Mrakoplas já jsem teď u někoho viděla domácí "laser gamě". To chci prozkoumat na příští rok. Malé nerfky máme, ale přijde mi, že to chce zahradu, kterou nemáme ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ty Jízdenky máte klasické nebo junior?
Evaeva junior.
S nerfkami uz tu bolo par urazov, tak sa to snazim korigovat a robim im terce. Vcera sme zacali plechovkami, ale potom som usudila, ze to si susedia pod nami nezasluzia
. Tak dnes som ponachadzala rozne rulicky a male krabicky.
Evaeva k tomu karaku som na ihrysku nasla fotky tych kadibudiek. Ale neviem ci ti to pomoze :)
https://www.ihrysko.sk/karak-p31674?srsltid=AfmBOopEM-OQCdKW_wvSldw_eO0LGLGvNGt3GbkRfzlz4NFR86PdLr6B
Mrakoplas moji mají zakázáno střílet na lidi, ale my máme jen fejkové a malé, přijde mi, že nestřílí velkou silou.
Evaeva ani tieto nestrielaju nejak silno, ale do oka to uz citis
. Na ludi maju tiez zakazane strielat, ale bol tu synovec a s nim sa hrali bojovku.
Mrakoplas já myslela i na sebe navzájem
Evaeva ano, to som pochopila. Ale nez som toto pravidlo zaviedla, par citlivych oblasti si zasiahli :)
Mohučanka tiež v chorobe vidím prínos len to, že neriešim moje a jeho chybanie. Po viac ako týždni stále škaredo kašle, je veľmi rýchlo unavený z čohokoľvek nad rámec lezania, schudol a je ultra protivný.
Evaeva my ten zásobník použiváme naležato, kartičky otočené obráceně a buď úplně bez toho předního krytu nebo víc vysunutý. Prostě je nebereš odspodu, ale vybiráš svrchu z mnoha možností. Samozřejmě rubem nahoru, aby nebyly vidět chodby.
Já jsem k tomu teď koupila i to rozšíření Regent a syn absolutně miluje stát se Pánem Karaku a ovládnout všechny schopnosti. Tu hru to ještě víc zatraktivní a je to pak víc nepředvídatelné a dramatické.
Ale my už hrajeme Karak několik let. Vám určitě bude stačit základ, dramatu máte dost asi ![]()
Jen pro zajimavost - je tu nekdo, koho deskovky uprimne nudi a otravujou? Ja jsem v tomhle uplne marna. A kdyz je jeste vysledkem vrestici dite, nas*ane, ze nevyhralo, nesnasim to o to vic.
Kokoska mna bavia len tie obyčajné, najobyčajnejšie.
Kokoska Mě baví hrát s dospělými, ale s dětmi na to nemám trpělivost
navíc naše dítě baví jenom ty typy "hoď kostkou a popojdi", ty mě teda nebavily nikdy.
Kokoska já taky deskovky nemusím, ale moje "děti" jo, tak se občas obětuju Třeba včera 4 hod. Johanka z Arcu
. A vztekám se já
.
Kokoska já miluju párty hry, ty různé Dixity, Superšpiony, Aktivity, vědomostní... Otevřeš krabici a hraješ, a když si dáš víno, líp ti to hraje.
Ale jak to má milion komponentů, půl hodiny musíš hru připravovat, rozdávat karty a třídit nějaké plastové bazmeky a ještě k tomu se učit pravidla
a nakonec se dvě hodiny soustředit, tak to mě fakt nebaví. Chytla jsem se tu na ten Karak, ale jak to tu čtu, ještě k tomu o věcech, o kterých se neví, na co vůbec jsou, nějak se mi do toho nechce. ![]()
Me to nebavi ani s detma, ani bez deti, ani s flaskou. Kdyz moje deti jeste nemely deti, jeden silvestr jsme hrali Osadniky z Katanu. Byla tu jeste synova tehdy novomanzelka a ta si to strasne uzivala, ja jsem prohrala na cele care. Byl to dlouhy vecer.
Jako deti jsme neco doma mely, krome clovece si pamatuju horolezce. Byla to magneticka tabule, postavilo se to na stojanek a figurky lezly nahoru. Mohly se svezt lanovkou nebo spadnout do propasti, segra to milovala a ty figurky ma dneska na lednici, deska skoncila nekde uplne odrbana ![]()
Pinot Noir Aktivity jo, ale to neni klasicka deskovka. Jednou jsme to hrali vecer u more, opet moje deti, segra a synova tehdy jeste slecna. To byl teda super vecer, i nejaka ta lahvinka padla, dodneska si pamatuju, jak jsem mela predvest Zed narku a nakreslit stredni ucho.
Kokoska Katan mě třeba vůbec nebaví. To chce hrát vždycky kamarád, který jinak žádné hry nikdy nehraje, ale toto ho strašně baví, dokonce tak, že nám tu hru koupil.
. Nechápu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí