MPLee A teď si představ, kdybys to nekoupila!
Vše o těhotenství a dětech
Jinak pokud ještě někdo schání dárek na poslední chvíli pro holky, tak holky teď dostaly z Pepca takový box kde je mix kinetického písku a slizu a nějakých plastových cajku okolo a vyrábí si přímo v tom boxu pláž s morskejma vilamama a muslema a jsou úplně happy:D
Karja synovi se to učení pořád vejde do desek, dokonce bych řekla, že je toho míň, slabikář byl tlustá knížka.
Evaeva Dekuju.
Jak ten odklad nejspíš neklapne, tak budu vybírat tašku pro totálně podmerecny deti, takze co možná nejlehčí, nejmenší a predpokladam i nejdražší
.
EvaevaNo hele bohužel, oni nosi ještě čítanku, český jazyk a svoji knížku, kterou si tam dcera odmítá nechávat. Jj slabikář byla tlustá knížka vlastně taky...ona i ta čítanka by šla nechávat ve škole, ale toho dcera není nějak schopna, to mit ve skříňce, ani na to ta skříňka není uzpůsobena, aby to nějak vhodné pojmulo i učebnice:D
Vari Dcera byla taky hodně drobná a malá, tak jsem hledala co nejlehčí aktovku. Nakonec mi kamarádka poradila aktovky Lego. Váží kolem 800 g, jsou ergonomické, cena aktuální kolekce kolem 1500-2000, loňská kolem 1000. Ta naše byla s přídavným batůžkem na věci na TV a přední termo kapsou na svačinu.
Karja
mne se nelíbej ty hranatý krabicovity aktovky, chci bederak, ráda bych jen jeden ten hlavní prostor. Podle recenzí ma bejt ta frii hodne srovnatelna s beckmannem, ja to pak asi objednám a vyzkouším pořádně doma, ona má teď 116 cm, tak se asi do těch limitu vejde
ja skolkovej batůžek nakonec koupila Step by step a přijde mi úplně super
Vari ja myslim, ze jsou nejaky malinký topgaly a lego, a to myslim jsou asi spis levnější aktovky
Vari až vybereš, dej vědět. Budu taky potřebovat tašku pro extra podměrečný kus, kdyby se zadařily ty vybrané školy, tak s tím navíc bude cestovat hodinu tam a hodinu zpátky.
Karjačítanku letos nemají, knížku nosí jednou týdně, ale on čte zatím pořád různé první čtení, to jsou malé knížky. Jinak má akorát na každý předmět velký pracovní sešit a jeden až tři ty nejtenčí sešity A5. Ve škole nechávají akorát tv, VV a případně věci na převlečení na ven s družinou.
Pinot Noir Ja to hodlám řešit až v létě, do ty doby budu doufat, že třeba vyrostou.
Vari kamaradka holcicce ktera byla extra podmerecna(v sesti byla velka jako Tonda v 5, tj treba 110-112cm) koupila Beckmann a uplne v pohode.
Vari Podle mě ta nejmenší je fakt ta fria, na dceru to vypada uplne tak jako sibtilney proste holcicka s batuzkem, nee takovy ten dojem aktovka vetsi nez dite. Dcera je střední velikosti, není nijak zvlášť velká na svůj vek ani malinka;-). Topgal jsem koupila ted, taky je to tak velké, ale není to podle mě tvarově tak ok a je to 200g těžší i ta záda mi připadají takova až moc zbytečně pevná. Ta fria se mi líbí víc vším nez ten topgal, ale úplně to zhaprovalo na těch letošních a loňských designech, z toho mi a ani tě nevybirave dceři nešlo vybrat.
Karja mne se na frii nelibi ten jakoby komiksovej dospelej nabeh, to ten beckmann je aspon detsky prehnanej se vším všudy (a navrch jde ta kapsa otočit). Ale jednorožčí kočička....
my se byli ted v prosimnci podívat na jedny škole na DOD (moc doufám, ze tam dítě vezmou, naše spádová škola nema stale ani vyhlasenej zápis, natož nějakej dod, to asi vubec nepestujou), tak jswm tam ty poházený aktovky (byli jsme i v družině) sledovala a ten beckmann mi taky přišel docela subtilní, měl tam někdo i ten typ se zipem a taky mne to překvapilo, jak vypadal malinkej, z produktovky mi taky přišel velkej. Taky jsem tam viděla jeden topgal na dvě přezky, ten jedinej se mi docela líbí (Kira), hodne step by stepu tam bylo
711990 myslim ergobag se da taky zmenšit na menší zada?
Potrefenáhusa jo, ty ergobag mají rostoucí záda. Syn odchodil 4 roky s "bag", dcera má "cubo" teď třetí rok a příští rok ho rozhodně bude nosit dál. Brali jsme extra vzory, které nejsou "pro mimina". Kdybych teď kupovala pro prvňáka, tak bych taky prozkoumala ten Beckmann. Měla ho sousedka, připadal mi fajn. Moje děti s tou školní taškou na zádech trávily dost času, tak jsem potřebovala, aby jim dobře seděla na zádech.
Vari na téhle stránce je velké srovnání batohu do první třídy. Třeba tam najdeš inspiraci. Ten frii se v DE zřejmě neprodává, takže tam není. Když trochu sjedeš dolů, tak jsem tam typy pro různé výšky.
Potrefenáhusa ergobag se dá zmenšit na záda, ale taška je to docela velká. A chybí nám nějaká kapsička na klíče a čip, má jen na svačinu.
Edit: tak ne ergobag, máme nakonec step by step
Tabea ten beckmann vypadá jako ta frii na zip.
Vari Pinot Noir ja som vtedy kúpila Hama Baggymax Trikky, tá má 650 g.
Evaeva teď na to koukám. Oba mají s duhou vepředu a to je fakt jak z jedny tovarny (designem). Jak se liší fyzický netuším. Letošní motivy u beckmanna mě neupoutaly. ![]()
Tabea ta frii vypadá dobře, kvalitně. Ale nevím, jestli jsem viděla na živo ten Beckmann. A cenový rozdíl asi dva tisíce, to je slušný teda.
Tabea mne prijde, ze beckmann ma líbivý ty holčičí, i když bohuzel přestali prodávat ruzovyho leoparda
klučičí motiv mi přijde horší vybrat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí