Pinot Noir
on je na kila celkem na dolní hranici 4, noční pants 4 selhaly, tak třeba by pomohla vel. 5.
dzizisketa tu jednou psala, že v noci se nepřebaluje, toho se hodlám pokud možno držet (po skončení zcela random novorozeneckého období).
Pinot Noir
on je na kila celkem na dolní hranici 4, noční pants 4 selhaly, tak třeba by pomohla vel. 5.
dzizisketa tu jednou psala, že v noci se nepřebaluje, toho se hodlám pokud možno držet (po skončení zcela random novorozeneckého období).
Evaeva Asi byli extra výkonní ![]()
Jaké jsou prosím ty super nepromokavé teplé rukavice do sněhu? Rosťovy Reusch to nejsou ![]()
dzizisketa Reima
dzizisketa didrikson jsou taky dobrý
Ale oboje jsou dost teplý, kluci je moc nechtějí nosit
Evaeva u kluků je holt blbý, že to pustí pod tlakem všechno jedním směrem...
Tabea no ale jak u koho. Mladší má na noc plenu v tom samém věku, ale tenhle problém nemá
Evaeva a spí na zádech/na břichu?
Tabea různě. Ale nemám pocit, že by starší spal jinak
Spíš mi přijde, že starší toho za noc vyčural hrozně moc oproti mladšímu Ale už teda napjatě očekávám odložení pleny i u mladšího, šest už mu bylo...
Koupila jsem starsim vnuckam miniaturky parfemu, jsou to takove legracni pidilahvicky. A potrebovala bych neco takovyho malyho pro jejich brachu, nebyl by nejaky tip? Hlavni darky domluvim s jejich maminkou, tohle je jen tak navic.
Kokoska co nějaký bomby do koupele. Nebo jak ke velekj? Naši kluci měli nějaké sprchace jejich oblíbeného fotbalového klubu
Karja je mu 11
Kokoska taky bych řekla, že nějaký sprcháč. Teď jsem někde viděla Minecraftový.
Kokoska co fingerboard?
continuity to netusim, jestli by ho bavilo.
Evaeva nejaka kosmetika by asi byla fajn, divam se.
Kokoska Ten fingeeboard jsme kupovali vloni synovcum a líbil se jim, ono je to fakt hrave. Pak třeba ti sprchace nějaké edice co má rád, nebo jeden synovec je takovej vseznalek, ten dostal takovou kvizovou hru zeměpis, kde byly poznatky o státech. A pak teda jeden synovec hodně ocení značkové oblečení, stačí třeba tričko Nike a on má fakt radost;-)
Karja ted potrebuju fakt nejakou drobnost na srovnani stavu :) Ale to tricko se zeptam jeho mamy, vloni chtel spidermanna, treba letos dorostl do znacky!
Ja uz se v tom nasem maratonu svatek svatek narozeniny vanoce těším na konec, porad tu nekdo rve, ze nic nedostal a druhej jo, ze to chce taky, perou se o to, co chtela segra, ze tahle chce modrou, ale ma zelenou, uz jsem si vcera povzdechla, ze to vazne snad zacnu kupovat vsechno rovnou dvakrát, nez budou trochu vetsi (coz teda vim, ze situaci nezlepši, protoze pak to nemá exkluzivitu a nechce to žádná), ale ty jo, napište mi, ze se to vekem trochu zlepsi, ze jo, ze jo!!!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.