jsme si tady vyhodnocovaly jako subtilnejší? Ta Fria a pak ještě jeden ne, Topgal?
rysamona a to je jiný kód než ONADNES? Jsem myslela, že tam napisu onadnes a bude to. Tak mam taky hledat kod, jo?
Karja batoh nebo skolni taška? My ted kupovali boll a ma moc hezky udělaný bederní pás a zadovy systém. Kupovala jsem uz nějaký vetsi objem (pro čtvrťáka), ale je drobek a nevypada v tom smesne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí