Aranel si mi pripomenula, od kolegov som dostala plienkovu tortu s pamperskami :) Celu som ju posunula znamej, ta aroma sa nedala.
Inak na tvar pouzival Baby SebaMed, maju ho aj v dmke. Tiez by nemal obsahovat vodu a dobre sa nanasa.
Aranel si mi pripomenula, od kolegov som dostala plienkovu tortu s pamperskami :) Celu som ju posunula znamej, ta aroma sa nedala.
Inak na tvar pouzival Baby SebaMed, maju ho aj v dmke. Tiez by nemal obsahovat vodu a dobre sa nanasa.
MPLee my používáme taky Pampersky, mimino ty Pure, mladší normální. Jako eco plenky to nejsou, ale žádnou přehnanou vůni necítím.
A krém nepřemazávám![]()
Naše první dítě v babylove plínách vyrostlo, ale druhymu taky neseděly a pořád protejkaly, taky jsem kupovala pampers, ty premium care nebo jak se jmenujou, tak strasne moc parfémovaný jako ty klasicky nejsou (taky ale trochu jo)
Potrefenáhusa Dík, kouknu po ní. My máme olej po koupeli za stovku lahvička, už teda jedeme druhou.
A mast na zadek takovou zinkovku z lékárny s něčím hnědým, taky druhej kelímek teprv, naštěstí. Jinak nic, léto jsme až na jeden fail přečkali ve stínu, ale zima je blbá plus v řádu tejdnů bude už asi muset do sporťáku a tam to víc fouká...
Mrakoplas Mně přijde pozoruhodný, že takovej výrobek se dopracoval až na synonymum celý kategorie!! Ale možná nějaký pure jsou lepší. Jako rozhodně to nevyřeší smrad, spíš vznikne fakt smrtící koktejl ![]()
Aranel ja tou weledou na opruzeniny mazu i všelijaký pupinky, štípance, červený fleky, podráždění kůže, ted už teda dojíždím krém po miminu, ale prijde mi fakt zazracnej.
Potrefenáhusa Na to zas používám ten purelan, škrábance a tak, na bradavky nebyl potřeba vůbec.
Já v zimě (kolem nuly a míň) mažu obličejíky bambuckým máslem. Ale my na hory nejezdíme, tak spíš než ochranu před sluncem řeším fakt jen tu zimu.
A pemprsky jsou asi oblíbený dárek a asi takový symbol plen pro tu generaci našich rodičů, my jsme moc plen nedostali, ale pokud ano, tak z různých zdrojů na oba kluky vždycky pemprsky. Asi to byly ty premium care, protože nesmrděly. Spíš bylo vtipný, že to vždycky dárce koupil podle těch kil na obalu, ale naše děti byly už tak o 1-2 velikosti dál. Oba měli cca od 8 m velikost 5/6 podle výrobce.
Aranel ten jsem vůbec nevyuzila já, jak jsem si predem myslela, ze to bude presne takový univerzální mazadlo, prijde mi strašne hutnej a tezkej
Potrefenáhusa to je, ale třeba pod náplast nebo když se mimino škrábne do obličeje, tak trochu dám.
Myrtila No právě, je to synonymum pro jednorázové pleny.
Což mi připomíná, že na noc už asi zkusím vel. 5! Ať furt neperu spacák.
Aranel ty máš ty z dm? Ty mi přijdou menší
Aranel velikost 5 nosí Viktor ![]()
Pinot Noir Chápu, dvojčata se k pětce nikdy nedostala, končila u 4+ :-D.
Pinot Noir Vari ono ty vyšší čísla docela dlouho vydrží, mimino má 5, mladší 6![]()
Pinot Noir Vari Asi máte děti s kratším zadkem
nebo teda tak tomu říkám u kluků, že mají dlouhý zadek, oni teda oba mají i dlouhý trup, takže ty plíny brzo byly krátké na výšku. Na šířku naopak přelepuju zipy přes sebe, aby jim to drželo.
Myrtila ty jo, tak výšku jsem nikdy neřešila
přitom kluci byli hubení. Ale jako třeba jsem měla. Já se řídila vesměs podle kil, ale oni od 6m nosili ty pants a ty mi přijdou variabilnější. Staršímu jsme pak v těch šesti letech kupovali 7+, i když na kila by byly v pohodě i 6. Kvůli protékání. Ale protékaly stejně ![]()
Evaeva To bys poznala, kdyby to bylo potřeba řešit
To se ti takhle mimino ohne v pase, plína sjede o kousek níž, ale poznáš to až tím, že mu vzadu obsah vyteče vrchem ![]()
Myrtila tak to jim teklo furt, i když to měli pod prsa
to větší velikost nikdy nevylepšila
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.