rysamonaONADNES
Vše o těhotenství a dětech
Gatita myslela jsem školní tašku;-)
Makara A ja som asi jediná, kto o existencii podobných podložiek 1x počul teraz. Nepoznám nikoho, kto by mal podložky muffik doma.
dorotatak ty žiješ na Slovensku?
Co mám zkušenost z rodiny, tak přístup k problémům s pohybovým aparátem se na Slovensku a v Česku zásadně liší. Na Slovensku přijdeš domů s Mydocalmem a pokud se řekne rehabilitace, myslí se tím magnetorapie a možná dvě lekce cvičení.
Tady je první volba to především rozcvicit, takže to s těmi různými pomůckami dost souzní.
rysamona to vubec! Vsak clovek nemuze vedet vsechno.
continuity dik. Dam pak vedet, jestli jsem se rozhoupala. Jeste existují takove ponozky s gumou vespod, tak si rikam, jestli nam radsi nepořídit tohle nez tu podložku. Ponožky do kapsy a nasadit při prochazce v lese... same otazky:)
Gatita akorát teda ty skinnersky nejsou moc na nevlídný počasí. Teď vám v tom bude zima a bude to mokrý. A děti nemůžou mít nějak moc nadměrek.
Gatita osobně si myslím, že ty ponožky člověk využije jen ve specifických situacích. Podložky podle mně člověk zvládne využít častěji.
žluťásek ja to tusim. Podzim a zima nejsou nejlepsi období. Ja pred sebou valim synův platfus a spatny postoj uz x let. Teda pred lety jsem s nim sice na te fyzioterapii i ortopedii byla, ale proste jsem ho nezlomila ani jednou k cvičení a vložky si taky nevzal ani jednou, vyhazoval je furt ven. Ted je mu deset, vypada to úplně příšerně a vyčítám si, ze jsem ho nějak násilím nepřinutila tenkrát. Ted ma rozum a myslim, ze by i trochu cvičil, ale zapomnela jsem ty cviky a vubec nemam cas s nim ted znovu někam jít (s mladsim ted totiž trajdáme snad každy týden po doktorech a ma to ted prioritu). No a me uz rok boli nohy - pata, nárt... po porodu jsem si všimla, ze mam najednou o cislo vetsi nohu, tak tam bude asi nejaka souvislost, i kdyz bolest se dostavila az ted. Nevim co s tim, ale barevna podložka nebo prochazka po lese znějí docela přístupně:))
Gatita a nějaké cviky podle videí byste zatím nezvládli, než se dostanete k odborníkovi? Nebo knížka s fotkami?
Já vím, že to není ono. Ale různé ty cviky na protažení, zpevnění, to snad nemůže uškodit?
Gatita Tak naše děti by ponožkoboty chtěly nosit furt i v Praze, akorát nejsou dobrý když je moc velký vedro (páč se v nich potí noha), když je moc velký vlhko (protože pomalu schnou) a když je zima (protože je v nich zima) ;o)
continuityŽijem na Slovensku. Nemám však v bezprostrednom okolí ľudí, ktorí by riešili ortopedické problémy, tak to, že o podobných podložkách nič neviem, skôr bude dané tým. A ak pribuzní či známi podobné problémy riešia, tak majú lieky alebo dostanú injekcie či obstreky. Sama nemám dobré držanie tela, najmä pri sedení za počítačom, a asi ani správnu chôdzu (na vonkajšej strane mám vždy podpätky na topánkach viac zodraté, našľapujem výrazne cez päty), ale neriešim to.
Karja Prosím tě, kolik mala měří a váží? Moje dítě má 108 cm a 16 kg, na tyhle rozměry se snad školní taška ani nedělá :-D.
Potrefenáhusa Vlnitej plech dodnes, podobnej reflex jako sbírání kaštanů ![]()
![]()
Aranel prosim te, uz jsi zacala s prikrmy? A kolik ma maly vahu? Nas ma asi neco kolem 8,5 a uz jsem dost vyrizena. Prikrmy tak lzicku a vic nechce.
Vari kamaradky dite melo podobny rozmery a mela normalne Beckmann.
Jos Taky má asi tak a ještě nezačala, i když PLDD už chtěla, nějak před 3 týdny. Asi příští týden, ať můžeme na kontrole říct, že už jo ![]()
Dneska jsem dvě hodiny poslouchala Vandu Schreierovou
no já vím. Ale konečně jsem si to nějak utřídila a jsem v klidu.
Jos Jo a Cyrilova kniha už je na cestě!! ![]()
![]()
Jinak ja jsem na Tondu narvala Ergobag, kdyz jsme si v prodejne vyzvedavali boty. Ma asi 116cm a 21kg.

711990 nase dite ma stejny rozměry a narvala jsem na ni v luxoru step by step, prisel mi docela velkej do všech stran , ale mit uz by ho asi mohla (poradne ho zapnout nechtela)
(mam v merku ten klasickej beckmann)

Vari Ona je rozměrově v pohodě,ale já chci spíš menší tašku;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí