Dala jsem mladšímu na vánoční focení košili, ve které se fotil před třemi lety i starší. A vtipné je, že fotograf recykloval i stejné pozadí, přitom se za těch předchozích pět let školkového focení nikdy stejný vzhled neopakoval.

Dala jsem mladšímu na vánoční focení košili, ve které se fotil před třemi lety i starší. A vtipné je, že fotograf recykloval i stejné pozadí, přitom se za těch předchozích pět let školkového focení nikdy stejný vzhled neopakoval.

Pinot Noir to ale vyšlo škvěle ![]()
Pinot Noir To vyšlo jak na objednávku. I to, že jeden je focený zprava, jeden zleva, vedle sebe budou ty dvě fotky parádní. A máš krásné kluky ![]()
Pinot Noir vyzerá to perfektne!
Pinot Noir A oba se moc hezky smějou ![]()
Pinot Noir mas krasne deti a fotky se paradne povedly.
Pinot Noir Krásní kluci :-).
999 děkuji ![]()
Dnes R. zabloudil cestou ze školy v mlze. "Vůbec jsem netušil, že tady máme tolik ulic," říkal potom. ![]()
A V. přišel s informací, že příští týden přijede do školky "pán, která se jmenuje Zlatý Martin, a ta přiveze sněhuláky". Babiš hadr. ![]()
Tak naše dítě přineslo ze školky k Martinovi podkovu z modelíny, mohli si vybrat libovolnou barvu, tak si vybral bílou, a protože teď doma pořád řešíme něčí zuby, tak manžel mu ji pochválil, že "hezký zoubky, to se ti povedlo" ![]()
Pinot Noir Zabloudění v mlze? Trnkova Zahrada!
Pinot Noir Risovi se nedivim, ta mlha hrozne klame. Jeli jsme ted pred hodinou domu z Rican, cestu zname dobre a parkrat jsme vubec nevedeli, kde presne jsme. Jeste ze vedela navigace.
A zeptám se tady, protože to žádný design nebude, jaké skříně na oblečení máte pro školní děti? Zatím máme jen otevřené police a na prádlo košíky, ale to už přestává vyhovovat, hlavněje to moc mělké. Šaty, sukně ani košile nevedeme, na ramínka by si chtěli dávat mikiny (ehm..), takže ty moc nepotřebujeme.
JankaM kluci teď nově mají pax z ikei, každý jednu padesátku (na šířku). Dala jsem jim tam asi pět šuplíků nad sebe a je to super, právě že se dostaneš až dozadu. Ale chce to skládat trička "na stojáka". Co mi nevyhovuje u těch dveří až k zemi, že nemůže nic ležet před nimi, když je chceš otevřít. U nás tam totiž vždycky leží aspoň krabice se stavebnicí.
JankaM Já bych jim koupila pax a pořádně vybavila šuplíky a nějakým dalším vnitrkem, ten pax je hodne variabilni. To udělám právě i holkám.
Evaeva no ty dveře až na zem jsou blbý, u nás je taky všude něco. Leda že bych pax polozila na kalax
Co znamená trička na stojáka?
JankaM no tak abys měla hřbety nahoru v tom šuplíku, jinak je to pitomé. Tohle je naopak super, že když děti nějaké tričko vytáhnou, tak nerozbordelí ten zbytek (nebo aspoň nejméně, že všech způsobů). Jde tak složit všechno, ale kluci tak mají už jen pyžama.
Pax na kalax nedáš, pokud nemáš čtyřmetrové stropy
Ve vedlejším pokoji máme tu platsu, to je takový levnější systém. Ten má dělené dveře, což mi vyhovuje víc, ale zase má horší ty doplňky.
Evaeva u nás nepomohli ani trička na stojato. Rozbordeli všetko. Zrovna včera večer som si urobila terapeuticku chvilku a upratala som mu pol skrine.
Kokoska my jsme jednou v mlze minuli nas sjezd z dálnice, dodnes na to vzpomínáme , jak nebylo videt vubec nic
ja teda z ty mlhy radost uplne nemam, jak vozim dite rano do skolky vedle do města, tu silnici nemam rada ani za dobrých podmínek (je hodně úzká s vymletou krajnici a jezdi se tsm dost rychle, včetně náklaďáků)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.