Gatita jestli Monkey palace, tak tu máme moc rádi. Když dohrajeme, syn si s tím staví ještě další hodinu. A z Lega tomu pořád vymýšlí a navrhuje nějaká rozšíření ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek jo jo, přesně tu dostane! On na ni před nějakou dobou poukazoval, když jsme spolu byli v knihkupectvi. Jenže jak do obchodů moc nechodíme, tak kluci jsou takoví Mauglíové a jsou paf ze všeho, co vidí. Tak jsem se trochu bála, že to bylo jen nějaké chvilkové opojení.
žluťásek to vyzera dobre. Pozeram 10+. To by starsi uz dal, ale ten uz ma darcekov dost. Zahral by si aj mladsi 6 rocny? Pripadne nejaky tip na podobnu hru pre mladsich? Teraz fici na Jizdenkach, este ho bavi Dragomino, Smolicek a Lovci pokladov :)
Gatita nekoukal na Hercula Poirota? ![]()
Tabea ne. Ale párkrát viděl Ninjago, tak asi se chystá na nějakou akci.... V tom našem kontextu, kdy to dítě vypadá tak na tři, schopnosti taky tak na tři, v noci z toho nespím, ve dne chodíme po poradnách...tak jsem nakonec rada, že má nějaký plán, at už je jakkoli zločinný.
Historka z víkendu: poprosila jsem maminku, jestli k nim koupí plíny, nebo se máme stavit v dmku. Prej koupí, tak na Rohlíku trojbalení pampers pants. Snaha tvrdit, že se to tak navonělo od něčeho ve skladu, skončila při spatření paviáního zadku milovaného vnoučátka. No, 110 pampersek prej odveze na charitu a koupí babylove öko nature podle fotky...
Ani jsem nečekala, že to půjde tak snadno. Ale proč to někdo vůbec vyrábí ![]()
A dotaz. Čím mažete kidošům tvářičky do mrazu?
Aranel Vůně pampersek je příšerná. Když dcera spala se mnou v posteli, tak mě v noci vzbudilo, když se počůrala, jak se to rozvonělo ještě víc tou teplou tekutinou. Hrozný.
Aranel welledou, přišla mi nejlepší, je to takovej jak lanolin ala purelan, ale ne tak hutnej, zkoušela jsem ještě biodermu, takovou tu modrou, ta mi přišla blba
Potrefenáhusa Myslíš tu měsíčkovou? Z Cold Creamu jsem byla úplně vodvařená, ale ten asi pro děti není ![]()
Aranel bambuckym máslem
Mrakoplas pro šestiletého mi přijde ten Monkey palace ještě moc těžký. Syn ho ovládnul líp až tak kolem osmi let.
Pro šestileté kluky mi přijde top Karak, z dalších fajn her bych jmenovala Toulavé věže, Velká kvedlinburska, Catan Junior, Jízdenky prosím junior.
O chlup složitější, ale ne moc, je skvělá Honga. Syn má hodně rád Via Magica, to jsem četla teď že je vyprodané bohužel. Kolem toho šestého roku jsme začali ještě hrát Dům snů (tam je text na některých kartách, ale dá se to dobře zapamatovat, co která karta dělá.)
žluťásek Dakujem! Zajtra to vsetko prestudujem. Jizdenky junior mame, tie chce hrat stale :)
Aranel já mám niveu baby. Asi čtvrtou sezónu, podle úbytku jí zdědí ještě vnoučata
Není úplně morál (a jsou marné zimy)
Pinot Noir opalovák celkem používám. Jednak vidím smysl, jednak, když se oblékají akorát kraťasy, zbývá kapacita na mazání
Na horách je v zimě mažu spíš zimním opalovákem (když Bůh dá počasí), takže ten zimní krém bez spf nemá tolik uplatnění. A taky, kdy bylo v Praze naposledy víc jak mínus pět. To je tak jednou za zimu.
Jo, ta nivea je bez vody, jako jedna z mála, myslím.
Aranel tenhle

Taky jsme ho nedopotřebovali, ale když je mraz, nebo padá nějaký ledový svinstvo, tak byl skvelej, na tech horach ho podle me uzijou
ja jeste miluju tu weledu na opruzenej zadek, ta mi prisla uplne zázračná, do druhyho dne nic
Aranel ja se v tehotenstvi zaprisahla, ze pampersky nikdy. No a nakonec nasim detem vyhovovaly nejvic, kupovsls jsem tu radu pure...
Evaeva Pinot Noir ja zacala ty cold krému mazat az na horach. A teda uz musim koupit dalsi, o vokendu jsme kaceli stromy, kazdy den 6-8 hodin venku v -12 až -6 a synovi přimrzly na tvářích nudle
vypada hrozne. Ale vsechny ty kremy a olejicky na miminka a batolata jsem vyhszovsls skoro nepouzite, sudocresm tu mam porad otevrene 1. baleni uz 5 let...
A po mem melanomu jsem uz hakliva i na spf, ale game changer pro me je opalovak, co vydrzi 8h s nemusi se premazavat. To je tak bozi!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí