Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 07:55

Aranel si mi pripomenula, od kolegov som dostala plienkovu tortu s pamperskami :) Celu som ju posunula znamej, ta aroma sa nedala.

Inak na tvar pouzival Baby SebaMed, maju ho aj v dmke. Tiez by nemal obsahovat vodu a dobre sa nanasa.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 08:03

MPLee my používáme taky Pampersky, mimino ty Pure, mladší normální. Jako eco plenky to nejsou, ale žádnou přehnanou vůni necítím.

A krém nepřemazávám

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 08:24

Naše první dítě v babylove plínách vyrostlo, ale druhymu taky neseděly a pořád protejkaly, taky jsem kupovala pampers, ty premium care nebo jak se jmenujou, tak strasne moc parfémovaný jako ty klasicky nejsou (taky ale trochu jo)

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 09:34

Potrefenáhusa Dík, kouknu po ní. My máme olej po koupeli za stovku lahvička, už teda jedeme druhou. A mast na zadek takovou zinkovku z lékárny s něčím hnědým, taky druhej kelímek teprv, naštěstí. Jinak nic, léto jsme až na jeden fail přečkali ve stínu, ale zima je blbá plus v řádu tejdnů bude už asi muset do sporťáku a tam to víc fouká...

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 09:35

Mrakoplas Mně přijde pozoruhodný, že takovej výrobek se dopracoval až na synonymum celý kategorie!! Ale možná nějaký pure jsou lepší. Jako rozhodně to nevyřeší smrad, spíš vznikne fakt smrtící koktejl

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 09:38

Aranel ja tou weledou na opruzeniny mazu i všelijaký pupinky, štípance, červený fleky, podráždění kůže, ted už teda dojíždím krém po miminu, ale prijde mi fakt zazracnej. 

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 10:25

Potrefenáhusa Na to zas používám ten purelan, škrábance a tak, na bradavky nebyl potřeba vůbec.

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 10:29

Aranel 

Já v zimě (kolem nuly a míň) mažu obličejíky bambuckým máslem. Ale my na hory nejezdíme, tak spíš než ochranu před sluncem řeším fakt jen tu zimu.

Online Myrtila
5368 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 10:38

Aranel Mažu tímhle Cicaplast, děti i sebe, přes zimu to mám roky místo denního krému a až pak jsem zjistila, že se tím dá namazat i novorozenec. Kupuju teda rovnou 100ml balení. 

Online Myrtila
5368 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 10:43

A pemprsky jsou asi oblíbený dárek a asi takový symbol plen pro tu generaci našich rodičů, my jsme moc plen nedostali, ale pokud ano, tak z různých zdrojů na oba kluky vždycky pemprsky. Asi to byly ty premium care, protože nesmrděly. Spíš bylo vtipný, že to vždycky dárce koupil podle těch kil na obalu, ale naše děti byly už tak o 1-2 velikosti dál. Oba měli cca od 8 m velikost 5/6 podle výrobce. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 10:55

Aranel ten jsem vůbec nevyuzila já, jak jsem si predem myslela, ze to bude presne takový univerzální mazadlo, prijde mi strašne hutnej a tezkej 

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 11:35

Potrefenáhusa to je, ale třeba pod náplast nebo když se mimino škrábne do obličeje, tak trochu dám.

Myrtila No právě, je to synonymum pro jednorázové pleny. 
Což mi připomíná, že na noc už asi zkusím vel. 5! Ať furt neperu spacák.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 11:36

Aranel ty máš ty z dm? Ty mi přijdou menší

Offline Pinot Noir
29965 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 13:06

Aranel velikost 5 nosí Viktor

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 13:14

Pinot Noir Chápu, dvojčata se k pětce nikdy nedostala, končila u 4+ :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 13:48

Pinot Noir Vari ono ty vyšší čísla docela dlouho vydrží, mimino má 5, mladší 6

Online Myrtila
5368 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 13:48

Pinot Noir Vari Asi máte děti s kratším zadkem nebo teda tak tomu říkám u kluků, že mají dlouhý zadek, oni teda oba mají i dlouhý trup, takže ty plíny brzo byly krátké na výšku. Na šířku naopak přelepuju zipy přes sebe, aby jim to drželo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 13:51

Myrtila ty jo, tak výšku jsem nikdy neřešila přitom kluci byli hubení. Ale jako třeba jsem měla. Já se řídila vesměs podle kil, ale oni od 6m nosili ty pants a ty mi přijdou variabilnější. Staršímu jsme pak v těch šesti letech kupovali 7+, i když na kila by byly v pohodě i 6. Kvůli protékání. Ale protékaly stejně

Online Myrtila
5368 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 13:57

Evaeva To bys poznala, kdyby to bylo potřeba řešit To se ti takhle mimino ohne v pase, plína sjede o kousek níž, ale poznáš to až tím, že mu vzadu obsah vyteče vrchem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 14:04

Myrtila tak to jim teklo furt, i když to měli pod prsato větší velikost nikdy nevylepšila