Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 09:26

Tabea Díky moc, doufám, že to do srpna dotáhne aspoň na 110 cm, ať máme z čeho vybírat. Plus navíc obě děti mají dlouhý nohy a krátký tělo, takže potrebuju, at jim ta taška neni až ke kolenům.

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 09:28

Potrefenáhusa já když vidím, jak u nás děti během družiny válí ty batohy na školním dvoře na zemi, tak mám u těch světle růžových a mint barev ujímání. Je fakt, že dcera má batoh vždycky položený ve výšce. Syn ho nechal ležet, kam mu ze zad spadnul.

Ale mám pocit, že toho růžovýho leoparda si pamatuju a líbil se mi a přišel mi i pro různý věkový kategorie. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2025 09:38

Potrefenáhusa klučičí vzory jsou ošklivé i u té frii

Světlý bych určitě nechtěla 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 10:50

Tabea ten beckmann má výhodu, že z toho jdou ty detsky motivy očesat, kapsa s obrázkem otočit, zas ty ergobag jsou rovnou takový civilní, ale po spatření duhového jednorožce nebo trpytkovyho leoparda proste bez šance 

Evaeva ty světle růžový nebo světle žlutý batohy mi taky přijdou trochu problematicky 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 11:20

Vari dcera má podobný proporce (dlouhé nohy), je velmi hubená a frii nosí spokojeně už 3. rokem. Zásadní je pro ní, že má takový ten "majáček", tj. spínadlo přes hrudník, aby batoh neklouzal z ramen, která jsou vpodstatě nulová

Edit: třetím rokem nosí tu samou tašku, ne že bych každý rok kupovala novou.

Takový menší Ergobag má na kroužek a líbí se mi moc, s trochou snahy se tam vejde A4 a je hodně lehký a nejspíš pohodlný, někdy ho nosí i do školy, když zrovna nemá učebnice (mají ve škole skříňky a můžou tam nechávat, co zrovna nepotřebují, což v jejím případě dost často znamená, že nenosí nic).

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 11:25

Já mám teda dojem, že ty batohy se zase tak moc nešpiní, obzvlášť když to není jednolitá barva, ale je tam vzorek. Sama jsem teda překvapená, že náš batoh nevypadá mnohem hůř, vzhledem k tomu jak je dcera schopná s ním mrsknout kamkoli když je zrovna příležitost :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2025 12:13

DruI no nevím, synův batoh na kroužky peru minimálně jednou za rok

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2025 12:20

Potrefenáhusa ta step je neutrální, obrázky jsou na magnety. Což je teda zároveň trochu nešikovné, děti to synovi očesávali, už je nenosí 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 12:45

Evaeva já jsem prala školní tašku jen jednou, když v ní dcera zapomněla mandarinku před dvoutýdenní dovolenou to bylo hodně špatný. Ale zvenku mi nepřijde nijak znečištěná.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2025 13:00

Mohučanka jako jo, taška je lepší, ale má tmavomodrou. O světlé bych asi mluvila jinak

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 13:01

Ještě, že naše děti jsou spíš mírně nadměrečné a stačí jim levný Topgal

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2025 13:05

dzizisketaTopgal má i řadu pro podměrečné

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 13:08

Evaeva já vím, že ta step by step je hodně chválena, ma nejvymakanější ten zadovej systém, ale prijde mi jako fakt velka krabice. 
ty sundavací magnety ma i ten batoh, u nas to furt očesava maly dite, ani nevim, kde ted je 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 13:19

Potrefenáhusa Mně vyhovuje, že ta step by step drží tvar, takže ty učebnice a sešity pak nejsou tolik sežvejkané. Ale tak to je daný tím, že dcera není schopná dávat sešity do desek a strká je do tašky halabala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2025 13:34

Potrefenáhusa jo, ten vršek z ní dělá krabici. On teda časem lehce změkne. Jinak velikostně je stejná jako ta ergo. My po zkoušení vybrali ergo, step a frii a pak už vybíral syn. Myslím, že se mu nejvíc líbily ty magnetické sponky, které je teď líný používat. Zip by byl lepší. A chybí nějaká ta menší kapsa na klíče.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 13:42

DruI to mám taky obavy (a ještě, ze tu tašku nebude zapínat) 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 14:00

Potrefenáhusa No tak na to mi to taky připadá docela fajn, ten vršek tu krabici jakoby zaklapl, i když ho nezapnula. A ve druhé třídě se v tom zapínání zlepšila :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2025 14:05

DruI nevím no, syn už dotáhl v té tašce i sníh

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2025 14:08

Nevíte, jestli mívá kukadloo nějaké slevy? Mám tam vyhlédnuté softshellky... pro sebe

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 14:10

Evaeva Tak přírodniny se zásadně sbírají a nosí domů v boční kapsičce ;o) Ale tak hlavně mám dojem, že když byl loni v praze sníh, tak jsme byli nemocní ;o)