Gatita mně přijde, že ten vývoj jde skokově. Dokonce i u staršího se teď zase něco seplo a v matice udělal najednou velký pokrok. Tak držím palce, ať to syn upevní ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Nemůže to zlepšení být tím, že jste se všichni trochu vyklidili?
Evaeva to skokově učení je normální, to mají i dospělí. (Říká ta, která byla zvyklá se učit průběžně
).
My jsme teď na horách, kluci mají společný pokoj (všichni), vypadá to, že dneska to bude dlouhá pyžamová párty![]()
![]()
A teď něco spíš do přiznání, ale mám dneska hrozně silný pocit, že je další rok pryč. Únor, to už je skok do jara, a člověk aby už pomalu plánoval letní dovolenou. Mám pocit, že se ani neotočím a bude se předávat závěrečné vysvědčení. Umocněné je to teda rozhodováním, jestli příští rok školka ano nebo ne, jak to všechno nadále kloubit... Končí nám pohodička, se mi zdá ![]()
Evaeva mne naopak prijde, ze je to nekonecny, po čtyřech měsících listopadu dva roky unora...
continuity no hele, to je jak kdyby se sepnul nějaký vypínač. V češtině bohužel na to ještě čekáme ![]()
Ale v této souvislosti musím vychválit naší paní učitelku. Opět synovi napsala krásné slovní hodnocení, vyzdvihuje jeho pracovitost a snahu, všechny pokroky. Hrozně ho chválila i přímo mně osobně, když jsme spolu mluvily. Na známky má samé jedničky, prý ho nechce demotivovat dvojkami, i když čeština a matika by na to byla. No úplně jí miluju ![]()
Potrefenáhusa jako tohle fakt nechápu, únor, to je vždycky jak nic, 28 dní a z toho ještě týden prázdniny. Jasně, nebývá skvělé počasí, ale už je i docela dlouho světlo. To první pololetí mi přijde takové delší, ale letí to čím dál rychleji. U nás už se za 14 dní hlásí letní tábory, fakt to tu bude co by dup. Naše předposlední prázdniny. Ani jsme ještě nestihli provětrat tu hrazdičku na brusle.
Evaeva vzdyt dneska bylo teprve pololetní vysvědčení. Kdybych řekla dětem, že už je to téměř za nima, hodí mě z okna. Obě. ![]()
Letní dovču už máme naplánovanou, to se nedá odkládat, letenky po únoru kalupem zdražují.
Jarnaky už i znovu přeplánované. ![]()
continuity no vidíš. Naše jedna učitelka vždycky říkala, že co se nestihne naučit do Vánoc, to už se nestihne. Pak už máš pořád samé lyžáky, jarňáky, volno v květnu, švp a výlety
Já to tak mívala i jako školou povinná, druhé pololetí bylo příjemnější a utíkalo mnohem rychleji.
Evaeva jo přesně tak to je. Cvak a je to. Já to mám u jazyků, u matiky. Vlastně u většiny věcí.
Jedině blbé je, že je to daň za to, že se člověk snaží a výsledek dlouho moc nevidět.
Evaeva Mně to taky hrozně rychle utíká...dneska jsem plánovala něco v práci a pak mi došlo, že je konec ledna a ne zacatek (!!!). Já teda mám v hlavě takhle, že teď jsou dva poslední měsíce na práci doma a pak začne práce venku!!!! Ano, jsem jako svoje vlastní matka.
Karja no kam se poděl leden je mi záhadou, vždyť je to tak dlouhý měsíc ![]()
continuity je to možné, já na tohle docela věřím. Obzvlášť u toho koktani, tam fakt nikdo neví, kde se to bere.
Evaeva u nás se říkalo, že se to musí stihnout než vykvetou pampelišky.
Ja teda pozoruji u dětí školní tlak až do konce května, normálně jedou bez nejakých úlev, pak přijde přehršel pisemek.
Gatita držím palce, ať je to na dobré cestě, ten tlak dělá hodně. A 1000x si člověk může říct, že se nebude stresovat.
Gatita U nás dcera teda neměla žádné vážně problémy, ale byla to taková ,,nezralost,, jakoby, nespoluprace a najednou cvak a mela jsem doma jiný dítě a od té doby šlo všechno k lepsimu;-). Tak preju ať je to i u vás. U nás teda ji to nějak cvaklo, když byla nemocná a byly jsme spolu dlouho doma, přesně žádný tlaky, pohodička, nějak čas plynul a ona asi získala takovou mi prislo větší jistotu v nás.
continuity však já taky netvrdím, že jsme nepsali písemky. Jednak něco udělá slunce, člověk má hned víc energie a lepší náladu. A pak těžko budeš tlačit na děti, když je celá třída na lyžáku, že jo
V květnu už pak jsou maturity, ty dost ovlivňovaly chod na tom gymplu napříč všemi ročníky, to máš další týden pryč. No zkrátka holky už to taky mají za pár ![]()
Ber to tak, že moje zkušenost to není.
Pinot Noir já si na ty zimní víkendy nechávám spoustu různých muzeí a podobně, ale letos to nějak vůbec nestíháme
Mimino má 4x týdně něco, tak ani všednodenní vymrzání na hřišti se už tolik nekoná, to dost pomůže
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“