Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43319 příspěvků moje polička 25. října 2025 20:48

brrr tak tobě zima nebude.

Jak už to neřeším, u muže jsem to teda neřešila nikdy, v tom mě vycvičil už ex, a u dětí to už taky opouštím. Starší odjela včera na výpravu, pohory mela, pět minut před odjezdem se začala pidit po rukavicích. Tak jsem je jí pomohla najít, ale vůbec netuším, co dalšího si zbalila. Jsem laxní matka. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2025 21:17

Byli jste někdo s dětmi v Dinosaurii? Stojí to za to? Kolik času to zabere?

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 25. října 2025 22:42

Garfie no prave, ze ani ne Ale jsk neni moc zvykla na pocitac, tak se zasekla uz u toho, ze jeee obrazovka. Pak se parkrat vztekla ze ji davam schvalne tezky otazky, pak schválně dávala neco uplne bez zamysleni se a skoncilo to zhroucenim, ze ji vyprsel cas a neztihla vsechny

Ja od toho zadna ocekavani nemela, jen odsud jsem o tom mela podvedomi a vzpomela si vcas, tak jsem ji prihlasila, at to zkusi. Jako spoustu tech ukolu, kdyz dostane na papiru, tak da dobre na prvni dobrou. A nektery mi prisly pro predskolaky dost husty, kdyz jim to nema clovek vubec vysvetlovat

Offline continuity
43319 příspěvků moje polička 25. října 2025 23:00

MPLee to zkreslení nevhodným prostředkem testování může být docela velké. 

Dcera v šesté třídě napsala SCIO z angličtiny na A1, nad čimz jsem pokrčila rameny. Angličtinarka pry pak zjišťovala, jak je to možný a ono vysvitlo, že dítěti nefungovaly sluchátka, takže poslech vůbec nedala. 

Řekla mi to teď v devítce, že bude potřebovat na ten test drátová sluchatka, aby se jí to nestalo znova.

Offline Suya
příspěvků moje polička 26. října 2025 07:32

MPLee Taky jsme to se starsim vyplnovali. MnoNeco dal, neco vubec, taky jsme nestihli vsechno, ale docela ho to bavilo. Kdybys mela nejaky zdroj dalsich podobnych ukolu k tisku, rada mrknu 

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 26. října 2025 08:59

Rosťa tento víkend pod výchovným působením otce začal pařit Maria na Gameboyi a teď sleduje animované Klonové války

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 26. října 2025 14:17

Karja byly jste s holkama v Dýňovém světě (Golčův Jenikov)? Naši jsou tam dneska a z fotek pěkný. 

Odkaz

Online Karja
44798 příspěvků moje polička 26. října 2025 16:45

Tabea Jezdíme tam každý rok a letos jsme poprvé vynechali, protože tam byla velkámala se školou a i jsme nějak nechytli počasí, ono když je hnusne tak tam jako dospělák fakt vymrznes. Jinak tam jezdím hrozně ráda, většinou se snažím dostat všední den, aby tam bylo málo lidí a fakt jsem si tam pokazdy hrozně moc odpocinula. Čumím tam do těch polí, piju kafe a jsem spoko, mám to tam hrozně ráda:D. 

Offline Kokoska
35096 příspěvků moje polička 26. října 2025 17:43

Tabea byli jsme dneska odpoledne, chytli jsme dvouhodinove okno mezi desti, kdy se deti vyradily venku, pak jeste pokracovaly ve stodole. Nejlepsi byl "slamovy bazen", ovsem doma to z nich pada prubezne i ze spodaru

Par baliku slamy a rezanka a nadsene deti, neni treba drahych atrakci.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 26. října 2025 17:58

Dneska bylo to počasí teda hodně podzimní, vítr rval listí ze stromů a pršelo 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 26. října 2025 18:28

Kokoska to jste asi byli s našima. Ti mají na fotkách azúro.

Offline Kokoska
35096 příspěvků moje polička 26. října 2025 18:48

Tabea ze zacatku bylo, ale vitr teda ledovej.

Online notna
9485 příspěvků moje polička 26. října 2025 18:50

brrr Chápu. U nás slečna řešila, že nemá bundu tři dny před odjezdem jen díky mému dotazu, jestli si ji už objednala. Mela to udělat před měsícem. Naštěstí předpověď 7 stupňů ji zachránila. Už je to na zimní a tu má. Ale stejně je veselo. Nechtělo se jí zouvat a upravit pokrčenou náplast na palci, tak s tím ušla 17km. Krásný puchýř stržený do krve si vyrobila. A to se vyplatí, ušetřit jedno sehnutí a vyzuti boty

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2025 19:14

Potrefenáhusa dneska to bylo venku pro hodně zarputilé já teda ráno vyslala jen chlapi, už přes týden se o mě pokouší rýma a dneska se to vrazilo do uší a čela, a odpoledne jsme radši zvolili indoor. Jsme ráda, že jsme nejeli někam na hory, v tomhle větru.

Offline brrr
12377 příspěvků moje polička 26. října 2025 19:25

notnaMy jsme měli teplotu taky kolem sedmi stupňů a k tomu půl dne různě intenzivně pršelo/mžilo. Starší ušel přes 18 km ve fungl nových botách z Decathlonu a prý v pohodě. Muž šel v riflích, protože se rozhodnul, že je ještě léto, takže měl na chození původně připravené kraťasy. Aspoň měl mikinu a nepromokavou bundu. Chlapečci šli v podvlíkacím triku, mikině a šusťákovce, protože se přece nebudou moc oblíkat. Teplejší věci si bneli v batohu a nevytáhli je, i když na lanovce vymrzli jak hovínka z nutrie.

No a dali jsme 1400 výškových metrů, ale dolů. Upadnou mi nohy, to byl blbý nápad jít z kopce.

Dceru s puchýřem lituju. Sice se za blbost platí, ale stejně.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2025 19:35

brrr kraťasy

Online Karja
44798 příspěvků moje polička 26. října 2025 20:34

Jj pocasi hnusný, ale já jsem přitáhla kliste:D. Ani jsem nikde nestala, to hnusný pocasi mně vylozene hnalo kupředu, ale i tak mě asi nějaké stopnulo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2025 20:44

Karja bylo mu zima

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 26. října 2025 21:15

My se dnes konečně vydali do Plas do Centra stavitelského dědictví, dočasně tam je i výstava motorek.

A pobavilo mě, že na stavebním hřišti jim běží film z kurzu, na kterém jsem tam před 9 lety lektorovala, jako ještě mladá a krásná

Online notna
9485 příspěvků moje polička 27. října 2025 00:43

brrr Kluci jsou otužilí, když tohle přežili. Ja bych vymrzla nakost. My uz všichni, kromě otužilého bratra, dnes měli zimní bundy. Ale hodné nám foukalo a pršelo a sněžilo zároveň, pocitově bylo míň než těch 7st.