Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. ledna 2026 09:10

dzizisketa my dřevěný meč nemáme to by se tu zabili

Já bych teda byla docela nahraná, plášť taky nemáme a co jiného chceš vymyslet pro kluka. Leda bych mu dala punčocháče a delší triko s páskem a šel by za prince

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 10:05

Evaeva No ještě přes něj můžeš přehodit prostěradlo a prohlásit, že na každém pořádném plese musí být i hradní strašidlo ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. ledna 2026 10:13
Offline Vari
2146 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 10:37

Gatita Vcera u zápisu o male rekli, ze je to to nejšikovnější dítě, co tam meli. Kdyz jsem jim dávala žádost o odklad, ředitelka se jen usmála a prej stejne sanci na odklad nemaji, ale uvidime co PPP. Jeste se me ptala, jestli to mame jako prioritní školu, tak jsem ji odpověděla, ze jo, ze se nikam jinam ani nehlásíme. Ale měli to udělaný moc hezky, čtvrťáci v kostýmech dětem dávali úkoly, učitelka si jen neco zapisovala, bylo to strašně pohodový.

Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 13:01

Vari takovýhle věci tak pohladí po srdci

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 16:42

Pinot Noir jo, tak my ted prošvihli schůzku pro předškoláky, byla v úterý, ja tam poslala muze dneska

Offline Sweet Potato
39511 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 16:45
Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 16:56

Gatita ja myslela, ze uz mate ten odklad doporucenej z ppp, to nestaci? 

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 17:39

Potrefenáhusa Odklad musí schválit i ředitel školy. Asi by bylo divné kdyby šel proti doporučení poradny, ale dějou se i divnější věci.

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 17:58

DruI aha, to jsem myslela, ze uz je jen formalita 

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 18:25

Potrefenáhusa No, já někde na internetu už i zahlédla, že si někdo stěžoval, že jim chtěla škola odklad odmítnout, ale už jsem to blíž nestudovala, protože my stejně za stávajících podmínek nemáme na odklad šanci, i kdybychom ho za rok chtěli.

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 19:04

Potrefenáhusa ajaj! A tak to se nedozvíte, kolik hodin denně si máte vyhradit na úkoly a že vaše dítě pokulhává v obložených chlebíčcích.

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 19:28

Pinot Noir ja tam právě chtěla poslat tatínka, aby nasál atmosféru naší spadovky 

Offline 711990
18254 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 19:52

Pinot Noir huraaaaa!!!!

Offline Myrtila
5017 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 20:02

Potrefenáhusa A jak jste to nakonec s tou školou vymysleli? Půjde do spádové, nebo to zkoušíte i jinam?

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 20:07

Myrtila zkousime to jinam a jeste cekame na termin v ppp (ale ja jsem spis pro ji uz do skoly poslat) 

Offline Myrtila
5017 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 20:23

Potrefenáhusa Tak držím palce, ať vám vyjde ta lepší škola. Nebo odklad

Offline Gatita
8420 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 20:32

Potrefenáhusa máme odklad doporučený z ppp, papíry tedy máme, ale ve finále o tom rozhodne ředitelka. Ta mi ale říkala, že pokud mám papíry, v odkladu problém nevidí. Spíš je problém v tom, že ve školce už syna nechávat nechceme, on potřebuje pracovat, to nám kladla na srdce jak paní v ppp, tak psycholožka. Takže bych pro něj ráda přípravku. A tady může nastat problém, abychom se dostali někam v rozumné dojezdové vzdálenosti. Zápis máme přijít omrknout proto, aby nás kdyžtak škola vzala dodatečně, kdyby to nevyšlo s tou přípravkou, a bylo to v zájmu dítěte. (Musim říct, že jsem zatím jen valila oči, jak k tomu přistupuji lidsky). Hi hi, už řešíme rušení rozhodnutí o odkladu, které ještě ani nebylo vydané, uvědomuji si, jak to vypadá praštěně. 

Teď doma máme trochu pnutí, protože muž se na dojíždění moc netváří, myslí si, že se syn do září zlepší a zbytečně ho na rok vytrhneme z místního prostředí, nebude mít kamarády a podobně, taky mu přijde blbý, aby šel do první třídy v 7 a 3/4...a taky se mu nechce denně o 1,5h navíc převážet dítě do nějaké přípravky. No a vlastně má pravdu. Jenže já nemám křišťálovou kouli, on nějaké problémy má, a netuším, nakolik se do září srovná. 

Offline Gatita
8420 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 20:50

Ale bude to znít asi dost ezotericky, ale od okamžiku, kdy se z poradny ozvali, že nám s tím odkladem vyhoví, se spousta věcí najednou dost zlepšila. Úplně skokově. Já to tu ani nechci psat, abych to nezakřikla. I logopedka se divila. A není to tím, ze bychom makali nějak intenzivněji, pořád jen těch 5-10 minut denně max. Jsem taková pověrčivá a asi se bojím, že když ho zapíšem, bude po pokroku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. ledna 2026 20:53

Gatita je škoda, že nemáte přípravku na té vaší škole. Ale jinak bych taky řekla, že by mu to prospělo víc než školka, že to u něj není jen nezralost, podle toho, co píšeš. Ale ten odklad lze vzít zpátky i v srpnu, ne? Kdyby udělal takový skok. (Spíš teda asi v červnu, aby se na to mohlo připravit i to dítě). Vození je určitě opruz, co si člověk rád odpustí, ale zase deset měsíců (vlastně devět, vždyť mají furt nějaké prázdniny) se to dá vydržet, když by mu to pomohlo)