Pinot Noir ať žije Mekáč! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
JankaM Může, dcera na to taky trpí, vůbec na bolest hlavy, začalo to právě kolem tohoto věku. Může to být i hormonálními změnami v pubertě. A doktorka nám doporučila sledovat co jí, jestli tak raguje i na některé potraviny, bolest hlavy může spouštět tyramin (obsahují ho třeba banány), naopak pomáhá hořčík. Kamarádka na bolesti hlavy hodně trpěla a nakonec ji pomohlo vyřadit právě potraviny s tyraminem.
Viktor se v sobotu odvážil ochutnat v McDonald's hranolky! V neděli jsme opět jeli na oběd tamtéž, ověřit, jestli si je dá znovu, a jo, takže jsem hned objednala pytel tenkých mražených hranolků a ještě v neděli večer mu je doma pekla a dnes si je poručil dvakrát! Opravdové jídlo!
to je skvělý ![]()
Pinot Noir Tak ať mu to vydrží! (a příště přidá i hambáč ;o)
Já se taky radovala, když malej začal jíst hranolky. Jsem si říkala, konečně můžeme na výletech chodit na obědy. Akorát, že akceptuje akorát jeden tvar a preferuje jen určitý stupeň vypečenosti ![]()
Pinot Noir gratuluju. Chápu jakou ti to udělalo radost![]()
Pinot Noir to jsou dobré zprávy!
Pinot Noir tyjo to je skvely!!! To vam moc pomuze! A co skoly, uz vite? My jdem v patek na zapis, ale buhvi kdy budeme vedet vysledky:(
711990 Ze zákona do 30 dnů, ale kdo ví, jak to budou dodržovat. Nas ceka zapis zejtra, naštěstí to maji pojaty jako cestu kouzelným lesem, kde jim budou úkoly dávat deti z pátý třídy, tak snad na konci tu princeznu vysvobodí :-).
711990dnes přišel výsledek z 1. KŠPA a bohužel nepřijat ![]()
Prý losování.
Pinot Noir achjo, to me mrzi:(
Vari my jdem o 14 dni driv v nahradnim terminu, tak to bude trvat dyl asi.
711990 mě taky, tu jsme nakonec nejvíc chtěli.
Pinot Noir to mne mrzí. ![]()
Pinot Noir mně zas napadly třeba batáty, časem tedy.
Té školy je škoda! Neuvažujete, že podáte odvolání? Nebo nějak jinak vyjádřit zájem? Kdyby někdo nenastoupil, což se určitě stane, spousta dětí se hlásí na víc míst.
Pinot Noir a jde se odvolat nebo cekat na waitlistu jestli nekdo nenastoupi?
Garfie a banán sa odporúča ako zdroj horčíka.
Pinot Noir Tyjo, to mě mrzí, že ta škola nevyšla. Taky bych zkusila nějak projevit zájem, že kdyby někdo odpadnul... někde prý vědí, kolik jim teda nastoupí dětí, klidně až těsně před prvním zářím.
711990 continuity Evaeva Myrtila já tam hned napsala, že máme o školu i nadále zájem v případě, že někdo nenastoupí. Odvolání zmiňovali v obecných pokynech v případě, že uchazeč nevyhověl podmínkám přijetí, ale na té výsledkové listině píšou, že vyhověli všichni.
Pinot Noir tak treba se zadari jeste!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“