Manuka haha, plamenak je nas tip, nas uz ceka zabaleny. Ocekavam taky uspech, aspon na chvilku ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee ahá! Tak dík za tip. Zrovna u Víťi ve školce začalo být populární fekální téma tak jsem toho využila. Jinak ten písek co má být ehm TO, je hrozná mrcha. Sype se všude! Napoprvé radši opatrně
Tak, práve sa Lukáško zobudil s kašlom ![]()
a horúčka je už tiež súčasťou programu.
Manuka Teď o babičce z České republiky budou kolovat u místních dětí legendy:D
A mohlo to být ještě lepší. Měsíc jsme se snažili sehnat z USA prdící průpisky pro ty starší dva. Nechci být moc konkrétní, protože je do toho zapojeno tolik lidí z ČR že hrozi, že součástí příběhu bude někdo známý odsud. Závěr teda je že odlet našich na NZ se minul o pár dnů s příletem do ČR toho, kdo je nakonec přivezl.
Kluci je dostanou až přijedou v létě. ![]()
Tak Rosťa jako jeden z posledních mohykánů - včera jich bylo ve třídě pět - taky podlehl.
Tak jsem si ráno říkala, jaký je to skvělý, když to malý dítě ochotně chodí do školky. Tak jako jo, šel ochotně, ale za hodinu telefon, že brečí a mám pro něj přijít.
Bezzubka a Bílá Běska (na tom teď oba ujíždějí)

JankaMDíky, zastavím se tam;-)
dzizisketa parádně je vystihl ![]()
Že jo, vůbec bych to do něj neřekla ![]()
JankaM Mám ty oblečky, asi za 35 Kč, jedna minuta na nákupu, takhle si představuji spolupráci. Díky šéfe!
Karja to jsem ráda. Já tento sortiment, u když mám holku, vůbec neznám, panenky jsme doma nevedli. Ale začínám být odborník na fingerboardy ![]()
Zrušení kojení - super
Zrušení dudlíku - proč ne
Zrušení denního spánku - tak na to fakt nejsem psychicky připravená ![]()
![]()
Tak když jsem tady s vámi sdílela naše školní peripetie, tak se s vámi začátkem vánočních prázdnin podělím taky radostně. Za celé dva měsíce na nové škole neměla dcera žádné problémy, je spokojená a veselá. A já jsem přestala počítat, kolik let, měsíců a dnů nám zbývá do konce povinné školní docházky (jo a taky už mě nechytá panický záchvat, když mi cinkne notifikace z Bakalářů ;o)
DruI to je skvělá zpráva ![]()
DruI krásné zprávy!!!
DruI to je ale parádní zpráva! Díky za podělení! At se dceři i nadále ve škole daří a líbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí