Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Suya
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 10:26

Potrefenáhusa To me teda prekvapuje, ze v popsany vybave ma studeny nohy, taky verim na vlnu Leda me napadaji takovy ty Stonz capacky, ale je to dost draha sranda na par mesicu

Btw VeltrusyMoje rodny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 10:28

Potrefenáhusa já na tohle moc nevěřím. My měli stejnou zimu, když začal starší chodit do školky, mladšímu byly už dva (a boty měl).

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 10:40

Evaeva já na to taky nevěřím, ale uchrchlany mimino s nonstop nudli ještě dávat na studenou zem v listopadu mi je takový nepříjemný 

Suya Veltrusy jsou

ty stonzy už mě taky napadly, už jswm je zvazovala se starší tenkrát 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 10:56

Potrefenáhusa jo, chápu. A člověk se taky chytá všeho, že jo.

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 11:28

Evaeva to já ani tak nemyslim, je to skolkou, ne studenyma nohama, nemyslim, ze to nohy v teple vylecej

Offline notna
9422 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 12:17

Zajímalo by mě, proč naše dítě je takový megaloman. Jak čtu, tak stejně jako v našem okoli, i tady je jediná s obřím seznamem pro Ježíška. Od docházky do školky to bylo milion věcí, co chtěla. Přešlo to po 10. roce, to si poprvé napsala jen 1 věc, ale zase to byl extrém cenově, přání byl iPhone!

Potrefenáhusa Holčička je rozkošná. A proč nemůže mít boty, když už venku stojí? Omlouvám se za asi blbý dotaz. Jen mě to zaujalo.

Kan Přijdou mi mimo obě ty varianty z obrázku. Jak to strašení povolání metaře, tak to měnění světa pro někoho, kdo jen jinak žije a vůbec netušíme, jestli je nespokojený. Je to jen ten pohled "shora"

Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 12:23

notna neboj, Ríšův seznam je nekonečný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 12:37

notna moje ségra jednou odevzdala celý sešitekVystříhala a nalepila asi půl katalogu do Sparkysu. Ale teď je jedna z nejskromnějších (z materiálního hlediska) lidí, co znám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 12:38

notna dokud nechodí, neměla by nosit boty, ideálně se říká dva měsíce stabilní chůze, ale to v zimě asi dodrží málokdo.

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 12:51

notna dneska se doporucujou až na fakt samostatnou chůzi, ona nedělá ani kroky sama, buď stojí nebo leze po čtyřech, je to max na capáčky. Starší v ty mezifazi měla prewalkers s kozichem froddo, ale i na ty mi ještě přijde brzo, jak prakticky jen leze 

(a budu asi obouvat identicky široký hrabičky, jako má starší )

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 13:00

Evaeva mne taky přijde, ze dokud ty děti aspoň trochu nechodej, tak jim ty boty vůbec nedrzej, asi nemaj tvarovanou patu? 

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 13:06

notna Pinot Noir Přesně, naše taky. to mají ty hravé děti se střídmými rodiči:-D:-D. 

Offline notna
9422 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 13:07

Evaeva Potrefenáhusa Dík za vysvětlení. Já jsem koupila dítěti boty hned, jak stála. Ale ona to vzala hopem. Jeden den si sedla, stoupla a začala obcházet nábytek. Jsem si připadala jako pokroková matka, že jsem jí pořídila kožené capáčky a boty s ohebnou podrážkou. A dnes bych byla už mimoň :-)

Pinot Noir Evaeva Úplná blbost, ale normálně mě to potěšilo, že konečně někdo taky má neskromné dítě :-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 13:07

Potrefenáhusašněrovací kotníkové by držely, nebo tu mám jedny zděděné klasické zimní superfity a ty taky drží, oba je měli jednou na sáňky, když jen stáli a obcházeli nábytek. (A byl to vtipný důkaz, že tudy cesta nevede, úplně je to uzemnilo a vůbec neobcházeli a stáli fakt divně )

Offline viktorka_od splavu
49259 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 13:09

notna moje dcera jeste navic hrozne tezko nesla, kdyz dostal darek nekdo jiny, takze pokud mel kdokoliv z rodiny narozeniny, svatek... musela dostat aspon nejakou drobnost zaroven s oslavencem, jinak hrozne vyvadela. dnes je z ni minimalistka, ma dvoje boty:-))

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 13:10

notna počkej, capáčky se můžou

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 13:11

Potrefenáhusa a ty bobux xplorer s vlnou? 

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 13:29

MPLee a drzej na noze? A nezmerila bys mi je prosím uvnitř, hlavně šířku? 
Evaeva ty zimní frodda zatím nedrží a zdědila jsem s oblečením tyhle úplně měkký lurchi a ty taky padaj 

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 13:35

MPLee jinak budu obouvat (znova) tohle, teď jsem ji postavila na vlozku z ricost, co mi nabízela kamaradka, když mi teď dovezla nejaky dětský věci a bylo to fakt pro pobavení, dva krajní prsty měla úplně mimo 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 13:36

Potrefenáhusa aha. Kluci měli první pegresy a ty bych řekla, že by držely, občas v nich lezli, ale je fakt, že už chodili.