Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline monis
1613 příspěvků moje polička 15. října 2025 20:32

Vari dcera ma teda 115 a 19 kg, ale je taky jak vyzle a ma ten Frii. Kamaradka ma Beckmann a prijde mi to jako temer identicky batoh, jen jine zapinani a je o litr drazsi.

Jinak kdo jste prorokoval, ze plny uvazek a dojizdeni bez babicek bude teror, tak jste meli samozrejme pravdu. No uz dva dny premyslim, ze s tim seknu ve zkusebce

Mam pretizeny mozek, takze jsem uz zapomnela x dulezitych veci vcetne ukolu a ucebnic, co zustaly na kuchynske lince, a tedy mame zapis v notysku. Ukoly s prvnackou lepime v 7 vecer a trileta je ve skolce mezi poslednima 2 detma. Zkraceni uvazku nehrozi, kvuli objemu prace a financim za dojizdeni. HO na pravidelne bazi taky nehrozi ani po zapracovani, uz jsem si na pracovisti udelala anketu. No mam o cem premyslet.... A jako tresnicka na dortu je uzavirka na ceste do prace, takze jsem prvni den jela podle wazu po ceste, kde se jezdi rally

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 15. října 2025 20:36

monis Soucitim s tebou. Je toho moc.... Přeju správná rozhodnuti

Offline notna
9484 příspěvků moje polička 15. října 2025 20:40

monis To je strašně náročný. Lituju.  Nemůže si vzít ten zkrácený úvazek manžel? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. října 2025 20:45

Potrefenáhusa starší s tím step by step vypadal podobně. Ale sedí mu dobře, podle mě to dělá ten rovný vršek. Ale mladšímu bych ráda vnutila tu frii, i když to půjde asi těžko, protože brácha je bůh. Ale do jara času dost, dřív to řešit nebudu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. října 2025 20:46

monis no uf

Já mám momentálně pocit, že mi praskne hlava i bez práce. Tohle si neumím představit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. října 2025 20:52

Gatita plavat už nechodí? Kromě plavání nám na fyziu pro děti doporučovali lezení. Není u vás nějaké lezecké centrum? Někde dělají i víkendové kurzy pro děti.

Kluci by taky potřebovali, byli jsme, když jsem byla už hodně těhotná s miminem a po porodu jsme to zazdili. Teď má mladší ve školce nějaký fyzio srceening a já se trochu děsím, s čím přijde. Taky mám pocit, že pořád někde lítáme, doktoři, akce ve školce a v budoucí škole... Nepamatuju si týden, kdy nějaký den nemusel muž dřív z/později do práce.

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 15. října 2025 20:53
Offline monis
1613 příspěvků moje polička 15. října 2025 20:57

notnato vubec, on ma hodne narocnou praci a navic financne by to neslo.

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 15. října 2025 21:04

monis 

Já bych chvíli počkala, třeba si to sedne.

Snažila bych se zautomatizovat a nastavit pravidla, jak to jen pujde. On je možná ten naráz větší, že máš zároveň novou práci a prvňacku. Je tech změn najednou  příliš, tak to chvilku trvá zaběhnout. 

Nemůže alespoň dočasně převzít nějaké úkoly muž, hlavně pokud má kratší dojíždění?

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 15. října 2025 21:06

monis A ty nejsi Pražák? (Překvapuje mě to zmínění financi). Protože kdyby si byla, tak ti řeknu, jdi a zatukej na jiné dvere, a jdi tam, aby ti to vyhovovalo. Ale jinde je to prostě komplikovanější

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 15. října 2025 21:07

continuity nema, ma delsi... Ja cca 35 minut autem, on 50 vlakem. No uvidime, proste jsem mela vzacny ambiciozni zachvat, coz normalne neodpovida me osobe

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 15. října 2025 21:07

Karja ne, periferie

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 15. října 2025 21:07

continuity monis Ano to je pravda, teď je to nejhorší období, prvnacka, návrat do práce a první rok ve školce :-/

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 15. října 2025 21:25

Karja takze se tedy presunu do vlakna, kde se resi ty neuroly a zolofty

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 15. října 2025 21:47

Evaeva on potřebuje obecně cvičit, jakýkoli všestranný sport nebo se aspoň doma protahnout. Je to takovy malý Mr. Burns

A plavat nechodi, chodi mladsi. Tomu svaliky jen hraji, ma uplne jiny typ těla. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 15. října 2025 21:53

monisTys začínala začátkem měsíce? Já bych tomu ještě pár dní dala, třeba si to sedne. A třeba si i ten HO nakonec prosadíš. No každopádně nezávidím, já si plný úvazek s dojížděním ani představit nedokážu.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 16. října 2025 05:47

monis podle me ten HO by sel prosadit pres nemocny deti. Myslim ze budou radsi kdyz budes pracovat nez abys byla na OCR. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 16. října 2025 07:06
Reakce na dorota:

Makara A ja som asi jediná, kto o existencii podobných podložiek 1x počul teraz. Nepoznám nikoho, kto by mal podložky muffik doma.

​nejsi jediná,  já to taky neznám

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 16. října 2025 07:41

711990 tak to asi sel, ale otazka, jestli v takovem prostredi chci dlouhodobe fungovat a nezacit tu energii smerovat nekam, kde to bude dlouhodobe udrzitelny. Mam jeste 1 pohovor v korporatu, tak treba se postesti.

DruIrekla jsem si, ze zkusim jeste 1 tyden, ale zase cim dyl tu budu strasit, tim vic mi bude blby s tim seknout, protoze ti spousta lidi venuje nejakou energii

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 16. října 2025 07:42

monis moc držím palce. Treba se to utrepe. Pokud ne, skoncit můžeš i kdykoli, i kdyz po zkusebce se ti to natáhne o výpovědní dobu, pokud se nedohodnete jinak. Tohle je extrémně náročné období. Co pomohlo u nás: rozdělit si vodění děti - muž rano, ja odpoledne. Super jsou kroužky v budově školky/skoly.