DruI to je skvele, dobre jste udelali!
Vše o těhotenství a dětech
DruI jsem moc rada, ze to dobre dopadlo!
DruI Krásny vianočný darček ![]()
Kolegyni sa dnes narodila dcérka ![]()
Evaeva Soucitim a doufam, ze to u nas jen tak nenastane
Ale taky mam v okoli takovy deti, zase pak vetsinou nevstavaji v 5 jako ty nase strasidla![]()
Suya ježiš
ještěže můžeš mít obojí, vstávání v normální dobu i odpolední spánek ![]()
Uvidíme no, teď je to tak půl na půl, klidně z toho ještě může být spaní do tří let. Ono to teda má i výhody, ale bylo by potřeba překopat celý systém. Kluci spali přesně do těch tří, ale já ani ne do roka a půl
To se prý mamka přestala snažit uspávat.
Evaeva ono model "po obědě si potřebuju zdřímnout a večer straším ještě o půl 11" taky není žádný med ![]()
Jsem rozhodnutá o vánočních prázdninách ani nenavrhovat odpolední spánek, ale to dítě vykutálené si většinou zaleze do postele samo dát si šlofíčka ![]()
Mohučanka Můj mladší je ten model, co když jsme se snažili skončit s odpoledním spánkem, aby nám tu nestrašil do půlnoci, tak byl schopný usnout uprostřed hry a odmítal se nechat probudit. Je to radost, když vyrostou a začnou spát víceméně normálně ![]()
Mohučanka u nás tohle není. Ani jeden z nich nezačal večer usínat nějak významně dřív, tak možná o dvacet minut
Ale já mám spavé děti, mimiňák spí po obědě tak hodinu, hodinu a půl a já si stěžuju, protože kluky jsem budila po třech![]()
A večer usínají po deváté všichni. Malý si teda i docela hezky hraje, tak má někdy pozdější odchod do postele než bráchové.
DruI To jé skvělé! To musí být obrovská úleva.
DruI To je super, zasloužili jste si to celá rodina;-).
EvaevaStarsi byl taky medved, co spal tri hodiny denne, dobre se to kloubilo s praci
Jasne, jsou deti, co normalne chodi spat i vstavaji, ja si to asi delam trochu sama brzkym uspavanim, v osm uz casto spi, ale ja radsi ten volnej vecer a vstanu klidne v 6. Btw gratuluju k plinam, taky to u nas vypada slibne ![]()
DruI To je dobře, že jste si s novou školou polepšili ![]()
Suya volný večer je super! Ono by stačilo, kdyby starší usínali sami
Ale v půl desáté spí, my chodíme okolo půlnoci, tak volno trochu máme. No po příspěvku od Mohučanka jsem o tom přemýšlela, a radši půl jedenáctou večer než pět ráno. (Jestli to čtou moje děti, tak toto není inspirace nebo návod!
)
S prací se ta hodina moc kombinovat nedá, to je pravda, kolikrát nestihneme ani úkoly
Nase deti spej po obědě furt, i starsi, jak je ted mesic doma, tak jednou za několik dni odpoledne vytuhne, tříletá spát musí, vcera usnula na výletě tatínkovi za krkem. Ale výhoda je, ze už se to odpoledni spaní nemusí řešit ani o víkendu, maly dítě si někam zaleze a usne.
Ale usinaj vecer v tech 10.
Potrefenáhusa tak tohle tady nikdy nikdo neudělal, že by usnul jen tak
Mně teda nevadí uspávat po obědě, čtu si u toho. Ale když to čeká hodinu a půl a já jsem ještě neobědvala....
Evaeva starsi neusnula sama snad v životě , mladší usíná i o dost rychlejc, bejvalo to fakt náročný, uspávat starší s neodlozitelnym miminem v šátku na břiše...ale zase spávala klidne ty tři hodiny a vic, mladsi dává kolem ty hodiny a pul
to cteni u uspavani zavidim, to mi nikdy nedovolily
Evaeva jo, ráno spěj dlouho, to zas jo. A když se vzbudí, hrajou si spolu a nás nechají být ![]()
Naštěstí mladší už nevyžaduje, abych ležela s ní, takže si prohlíží knížky nebo se tu prostě nějak klackuje do té půl 11 a pak si lehne k nám do postele a usne si. Mně by nevadilo, že nespí, ale vadí mi, že si nemůžu pustit žádný film, protože ho musím 100x přerušit a to mě neba. Problematický je pak taky buzení v 6:30.
Ale všechno je furt lepší než kdyby vstávaly v 5 ![]()
Mohučanka jo, já jsem ráda, že si nemusím vybírat, věřím, že i ten večer to dokáže být otravné. Mimino spí tak těch 10h, podle toho, kdy ho bráchové vzbudí. Ale na samostatné ráno si ještě musíme počkat, to se zadaří jen výjimečně. Ale nestěžuju si, o víkendu se většinou zadaří do půl osmé, osmé, to je podle mě velmi v pořádku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí