monis nic ti blby nemusi byt, od toho ta zkusebka je. U nas je to dost casty jev, lidi proste zjisti, ze jim to nevyhovuje a zmizi. Nekdo po mesici, nekteri taky druhy, treti den. Nebo meli rozjednanych vic moznosti, nastoupili, kdyby jim ta dalsi nevysla, a pak cau. Musis byt v tomhle trochu sobec, jde o tebe a rodinu.
Vše o těhotenství a dětech
monis jak píše Kokoska, sice zaměstnavatle vyžadují lokalitu, ale u nás se teď dost škrtalo plošně a ti lidi šli na hodinu. Někteří tam pracovali desetileti. Je mi z toho soufl ještě teď, hlavně když čtu na intranetu články, jak sme jedna rodina.
A odchod mi někde byli schopni vyčítat i po pěti letech, to si fakt nevyberes.
Raduza dorota Taky to neznám. Nebo teda znám z rehabilitace nebo heren apod, ale neznám nikoho, kdo by po tom chodil doma.
Diky, ze jste to tu zmínili. Mam dárek pro mámu na Vánoce
Ten tip dat to k lince by se mi líbit pro mě. Nekdy tam stojím hodiny. Ale pes, kočky, vstup přímo ze zahrady plus binec z vaření, to neni dobrý nápad. Do pračky se to asi nevleze, co? ![]()
notna představ si to cca jako gumovou rohožku. Já to jen vyklepu a občas sprchuju. Nevyžadují žádnou speciální péči.
žluťásekjá bych to teda v kuchyni měla zahnojený strašně. Musela bych to dávat do myčky. ![]()
dorotatak ty žiješ na Slovensku?
Co mám zkušenost z rodiny, tak přístup k problémům s pohybovým aparátem se na Slovensku a v Česku zásadně liší. Na Slovensku přijdeš domů s Mydocalmem a pokud se řekne rehabilitace, myslí se tím magnetorapie a možná dvě lekce cvičení.
Tady je první volba to především rozcvicit, takže to s těmi různými pomůckami dost souzní.
to mi prijde ze zijes v nejake bubline, ja znam tedy vic lidi co spolihaji na prasky a obstriky nez tech kteri cvici. nebo mozna tak pul napul, ale ta moje bublina je pomerne aktivni, takze prumer bude horsi.
Ja píšu o celkovém přístupu. Tady te s vyhrezlou plotynkou minimálně zkusí přesvědčit k cvičení, na Slovensku ti to rovnou zakázou.
A když nezakazou - ségra chodí po rehabilitacích furt - má taky nějaké vyhřezlé plotýnky, plus teď měla jiný problém. Ví, že cvičit má a taky každé ráno 20 minut cvičí - podle random videi na YouTube.
žluťásek Chápu, ale já udělám binec při vaření. Kdyz si představím, co uklízím u linky ze země a bylo by to v podložce, tak to je opruz čistit to z členitého povrchu. Myčka, jak píše Pinot Noir by byla řešení, ale máme ta zvířata a věci špinavé od zvířat do myčky nedávám. Pračku bych pak mohla dát na vyvářku, ale je mi jasné, že pračka by tomu plastu nedělala dobře.
notnaOno by to stačilo třeba osprchovat ve vaně, jenže upřímně, ono když je potřeba něco takhle čistit, tak to stráví více času na tom čištění než při tom užívání;)
monis A tak vždycky si před odchodem můžeš rozmyslet (a předložit jim) podmínky za kterých jsi ochotná tam zůstat (třeba ten HO) a třeba jim budeš stát za to, aby ti je skutečně dali. A kdyby to nevyšlo tady, tak držím palce ať to jinde vyjde líp.
notna Já ty podložky beru nejprudším proudem sprchy a zatím to bez problému vymylo všechno a největší opruz je na tom popravdě sušení, protože se tam ta voda v členitém povrchu drží a blbě se to utírá :o) Ale my jsme teda maximalisti, my máme těch čtverců přes dvacet, takže jedna osmidílná sada se samozřejmě bude čistit i sušit snáz.
notna no tak pes se tomu vyhýbá obloukem, ten na tom v životě nestal, kočka si na to občas leha, ale to je kočka, která ma na spani velmi oblíbenou duplo podložku ![]()
jako fakt to žádnou extra péči nevyžaduje, my to měli i v lete venku a pak to strčili do kýblu s jarem
Potrefenáhusa Ale kuš!
My mame asi nejvic línajícího psa na světě. Stačí, kdyz bude chodit jen okolo a bude to plný chlupů.
monis A tak vždycky si před odchodem můžeš rozmyslet (a předložit jim) podmínky za kterých jsi ochotná tam zůstat (třeba ten HO) a třeba jim budeš stát za to, aby ti je skutečně dali. A kdyby to nevyšlo tady, tak držím palce ať to jinde vyjde líp.
Tohle je dobrá rada!
notna ty jo, díky za tip, čtu tu o tom, a vůbec mě nenapadlo, dokuds to nezmínila, že by to mohla ocenit tchyně k Vánocům
monis jeste me napada, ze by bylo dobry jim to rict na rovinu. At uz pujdes jinam anebo ze to zvazujes, kvuli tomu HO. Proste vysvetlit v cem je problem a mozna jim to proste nedocvaklo. Ze se neslucuje otviraci doba instituci s praci, to spouste lidi nedochazi a mozna by meli tu ochotu to zmenit.
monis já bych tomu ještě chvilku dala, jestli si to nesedne, výpověď můžeš dát kdykoli. Já jsem si v září myslela, že vypustím duši, skoro jsem litovala, že jsme starší dali do školy s dojížděním - nová škola, nové zvyky, nové informace, budík o hodinu dřív pro obě holky, v práci zrovna obří frmol...Ale po měsíci si to nějak sedlo, ve zkratce, už nemám pocit, že mi pukne hlava.
Držím palce, ať to náročné období překonáte co nejlepším způsobem pro vás.
notna konkrétne tieto muffiky nepoznám, ale vlani som mame na Vianoce kúpila taký koberček s rôznymi vystupkami, párkrát to mal Lukasko vytiahnute a to bolo všetko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí