Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35096 příspěvků moje polička 29. října 2025 06:54

Duchove jsou linecke testo, vykroji se srdce a rozrizne napul, zahne se "ocasek" a vypichnou oci a pusa.

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 29. října 2025 08:42

Kokoska To je hezký! :-)

Online Pinot Noir
29971 příspěvků moje polička 29. října 2025 09:02

Kokoska to je super, díky za inspiraci. Já jsem loni dělala zase linecké lebky.

Offline Kokoska
35096 příspěvků moje polička 29. října 2025 13:03

Pinot Noir ty by u nas taky mely uspech :)

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 29. října 2025 13:31

Tři a půl hodiny úklidu dětského pokojíčku, dvě velké papírové tašky papírů, dvě igelitky neroztříditelného bordelu, čtvrt koše na plast, dvě krabice od bot vytříděných rozbitých autíček, velký prádelní koš věcí pro menší děti do komunitního centra

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 29. října 2025 13:57

dzizisketa Jsi můj vzor! (Já se do toho taky musím pustit, ale potřebuju, aby u toho nebyly děti, protože ty každý papírek brání vlastním tělem :o)

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 29. října 2025 14:06

dzizisketa ja vcera stravila 4 hodiny v pokojicku. Krome velke tasky veci do skolky, jsem odnesla tasku knizek do knihobudky, papirovou tasku obleceni do Erarni skolkove skrinky, 3 rohlik tasky papiru ( dost obrazku a vytvoru jsem naskenovala nebo nafotila) a pak teda taky pytel vseobecneho kinderbordelu. Dneska pokracuju v kulne, kde mam momentalne sklad sensory play krouzku, inline krouzku, vanoc, halloweena Takze uz se rysuji dalsi prebytky. Uz se tesim, az tu na jare otevre re-use centrum, ale zatim se i ve skolce tvari vdecne, tak zasobuju je. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2025 15:47

DruI já to udělala při přestavbách. Překvapivě i mladšího přetékající krabici od plen plná bordelu se podařilo z velké části vyházet a zbytek se mu vešel do šuplíků. Ještě by to chtělo srovnat mu ty šuplíky, ale do toho se nikdo nemá. Hraček jako takových zas tolik nezmizelo, ale stejně to byla úleva.

Online Gatita
8657 příspěvků moje polička 30. října 2025 13:14

My dnes byli na exkurzi ve Škodovce v MB a bylo to moc fajn. Byli jsme jen ve výrobě, na muzeum už nebyl cas. Fanouškům aut doporučuju. Je to ale az od 10 let. Objednávala jsem to našemu autistovi hned po narozeninách:))

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 30. října 2025 18:06

Skalpel drop

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 30. října 2025 19:29

dzizisketa koukám na to a nechápu jak to tam drží?!

My jsme si moc užili dýňový workshop dnes ve škole. Vyřezali jsme si dvě dýně, děti se nacpaly k prasknutí dobrotami, rodiče pokecali. Paní učitelky všechny výborné, bylo to moc fajn

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 30. října 2025 19:40

žluťásek ono to asi není skrz? My mame takovy dlatka z dm a tyhle vyškrabovany vzory se tim delaj docela dobre 

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 30. října 2025 20:10

žluťásek 

Mašle a obrys hlavy je prořezaný durch; oči, čumák a fousky jen vyškrábané.

Offline letfenixa
10920 příspěvků moje polička 31. října 2025 05:18

Naša tekvica, vyrezana pred 2 týždňami na hallowen/meninovom večierku je na výstave v CVČ, podobná tým od Kokoska , zatiaľ čo ostatné na tej výstave sú ako v Zuzuli škôlke. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 31. října 2025 10:43

Tak jsme se právě chtěli objednat na to orl preventivní vyšetření v 5 letech a chtějí to dělat co nejvíc k 6. narozeninám, máme zavolat pozdejc

Online Gatita
8657 příspěvků moje polička 31. října 2025 14:18

Potrefenáhusa nam dali termín docela rychle, ale vzpomnela jsem si pozde a vychází nám to skoro v šesti. Asi je základ mít to zkontrolované dřív než začne škola, pokud nemáš vyloženě pocit, že je něco špatně. Jinak já jsem překvapená, jak rychle jsme se dostali všude. Stálo to hodně telefonování, ale termín vždy max.do 1-2 měsíců. A že ten systém teď s mladším dojíme hodně. Mne by asi ani nevadilo za tu intenzivnější péči platit, ale vadilo by mi narušovat kontinuitu (logopedka nam sedí) a harcovat se s malým hodinu tam a zpět uprostřed pracovního dne, tak jsem happy jak dva grepy, ze nám ta naše takto vyšla vstříc.  

Offline Kokoska
35096 příspěvků moje polička 31. října 2025 15:23

Po tydnu odjela vnoucata s dcerou a je tu uplne strasidelny ticho! Stihli jsme toho pres neprizen pocasi strasne moc, krome dynoveho sveta a dlabani bylo hriste do zniceni, pousteli jsme draky (samozrejme to odpoledne moc nefoukalo po dnech, kdy nam vitr rval usi), pekli ty duchy, byli jsme na lampionovem pruvodu, po nem byl dokonce i ohnostroj. Taky jsme objevili v mestskem parku nove drevene sochy rytire, hastrmana a kozlojelena, nejlepsi bylo, ze ma videt i žebra

Vcera jsme zajeli do prodejny vanocnich ozdob, bohuzel ta jedina zbyla z nedaleke sklarny s letitou tradici, polotovary dovazeji ke zdobeni ze Dvore Kralove (zatim nastesti ne z Ciny). Ale deti si namalovaly a otrpytkovaly kazdy svou vlastni koulicku, takze velka radost. A samozrejme si vybraly i neco v prodejne, teseni na Vanoce zacina!

Offline Janulik03
20348 příspěvků moje polička 31. října 2025 15:25

Kokoska ale to ste mali krásny a plodný program. Úplne to vidím

Offline Kokoska
35096 příspěvků moje polička 31. října 2025 15:26

Offline Kokoska
35096 příspěvků moje polička 31. října 2025 15:27

Janulik03 jeste ze jsme na to byly dve. Dcera teda musela obcas pracovat, ale stejne.