Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 01. února 2026 08:21

Myrtila ja chtela na doporuceni veroval baby, co byl na fotce vys, ale zrovna ho na Alze nemeli (k nam nejsnazší doručení), tak jsem vzala veroval normalni, co by se mohlo stát...podle me je problém v tom společným tlačítku 

ale nechce se mi dávat další litr, uz se bojim....jako taky myslim, ze teplotu a horečku poznám, ne teda pul stupně, ale nekdy by sw ten teploměr fakt hodil 

koupila jsem lihovej, ale jeste ho nejsou ani s myma společnýma silama schopny držet 

Offline Zuzuli
3652 příspěvků moje polička 01. února 2026 11:47

Potrefenáhusa co bezny digitalni teplomer? S tim si nase petileta uz zvlada zmerit teplotu sama, jen pocka na zapipani, ja maximalne zkontroluju, ze ho ma dobre v podpazdi

Offline Vari
2173 příspěvků moje polička 01. února 2026 12:40

Zuzuli Dvojčata to uz s timhle teploměrem taky zvládají, akorát je dobry po zapípáni počkat ještě chvilku, obcas to treba skočí jeste o pul stupně. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2026 13:57

Zuzuli Vari náš skáče i o stupeň. Ale je to teda psané i v návodu, že po zapípání se ukáže orientační teplota a má se měřit dál. Akorát ta teplota je teda hodně orientační

Offline Myrtila
5129 příspěvků moje polička 01. února 2026 14:10

Evaeva Tak rukou mi to moc nejde, to poznám jenom hoří/nehoří. Švagrová mi ještě radila pusu na čelo, že to pozná dobře přes rty, ale ani to mi nefunguje. 
Potrefenáhusa No my jsme i ten první brali na doporučení, i recenze měl dobré, ale teda nic moc, no.

Kokoska Jj, ono je s těmi digitálními potřeba trochu čarovat, ještě jsem někde četla, že nejspolehlivěji měří s úplně novou baterií, a jak se baterie vybíjí, spolehlivost klesá, takže doma máme zásobu baterií a při každé nemoc je měníme. Je to na palici. 

Offline viktorka_od splavu
48974 příspěvků moje polička 01. února 2026 14:22

ja vim, proc si svuj letity rtutovy teplomer chranim jak oko v hlave

Offline Aranel
6396 příspěvků moje polička 01. února 2026 15:05

viktorka_od splavu Aby se ti nerozbil a nemuselas to zametat!!

Offline Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 01. února 2026 15:20

Zuzuli Vari nejak nejsme schopny ho udržet na miste, aby to naměřilo

Myrtila starší dítě začíná na 40, takze tam mi hoří/nehoří stačí  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2026 15:53

viktorka_od splavu my máme ještě lihový, ale já jsem ráda, když je udržím v klidu pár minut. Ala člověk jim léky dává spíš podle chování, tak to není tak důležité, měřit super přesně 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2026 15:54

Myrtila mamka to ještě dělala čelo na čelo 

Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 01. února 2026 16:25
Reakce na Evaeva:

Malenge chceš report na černý důl nebo už jeste byli?

​nebyli, report určitě podej, díky.

Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 01. února 2026 16:26

Pinot Noir díky, dospěla jsem k závěru, že už je nedělaj, samozřejmě

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2026 16:49

Malengenám se tam líbilo. Sjezdovky jsou tak akorát červeno modré pro kluky, široké, i odpoledne to nebylo nějak dramaticky rozbité (ale měli jsme dobrý sníh), lidí bylo málo i o víkendu. Na víkend fajn středisko, týden by tam kluky asi už nebavil. A karty berou i v bufetu Akorát instruktoři v lyžařské škole mají střídavou kvalitu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2026 16:53

A krkonošské muzeum ve Vrchlabí je opravdu taková bomba, jak se povídá. Moc doporučuju.

U zámku je ještě krásný betlém s figurami v životní velikosti a další mechanický. Na závěr jsme se ještě skvěle naobědvali, dneska byl povedený den.

Offline Karja
43936 příspěvků moje polička 01. února 2026 17:36
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa už dávno ne. A ještě nedávno milovaný slim střih je teď největší zlo, všechno musí plandat a viset.

​Dcera jede tento týden do divadla v teplkaxh, ale má jedny jakoby s pukama, tak to jsou vlastně společenské:D. Nemá smysl se v tom angažovat, i na kostým anděla musela mít světle tepláky....

Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 01. února 2026 22:36

Evaeva dekuju za recenzi, zni to dobre! Je fajn, ze jste si to tak hezky užili.

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 02. února 2026 11:07

Myrtila Pusu na čelo mě naučila tchyně a je to oproti všem teploměrům celkem spolehlivá metoda. Poznám, jestli je teplota ok, zvýšená nebo horečka, což je mnohem přesnější než všechny nemožný teploměry dohromady. Jak ty děti líbám na čelo furt, mám zkalibrovanou běžnou teplotu.

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 02. února 2026 11:41

Len na čelo fungovalo do synovho kovidu. Potom už to bolo nespolahlive, ale podľa bozku na líčko to poznám. 

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 02. února 2026 11:42

Tabea komunikatívnosť, asociativnost a distributivnost som sa učila ako piatačka. V učebniciach matematiky to stále je, ale už tie pojmy neucim, len ako to platí.