Kolegynina švagrina riešila teraz, že má v lete narodeneho chlapca, teraz má 5 rokov a bola by rada, keby mal odklad. Žijú v Prahe. Na základe miestnej diskusie som povedala, že odklady sú zrušené. Dobre som povedala?
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa jestli mu v létě bude šest, tak spadá do kategorie dětí, která ještě odklad mít může.
letfenixa tady jsem našla nějakou tabulku 
Evaeva ja to nejak nesleduju, jak dcera na odklad nevypada, ale podle tehle tabulky by ho mit mohla? Je narozena 27.4. Odkud je ta tabulka? Ja myslela, ze to zustava jen pro deti narozene o letnich prazdninach. Ptam se, protoze kamaradka ma syna narozeneho par dni po me dceri a ten by odklad potreboval, ale tape v tom.
Evaeva dekuju
Evaeva ďakujem
Potrefenáhusa pardon ![]()

notna Hřeje je mládí (a blbost).
brrrjá si pamatuji, že jsem chodila podobne oblečená celou zimu. Moje děti teď zimní bundy ani nemají, co nejzdime výslovně na sjezdovky, přijde mi to úplně zbytná věc.
Takže moje dceruška se zeptala v mezipatre cestou na autobus na letiště, jestli jsem ji zbalila zubní kartáček. ![]()
No ještě, ze si vzpomněla, má foliovy rovnátka to by bez kartáčku vůbec nešlo, ani jednu noc.
Odčinila to tím, že na letišti bez řečí vytáhla prijimackovy sešit z matiky.
Při dnešní procházce Prahou vyvstala potřeba mít encyklopedii České historie pro děti. Máte tipy?
Halloween s detmi

Plus chozeni po hrbitove, zapalili jsme svicku babickam a dedeckum a divali se na svetylka na hrobech.
Kokoska duchové jsou povedení! (Dýně vypadají jako kámoši těch z našeho balkóna
)
Kokoska to je hezké, také něco zkusim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí