dzizisketa my dřevěný meč nemáme
to by se tu zabili ![]()
Já bych teda byla docela nahraná, plášť taky nemáme a co jiného chceš vymyslet pro kluka. Leda bych mu dala punčocháče a delší triko s páskem a šel by za prince ![]()
dzizisketa my dřevěný meč nemáme
to by se tu zabili ![]()
Já bych teda byla docela nahraná, plášť taky nemáme a co jiného chceš vymyslet pro kluka. Leda bych mu dala punčocháče a delší triko s páskem a šel by za prince ![]()
Evaeva No ještě přes něj můžeš přehodit prostěradlo a prohlásit, že na každém pořádném plese musí být i hradní strašidlo ;o)
Gatita Vcera u zápisu o male rekli, ze je to to nejšikovnější dítě, co tam meli. Kdyz jsem jim dávala žádost o odklad, ředitelka se jen usmála a prej stejne sanci na odklad nemaji, ale uvidime co PPP. Jeste se me ptala, jestli to mame jako prioritní školu, tak jsem ji odpověděla, ze jo, ze se nikam jinam ani nehlásíme. Ale měli to udělaný moc hezky, čtvrťáci v kostýmech dětem dávali úkoly, učitelka si jen neco zapisovala, bylo to strašně pohodový.
Vari takovýhle věci tak pohladí po srdci ![]()
Pinot Noir jo, tak my ted prošvihli schůzku pro předškoláky, byla v úterý, ja tam poslala muze dneska ![]()
Potrefenáhusa Ouvej
Gatita ja myslela, ze uz mate ten odklad doporucenej z ppp, to nestaci?
Potrefenáhusa Odklad musí schválit i ředitel školy. Asi by bylo divné kdyby šel proti doporučení poradny, ale dějou se i divnější věci.
DruI aha, to jsem myslela, ze uz je jen formalita
Potrefenáhusa No, já někde na internetu už i zahlédla, že si někdo stěžoval, že jim chtěla škola odklad odmítnout, ale už jsem to blíž nestudovala, protože my stejně za stávajících podmínek nemáme na odklad šanci, i kdybychom ho za rok chtěli.
Potrefenáhusa ajaj! A tak to se nedozvíte, kolik hodin denně si máte vyhradit na úkoly a že vaše dítě pokulhává v obložených chlebíčcích. ![]()
Pinot Noir
ja tam právě chtěla poslat tatínka, aby nasál atmosféru naší spadovky
Pinot Noir huraaaaa!!!!
Potrefenáhusa A jak jste to nakonec s tou školou vymysleli? Půjde do spádové, nebo to zkoušíte i jinam?
Myrtila zkousime to jinam a jeste cekame na termin v ppp (ale ja jsem spis pro ji uz do skoly poslat)
Potrefenáhusa Tak držím palce, ať vám vyjde ta lepší škola. Nebo odklad ![]()
Potrefenáhusa máme odklad doporučený z ppp, papíry tedy máme, ale ve finále o tom rozhodne ředitelka. Ta mi ale říkala, že pokud mám papíry, v odkladu problém nevidí. Spíš je problém v tom, že ve školce už syna nechávat nechceme, on potřebuje pracovat, to nám kladla na srdce jak paní v ppp, tak psycholožka. Takže bych pro něj ráda přípravku. A tady může nastat problém, abychom se dostali někam v rozumné dojezdové vzdálenosti. Zápis máme přijít omrknout proto, aby nás kdyžtak škola vzala dodatečně, kdyby to nevyšlo s tou přípravkou, a bylo to v zájmu dítěte. (Musim říct, že jsem zatím jen valila oči, jak k tomu přistupuji lidsky). Hi hi, už řešíme rušení rozhodnutí o odkladu, které ještě ani nebylo vydané, uvědomuji si, jak to vypadá praštěně.
Teď doma máme trochu pnutí, protože muž se na dojíždění moc netváří, myslí si, že se syn do září zlepší a zbytečně ho na rok vytrhneme z místního prostředí, nebude mít kamarády a podobně, taky mu přijde blbý, aby šel do první třídy v 7 a 3/4...a taky se mu nechce denně o 1,5h navíc převážet dítě do nějaké přípravky. No a vlastně má pravdu. Jenže já nemám křišťálovou kouli, on nějaké problémy má, a netuším, nakolik se do září srovná.
Ale bude to znít asi dost ezotericky, ale od okamžiku, kdy se z poradny ozvali, že nám s tím odkladem vyhoví, se spousta věcí najednou dost zlepšila. Úplně skokově. Já to tu ani nechci psat, abych to nezakřikla. I logopedka se divila. A není to tím, ze bychom makali nějak intenzivněji, pořád jen těch 5-10 minut denně max. Jsem taková pověrčivá a asi se bojím, že když ho zapíšem, bude po pokroku![]()
Gatita je škoda, že nemáte přípravku na té vaší škole. Ale jinak bych taky řekla, že by mu to prospělo víc než školka, že to u něj není jen nezralost, podle toho, co píšeš. Ale ten odklad lze vzít zpátky i v srpnu, ne? Kdyby udělal takový skok. (Spíš teda asi v červnu, aby se na to mohlo připravit i to dítě). Vození je určitě opruz, co si člověk rád odpustí, ale zase deset měsíců (vlastně devět, vždyť mají furt nějaké prázdniny
) se to dá vydržet, když by mu to pomohlo)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.