Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Janulik03
20348 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 10:26

Pinot Noir to je tak úprimný úsmev, malí fešáci

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 10:39
Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 10:41

Ve velkykosik.cz mají zase ten adventní kalendář Betlém, kdyby někdo chtěl. U nás to mělo tři sezóny úspěch, letos myslím, že to začne vnímat i Viktor, takže opět užitek. 

Offline Janulik03
20348 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 10:42

Pinot Noir a hmla je poriadne zradná, ja som raz netrafila na správny privádzač na diaľnicu, trafila som sa do protismeru, našťastie v noci, dalo sa otočiť. Doteraz sa mi niekedy o Tom sníva

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 11:02

continuity Brácha prorýsoval technickou střední na konferenčním stolku v obýváku. Každému přejme místo podle jeho preferencí ;)

Online continuity
43317 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 11:07

DruI no bohužel, ono to rýsování podle toho pak vypadá. 

Na ty zakladce u trojúhelníků to ještě projde, ale nějaké přesnější věci jsou na ty měkké posteli no go. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 11:42

continuityTak hlavně, jestli chápe principy podle kterých se v tom rýsování pracuje. Jestli to bude někdy v budoucnu potřebovat, tak stejně bude pracovat v nějakém CAD programu. A já si zcela jasně pamatuju jak moje máma na základce lomila nad mým rýsováním rukama a říkala něco o tom, že tímhle bych se teda živit nemohla ;)

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 13:11

Potrefenáhusa my jsme k psacímu stolu přistupovali velmi zvolna taky, že jakože ano, je to nutnost pro školu, ale stejně tam nebude....Tak chyba lávky, takže nakonec jsme ho pořídili i předškolačce, hodně u toho jsou, berou to jako takové svoje uzemí, kde si můžou mít nějaké svoje projekty a nikdo jim k tomu nevleze.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 14:13

Karja u nas je trochu vošajstlich ten vek mladsi, ma ted hodne škodící obdobi a starsi se ted jeste navrch boji chodit sama, vubec nehrozí, ze by si tam šla sama neco dělat, zatim 

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 14:16

Potrefenáhusa jj, ono když to máte v patře, to je daleko. Ale naše holky s obsaděj každá svuj stul v pokoji, do toho si chodí kontrolovat, co ta druhá tam zrovna dělá...hodně to pomohlo odlehčit obývák a mám někdy v kuchyni klidněji;)

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 14:18

Potrefenáhusa A přijde mi dobrej ten klasickej z Ikea s těmi šuplíky, rostoucím bych se nezabývala, zase tolik tam toho nenaseděj, a tady ty šuplíky jsou fajn, mají tam ruzné svoje poklady a věci na to vyrábění a tak;)

Online letfenixa
10919 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 14:30

L som písací stôl zriadila počas kovidu v 3,5 rokoch. Úlohy píše na posteli, v kuchyni, zemi, ..., podľa toho, kde som ja. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 14:30

Karja a to je kterej? My mame jednu z variant nechat udelat prkno pod okno, dva stoly na dve ruzny mista budou asi problematicky 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 14:46

Potrefenáhusa stoly vedle sebe mi taky přijdou lepší. Takhle jsme to měli se ségrou, jednu desku pod oknem. Kluci mají rostoucí z Lidlu. Šuplíky mají k rostoucím stolům a ty jsou teda mnohem lepší než ty z ikei. Mají plnovýsuvy, jsou díky tomu přehlednější. Ale stály samozřejmě raketu. Já mám ty z ikei a závidím jim Ke klasickému stolu bych koupila spíš nějaké od výrobců pro kanceláře, právě s plnovýsuvy 

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 15:23

Potrefenáhusa Jj, já jsem to myslela tak, že ony mají každá svuj pokojíček, do společného pokoje bych jim dala třeba jeden dlouhej. Myslela jsem 

LAGKAPTEN / ALEX

Ony jsou i ve více velikostech a variantách.

A nebo ty rostoucí a k tomu nějaký box se šuplíky navíc;)

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 15:26

Karja ten máme my, celý bílý. A budeme ho kupovat asi i pro Viktora. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 15:46

Malý strojní inženýrřez jezdícími schody včetně ozubených kol (akorát je ta fotka otočená)

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 15:48

Evaeva Vaše stoly jsou jak z pohádky O třech medvědech ;), ten malej uprostřed

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 16:03

Evaeva Jj, na to jsem přesně koukala, na platsu i na možnost truhláře. To je ta jedna horší a druhá dražší varianta my jsme teda s truhlářem počítali už u tvorby projektu, ty šikminy tu prostě jsou, ale v té době jsme ještě neznali ten pax, který bychom tam teď, kdyby to jenom trochu šlo, tak rádi nacpali. No ale bohužel, no. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 16:10

Myrtila ale když koupíš to pax vybavení a necháš tomu na míru udělat ten korpus, pořád dost ušetříš a budeš mít ty výhody paxu.