Pinot Noir to je tak úprimný úsmev, malí fešáci ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ve velkykosik.cz mají zase ten adventní kalendář Betlém, kdyby někdo chtěl. U nás to mělo tři sezóny úspěch, letos myslím, že to začne vnímat i Viktor, takže opět užitek.

Pinot Noir a hmla je poriadne zradná, ja som raz netrafila na správny privádzač na diaľnicu, trafila som sa do protismeru, našťastie v noci, dalo sa otočiť. Doteraz sa mi niekedy o Tom sníva ![]()
continuity Brácha prorýsoval technickou střední na konferenčním stolku v obýváku. Každému přejme místo podle jeho preferencí ;)
DruI no bohužel, ono to rýsování podle toho pak vypadá.
Na ty zakladce u trojúhelníků to ještě projde, ale nějaké přesnější věci jsou na ty měkké posteli no go.
continuityTak hlavně, jestli chápe principy podle kterých se v tom rýsování pracuje. Jestli to bude někdy v budoucnu potřebovat, tak stejně bude pracovat v nějakém CAD programu. A já si zcela jasně pamatuju jak moje máma na základce lomila nad mým rýsováním rukama a říkala něco o tom, že tímhle bych se teda živit nemohla ;)
Potrefenáhusa my jsme k psacímu stolu přistupovali velmi zvolna taky, že jakože ano, je to nutnost pro školu, ale stejně tam nebude....Tak chyba lávky, takže nakonec jsme ho pořídili i předškolačce, hodně u toho jsou, berou to jako takové svoje uzemí, kde si můžou mít nějaké svoje projekty a nikdo jim k tomu nevleze.
Karja u nas je trochu vošajstlich ten vek mladsi, ma ted hodne škodící obdobi a starsi se ted jeste navrch boji chodit sama, vubec nehrozí, ze by si tam šla sama neco dělat, zatim
Potrefenáhusa jj, ono když to máte v patře, to je daleko. Ale naše holky s obsaděj každá svuj stul v pokoji, do toho si chodí kontrolovat, co ta druhá tam zrovna dělá...hodně to pomohlo odlehčit obývák a mám někdy v kuchyni klidněji;)
Potrefenáhusa A přijde mi dobrej ten klasickej z Ikea s těmi šuplíky, rostoucím bych se nezabývala, zase tolik tam toho nenaseděj, a tady ty šuplíky jsou fajn, mají tam ruzné svoje poklady a věci na to vyrábění a tak;)
L som písací stôl zriadila počas kovidu v 3,5 rokoch. Úlohy píše na posteli, v kuchyni, zemi, ..., podľa toho, kde som ja.
Karja a to je kterej? My mame jednu z variant nechat udelat prkno pod okno, dva stoly na dve ruzny mista budou asi problematicky
Potrefenáhusa stoly vedle sebe mi taky přijdou lepší. Takhle jsme to měli se ségrou, jednu desku pod oknem. Kluci mají rostoucí z Lidlu. Šuplíky mají k rostoucím stolům a ty jsou teda mnohem lepší než ty z ikei. Mají plnovýsuvy, jsou díky tomu přehlednější. Ale stály samozřejmě raketu. Já mám ty z ikei a závidím jim
Ke klasickému stolu bych koupila spíš nějaké od výrobců pro kanceláře, právě s plnovýsuvy
Potrefenáhusa Jj, já jsem to myslela tak, že ony mají každá svuj pokojíček, do společného pokoje bych jim dala třeba jeden dlouhej. Myslela jsem
LAGKAPTEN / ALEX
Ony jsou i ve více velikostech a variantách.
A nebo ty rostoucí a k tomu nějaký box se šuplíky navíc;)
Karja ten máme my, celý bílý. A budeme ho kupovat asi i pro Viktora.
Malý strojní inženýr
řez jezdícími schody včetně ozubených kol (akorát je ta fotka otočená)
Evaeva Vaše stoly jsou jak z pohádky O třech medvědech ;), ten malej uprostřed ![]()
Evaeva Jj, na to jsem přesně koukala, na platsu i na možnost truhláře. To je ta jedna horší a druhá dražší varianta
my jsme teda s truhlářem počítali už u tvorby projektu, ty šikminy tu prostě jsou, ale v té době jsme ještě neznali ten pax, který bychom tam teď, kdyby to jenom trochu šlo, tak rádi nacpali. No ale bohužel, no.
Myrtila ale když koupíš to pax vybavení a necháš tomu na míru udělat ten korpus, pořád dost ušetříš a budeš mít ty výhody paxu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí