Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Gatita
8656 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 08:17

Kokoska existuji treba jeleni loje s příchuti coca cola, sprite... mívají to i v Tetě. Mam 10leteho kluka a udělal by mu radost ten fingerboard, nejake cool gumovaci pero (kolem 60 Kč) a úplně nejvíc by byly kredity do Robloxu (Robuxy, prodává se to za 250 Kč u pokladny v Bille), ale někteří rodiče to nechtějí podporovat (my s tím dost bojujeme).

Online dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 08:20

Potrefenáhusa 

Určitě, naše děti se poslední dobou radují, když dostane něco ten druhý, už se ta empatie asi rozvíjí. 

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 08:41

Potrefenáhusa Bude to lepší, u nás teda se snažíme fakt hodně zamejslet, aby to ten konflikt nevyvolalo. Což se stane často, když si ta starší koupi třeba na výletě při rozchodu něco sama nebo tak....Nicméně teď mi vrásky na čele dělá to hatchiki líhnoucí vejce, normálně tam dopředu nepoznáš jakou to bude mít barvu!!!! Takže to budou nervy i u stromečku!

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 08:44

Jinak včera dcera přišla s tím, že si chce Ježíškovi napsat ještě něco. Říká, pozor mám to zapsané....lámané čte bitzee interaktivní hračka. A to je taková kravina něco asi jako moderní tamagoči. Tak si říkám, no ty vado, tak jestli to má 8/10 holek, musím ji to koupit. Tak pak dáváme řeč,jak na to přišla, kde to viděla...a ona, no nevím moc co to je, ale paní asistentka nám říkala, že si to přeje její holka, takže jsme si to s holkama všechny zapsaly, že si to taky zapíšeme! Takže už od pedagogického sboru jsou takovýhle trendy ty vado:D. Nekupuju to, doufám, že tam usoudí i další rodiče a nebudu to pořizovat za vysvědčení:D

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 08:53

Karja Ja bych rada, aby nechtěly jen to, co ma ségra, ale řídily se trochu vlastníma parníma, mladší třeba říká, ze chce panenku s růžovýma vlasama, asi ji koupím barbínu, starší tohle vubec nezajímá a nikdy nezajímalo a je mi jasny, ze kolem toho bude dlouhej řev a spoustu tahání a (myho) vysvetlovani 

a zas naopak 

a stížnost-starsi ma nakonec na 10 dni atb a ja HO a to se fakt neda, vezmu si zbaběle dovolenou 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:08

Karja hele a ty Hatchimals jsou potom plysak, nebo to jeste neco dela? To by se holkam libilo...

Potrefenáhusa ja se modlim, at do Vanoc vsichni hlavne psychicky prezijeme. Holky zatim drzi zdravy, ale zacalo ranni smutneni "nechci do skolky a chci byt s maminkou" a ty rana jsou proste strasnyDovolenou mam akorat na Vanoce, jak jsem nastupovala v az v rijnu...

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:08

dzizisketa dekuju, je mi jasny, ze je to proces (ale ted jsme si s kolegynema vyprávěly různý příběhy - vidlička zapíchnuta do cela staršímu bratrovi, vykopnuta výplň dveří starsi sestře, vyrazeny zuby kvůli posledni mandarince), tak me přepadla trochu skepse

Offline Kokoska
35094 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:29

Gatita dik za napady. Pocitac u tehle party neni moc podporovany, to bych si asi u rodicu nesplhla

Offline Kokoska
35094 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:36

Potrefenáhusa ono je to mozna jiny  kde je kluk a holka. U nas se o darky moc nervali, ale kdyz uz umeli pocitat, bylo potreba dodrzet pocet (cenu samozrejme neresili). Jen bylo riziko, kdyz byl jeden plysak fialovy a druhy zluty, ze budou chtit oba zlutyho, tak dostali oba stejne ruzove pantery

Moje deti se s plysakama vyblbly neskutecne, uz byly dost velky a porad vymyslely plysakovou republiku, kde byl snad i domov duchodcu a obcas vyhlasovali prezidentske volby

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:38

Máme za sebou tripartity a je tu podezření na nedozrálé zrakové vnímání, případně nějaké dis. Paní učitelka je teda úžasná, prý s ním bude pracovat navíc po vyučování, vše probírá se speciální pedagožkou... A syn je teda skvělý, nebojí se, umí mluvit, z toho mám fakt radost.

Z nějakých případných potíží strach nemám, vím, jak na tom byl muž na základce, i co dokážu při psaní já

Offline Catherinne
10872 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:41

Potřebuju poradit, věci z merina, je lepší kupovat 100% merino nebo složení merino/tencel/hedvábí? Co se vám osvědčilo?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:45

Kokoska podle mě jde i o povahu těch dárků. Plyšáka chtějí oba, stavebnici může dostat jen jeden.

U nás je nejvíc majetnické mimino, taky je jedno z jeho prvních slov a svoje věci moc nepůjčuje. A pak mladší chce to, co starší, ale za tím je spíš to, že jakoby žije v jeho stínu trošku a když něco má brácha, tak to je věc pro borce. Exkluzivitu tím ta věc neztrácí. Má to tak i se zmrzlinou třeba, vždycky čeká než si příchuť vybere starší

Offline Kokoska
35094 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:50

Evaeva A nevadi starsimu, ze se mladsi opici? Me to jako dite dost rozcilovalo. A vylozene me stvalo, kdyz mi nasi konecne neco koupili po dlouhem proseni nebo odpirani a rovnou to koupili i segre. To bylo taaak nespravedlivy, ze ona na to cekat nemusela!

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:51

Catherinne ty s hedvábím mi přijdou lepší na léto, je to tenčí většinou a proti pocení, s tencelem asi taky? . Na zimu ja radši to 100%, ty body ani leginy (my meli hodně hm, Lindex) nejsou nějak zvlášť tlusty, silnější byly nějaký vroubkovaný joha 

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:52

Catherinne to merino s hedvábím mi přišlo skvělý třeba v létě do auta, jinak měly v ty autosedačce cely záda mokry 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:54

Kokoska tu situaci, co popisuješ, to se u nás neděje.

Jinak už se párkrát stalo, že naštvaný byl, teď nevím, jestli nešlo o oblečení, ale většinou je to v pohodě. Ale občas se prostě stane, že mladší tu věc nemá. Třeba starší někde byl, něco odtamtud přitáhl... tak my hned neběžíme to pořídit. Ale když bude příležitost, tak si to bude přát ke svátku třeba.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:57

Kokoska já nevím, jestli to není spíš holčičí záležitost, že chtějí být jedinečné? Já si pamatuju, jak nám mamka se ségrou ušila několikery podobné šaty, a já jsem se pak to léto furt převlíkala, protože mně štvalo, že si pokaždé vzala ty samé. Já se převlíkla a ona taky...

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 10:56

monis Ještě to něco dela, ale nejsem z toho dvakrát moudra. Dívala jsem se na youtube na video:D. Já to beru tak, že je to prostě ještě taková dětská hračka, co je ale může ještě zajímat;-)  

Potrefenáhusa Jj, já teda tomu vždycky podlehnu a jsem ráda nakonec, ony když to mají dvakrát, lépe si s tím hraji;-). A všechno je tady využité hrozně moc. Když má jedna narozeniny, dám něco i tě druhé, něco menšího. Ony jsou tak zvyklé a dokonce i odměnu za lékaře mi už i ta vyšetřená říká, že bychom měli něco menšího vybrat i pro tu druhou. Jako u oblečení to tak nejde, tam má velký převis starší, ale snažím se jí to kupovat a dávat tak nějak nenápadně;-)  

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 10:58
Reakce na Potrefenáhusa:

dzizisketa dekuju, je mi jasny, ze je to proces (ale ted jsme si s kolegynema vyprávěly různý příběhy - vidlička zapíchnuta do cela staršímu bratrovi, vykopnuta výplň dveří starsi sestře, vyrazeny zuby kvůli posledni mandarince), tak me přepadla trochu skepse

​neboj, my jsme se pak se segrama vždycky spojily a něco spíš vyvedly rodicum;-))))

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 11:08

Kokoska tak miniparfemy mají asi za 20 Kč i v actionu, tak bych držela linii, synek ho taky dostane v adventním kalendáři