dzizisketa Hezký nápad kostýmu;). Tenhle business plán mám v plánu pro holky, aby si vydělaly na vysokoškolská studia:D
jeden můj kamarád si přivydělával vázáním zvířat apod. z balonků. Že takhle dostal i asi dvě nabídky k sňatku. ![]()
dzizisketa Hezký nápad kostýmu;). Tenhle business plán mám v plánu pro holky, aby si vydělaly na vysokoškolská studia:D
jeden můj kamarád si přivydělával vázáním zvířat apod. z balonků. Že takhle dostal i asi dvě nabídky k sňatku. ![]()
Skvělé, to bude chtít pořádnou flašku ![]()
Pinot Noir tak to to losování na ty jiný škole bylo něco zlyho, pro něco dobrého. Škoda, žes ty zprávy nedostala v opačným pořadí, mohlas slavit už včera. Hranolkama a vínem. ![]()
Moc vám to přeju.
Pinot Noir blahopřeju k hranolkám i ke škole!!
A držím palce na dojíždění, zrovna se vracím domů s oběma
nelituji ničeho, občas je to jen náročnější.
Dnes otevřu nějaký drahý víno, Viktora vylosovali v Integrálu!
Raduju se s tebou! (A připiju taky) A za ty hranolky ještě jednou.
Pinot Noir Moc Vám gratuluju!
Pinot Noir Tyjo, připíjím taky! (čajem na nachlazení
)
Dnes otevřu nějaký drahý víno, Viktora vylosovali v Integrálu!
tyjo, vy v posledních dnech jedete, raduju se taky ![]()
Pinot Noir To je velká radost!![]()
![]()
Pinot Noir No tak to je super zpráva, gratuluju, ať se mu tam líbí!
Oslavte to vínem a hranolkama!
Tabea Haha, kolik bylo budoucím nevěstám?
(a až teď koukám, že navrhujeme pinot stejnou oslavu!)
Moc děkuju všem, hranolkama slavíme od soboty tak třikrát denně, až trochu lituju, že nemáme tu horkovzdušnou fritézu, vždycky musím rozehřát velkou troubu kvůli hrstce hranolků. Ale zase tu máme tepleji. ![]()
A teď zrovna pijeme to nejlepší víno, co doma bylo!
Pinot Noir moc gratuluji, je fajn, že to dopadlo. Dojíždění člověk zvládne, když ví, proč to dělá.
Vari Nas zapis teprv ceka, a bude to ve velkem. Nejprve spádová, kde jsem se nakonec domluvila s ředitelkou, ze prijdem i na motivační část, aby si to syn zkusil. Budem sice žádat o odklad, ale může se stát, že to nevyjde, nebo nás nevezmou do nultého ročníku (půlka jich letos už neotevře). A pak jdem na zápis do nultého, a pak ještě do dalšího, kdyby to v tom bližším nevyšlo. Ten, ktery by pro nas představoval min náročnou dojížděni variantu, ma zápis jako poslední, takze to budeme muset vymést vsechno. A byť to mám v kalendáři, bojim se, že něco prošvihnu, nevšimnu si nejake aktuality na webu nebo tak. Budem jak na drátkách az do půlky března.
Garfie on si tena balon kama přivydělával i na firemních akcích. Tak je možný, že to rozpětí bylo velký. A něco mi říká, že přitom potkal i manželku. On je strašně zábavnej a komunikativní, tak se ničemu nedivím. Až ho potkám, tak ho kusim vyzpovídat. A doufat, že zas 95% nezapomenu. ![]()
Budu držet palce!
Gatita Držím palce ať to jde jako na drátkách a vyjde to tam, kde se bude synovi nejvíc líbit ![]()
U nás bude dneska první (polo)vysvědčení. Mají přijít v kostýmech, říkala jsem si super, od loňska máme kostým policisty. Tak včera dopoledne paní učitelka připomněla téma - Královský pohádkový ples! No tak jsem po práci zašla na Chodov, je tam Albi párty prodejna, a prodavačka mi řekla, že už jsem byla druhý člověk, co k nim přišel se stejnou historkou o Královském plese při předávání vysvědčení ![]()
No měli tam akorát královskou korunu, tak jde Rosťa za krále, plášť má z mikulášského kostýmu a dřevěný meč je samozřejme povinná výbava ve všech dětských domácnostech.
Pinot Noir to je skvely!
Gatita držím palce, ať klapne ta nejlepší možnost. Mě čekaly ještě dva dny otevřených dveří a dva zápisy, jsem ráda, že jsem to už mohla hodit za hlavu. Kontrolovala jsem weby škol obden, každý večer před spaním koukala do diáře a hned po probuzení znovu, abych něco neprošvihla... Říkala jsem si, že jestli neprošvihnu aspoň jeden termín, nevezmu správné papíry, nezapomenu rodný list a zároveň nepodělám něco v práci, tak to bude zázrak. Takže to s lehkým srdcem hážu za hlavu, příští týden podepíšu smlouvu a zaplatím první pololetí a můžu se začít stresovat něčím jiným. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.