Kokoska teraz si môžeš dať relax na chvíľu, krásne dievčatko ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Janulik03 jo, sedim u kafe a konecne ho snad vypiju teply ![]()
Kokoska perfektný program ![]()
Kokoska to jste měli krásný!!!!!![]()
(a ve vichru drak stejne pouštět nejde)
(ja jsem vyždímaná jak citron, muž měl oba dva dny plny tak, ze se vracel v 10 večer a včera uz bych je nejradši odvezla někam do černýho hlubokyho lesa (mladsi vic)
Sme v Zakopanom, boli sme na menšej túre. Lukáško sa sám zbalil do ruksaka. Po asi polhodine chôdze začal s tým, že je to hrozne ťažké. Mal tam dáždnik (absolútne azuro!) a pre väčšiu istotu 2 (detské) prsiplaste!
A 3 baterky a ďalekohľad a kompas, ale keďže sme išli aj do jaskyne, tak som to brala ako nutnosť. Ale ten dáždnik ![]()
Potrefenáhusa byly momenty, kdy bychom je taky s chuti nechaly hrat si na Marenku a Jenicka, lesu je kolem dost ![]()
Kokoska to je moc hezke, to jste si udelali krasny program. A obdivuji te, jak se vnukům věnuješ a jak jsi akční!
Ja si včera malovala, jak si udělám den se starším synem, vezmu si dovolenou a pojedem na exkurzi do Škodovky (zajímal se o to), dáme si spolu oběd, možná zajedem do jednoho mesta poblíž MB, odkud pochází kus rodiny, popovídáme si v klidu...no takze se ukazalo, ze si na ten den domluvil s klukama natáčení filmu, kde on ma asi 3 role, koupil si na to plastovou pušku, a nesmi tam chybět. Uz v deset byla nervozita, ze to nestihne, obed jsme vynechali a jeli hned rychle do Prahy. Dnes jsem ho nevidela, protoze točí exteriéry a běhají někde po venku. Ale jako asi jsem rada, ze ma kamarády a zábavu venku:))
Potrefenáhusa muž měl naopak celý týden volno (děti jsou taky doma, tady jede akorát jedna školka), nikam na dovolenou jsme nejeli a je to překvapivě fajn. Po nějak náročném podzimu to bodlo, ale příště asi zase někam vyrazíme
Byl teda dvakrát s miminem plavat, udělali jsme pár výletů, ale ta brzká tma mi fakt nevyhovuje.
to jste meli super program! Ale věřím, ze to tucho ted bije do uší. Mohla bys mi, prosím, prozradit, kde jste dělali ty ozdoby? Klidně do sz.
Evaeva jo, to my meli takovou prvni pulku tejdne, ale ve stredu se to rozbilo
Potrefenáhusa já se docela těšila, že budu s kluky zase sama třeba dva dny, ale byla jsem trochu nalomená nějakým bacilem, tak to nakonec bodlo. Ale kdybych věděla, že má ještě tolik dovolené, vyrazíme někam ještě v létě
týden mi takhle v říjnu přijde zbytečný.
Tabea neni to nic tajneho, byli jsme (ja jeste jsem, prijel muz) v Chotebori, vanocni ozdoby jsou v Dolnim Bradle na Zeleznych horach.
Pisou Horni Bradlo, to Dolni je jeho cast.
Gatita jak jsem psala, byly jsme na deticky dve, jinak uz bych asi lezela v obore nozkama nahore ![]()
Myrtila v techmanii ho mají taky![]()

Kokoska
to je super. Doufám, že mým rodičům vydrží zdraví a budou tohle taky podnikat.
Aranel priznam se, ze mi po tom tydnu cvaka v hlave ![]()
Evaeva Tyjo, snad ho tam potkáme, až tam příště budem!
Myrtila v Liberci s ním měli lepší show
Ale je vtipný
Evaeva Mně přijde ten robopes zároveň fascinující a děsivý, jak jakoby nemá hlavu, přijde mi jako vykuchané kuře, co se pohybuje jako čtyřnohé zvíře, prostě z něj mám dost rozporuplné pocity. Ale synovi by se líbil ![]()
Myrtila tu hlavu jsem si taky říkala. Že mu nenamalovali nějaké falešné oči třeba
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí