letfenixa někdo tam říkal, že extra kvůli tomu požadavku koupili. Pak ještě tak tři zvedli ruku, že nemají. My máme doma starší malej mackbook, co má muž na synchronizaci. Ale nikdo na něm jinak nic nedělá. Klávesnici, monitory a docking station mám kvůli práci. Takže jsme to nějak vyřešili. Ale pořizovat pc jen kvůli učení psaní všema deseti je teda děs. Ještě by samozřejmě mělo být to pracoviště ergonomické, což teda u nás sorry, protože pracovní stůl není výškově nastavitelný.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa My doma taky měli Atari, akorát mě k němu brácha nepouštěl a tak jsem pak nemohla vynikat v informatice ;o)
No vždyť jo. Jestli se dá obhájit, že v tabulce se v prvních dvou sloupcích čte 5 a 7 jako 5 a 7 a v dalších dvou sloupcích se 1 a 2 čte jako 12, tak tady obhájit jakýkoliv výsledek je hračka. Něco mi ale říká, že paní učitelka bude mít o výsledku jasnou představu.
jo, aha, tak možná už tomu rozumím, vadí, že to vypadá jako tabulka? Jak to nemá záhlaví, tak mi to přijde prostě jako čtverečky, vůbec o tom neuvažuju jako o sloupečcích, resp. buňkách tabulky. To mi taky přijde jako nesmysl rozdělovat výsledek do 2 buněk. Kdyby tam byla černá a šedá podtržítka, nebo barevné puntíky a princip by byl, že na každé patří jedna číslice, bylo by to lepší? Ptám se vážně, opravdu mě různé pohledy zajímají.
Ten příklad s číselnou řadou prostě nemá žádné matematické řešení, leda, kdyby tam byla věta "a v dubnu tento trend pokračoval, kolik utratil?". To prostě nesmysl je, SMS do Stardance by mohly vysvětlovat ten rozdíl únor/březen, nikdy predikovat duben. Nehledě na to, že Stardance je na podzim ![]()
viktorka_od splavu
protože to přestali ucit fandové do informatiky, který před tím počítačem denně strávili 6-8 hodin, ale studované učitelky, které se s tím počítačem učili zároveň se studenty.
Naše dejepisařka se na rodičovských zdruzeni chlubí tím, že je ráda, že to vůbec zapne. Apage Satanas. Je mladší než já.
tak to je super. Proti kolegům, co neuměli nic na pc brojila už před 25+ lety moje třídní (ČJ & HV)která teď má pár let do důchodu.
Tabea moji mame je 76, pomalu 20 let v důchodu, není žádný technický talent a v práci počítac posledních pár let normálně pouzivala. To jen některé profese si to mohli dovolit.
Jako chápu, že s Excelem pořádně neumí můj muž, který doteď házel lopatou, ale taky se to prostě učí a nakonec naučí.
Tabea des to je, veď je jedno, na čom sa to bude učiť, prioritne sa má v škole.
Anema chodím teraz na školenie ohľadom tvorby úloh a stále nám vtlka do hláv, že úloha musí byť jednoznačná.
Evaeva na zvonecek ovsem v Leffinwell-Bronštajnově usporadani psaciho stolu neni pamatovano! To nejde!
Kokoska A co Zajícova varianta?
Řvousenka mozna by se dalo uvazovat o nekterem z prazdnych sektoru B, ovsem chtelo by to podrobnou analyzu s ohledem na specifika materske skoly.
Kokoska No tak hlavně aby pokusy nepřerušila válka
Tak už mám doma Muffika, set Natural. Povalí teda k našim, máma má po operaci haluxu a před pár lety si roztříštila nárt a následky má dodnes, tak jí to určitě prospěje. Nechci to rozbalovat, tak jsem jen pošlapala okraje-trávu a je to teda pěkná masáž! Tak díky za tip tomu, kdo to tady letos vytáhl!
Jedem na hory, s čímž je celá rodina obeznámená již minimálně týden. Nevzpomene si půl hodiny před odjezdem téměř patnáctileté dítě, že ho vlastně tlačí pohorky? ![]()
![]()
![]()
brrr hm to má blbý, bude chodit v teniskach?
Jiný pohled na vzdelavani
MPLee Copak, šlo jí to líp než tobě? ![]()
continuity Vzali jsme to přes Decathlon, no. Ale má být tak do sedmi stupňů a mám pocit, že to vzal muž dost laxně, svoji výbavu. Uvidíme. No nasraná jsem byla dost a možná ještě budu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí