Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 13:10

Malenge a jakou velikost potřebujete? Já jsem K. koupila hodně úzký džíny v pase do gumy na bazárku a pochybuju, že si je někdy oblece.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2026 13:13

Malenge na klucích taky visí, i ty bez kapes, do školky nebo na kroužek to nosí.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 13:50

Evaeva a pošleš mi prosím tě odkaz na ty, cos koupila tuhle sezonu? Je jich tam hromada, nejsem schopna se v tom vyznat, koř kdyz jsou černé, to vypada vsechno stejne.

žluťáseknosí 134-140, záleží kus od kusu.

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 15:20

Pinot Noir pecka. Vy máte tolik snehu?

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 15:22

brrr 185? To snad není možné .

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 15:24

Prosím, kde kupujete kalhoty pro hubenoury? Nejlépe s gumou v pase. Díky!

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 16:40

tv to by me taky zajímalo. Syn, co změnil školu, chce nosit jen široký džíny. Takže má tu stahovací gumu v pase staženou na půlku. Vedlejší efekt je, že ten pas blbě schne, jak je nachmoustanej....

U těch normálně širokejch to bylo ještě schůdný. Jenže ze dne na den se v nich, chudák, prý nemůže vůbec hejbat.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 18:53

Malenge tak jsem tam bohužel takové neviděla.

Tabea R. nosí taky široké, dnes si koupil střih Super baggy, v pase to má stáhnuté tak, že mu tam bimbají po stranách ty gumy jak oslí uši, ale je maximálně spokojen.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 19:33

Pinot Noir do ponožek už asi nezastrkává, že  

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 19:48

Potrefenáhusa už dávno ne. A ještě nedávno milovaný slim střih je teď největší zlo, všechno musí plandat a viset.

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 19:58

Pinot Noir tak u nás jedou široký džíny, černý thermo triko s dlouhým rukávem, co jsem koupila původně na fotbal, na to fotbalový dres. Lyžařský podkolenky a nezateplený tenisky. Takze jede pořád tři černý thermotrika a tři fotbalový dresy. Všechny jiny trika budeme asi posílat netknutý, jednou vypraný, dál. Stejně jako ty normálně široký džíny, co mu týden po schváleným nákupu začaly být nesnesitelně úzký. 
Jsem zvědavá, jak bude chodit dcera. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2026 20:35

K nám tyhle módní výstřelky ještě nepřišly. Jsem zvědavá, kdy to přijde.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2026 20:38

Malenge letos jsem kupovala tyhle, ale mimiňákovi, takže bohužel neposoudím, jak sedí starším dětem. On má navíc i fortelnější postavu. Z minulých let máme tu s kapsami i nějaké bez a klukům to sedí jako takové širší legíny, přes zadek jim trochu plandají.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 20:54

Jak jste se tu bavily o měření teploty, mame digitální veroval skoro za tisícovku a při jakýmkoliv měření mam chuť ten krám rozdupat na malý kousky, naměří 35 nebo 40 nebo se vetsinou uprostřed měření vypne (ma dohromady cudlik pro měření i pro vypnuti), je naprosto zoufalej a k nicemu, to muzu rovnou sáhnout dítěti na čelo a výsledek je přesnější 

nevyhodila jsem ho zatím!!! jen kvůli tý cene  

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 20:59

Potrefenáhusa tak to máme dost podobnej model

Online brrr
12372 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 21:09
Reakce na tv:

brrr 185? To snad není možné .

​ A váhu si nepamatuju. 30? Nebo 50? Kamarádka je nešťástná, není šance mu sehnat oblečení. V zásadě kluk vypadá jak špendlík.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2026 21:48

Malenge chceš report na černý důl nebo už jeste byli?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2026 21:50

brrr třicet snad ne starší má 25 (na cca 130cm), to by ten kluk byl úplně průhledný. Kamarádku chápu.

Offline Myrtila
5367 příspěvků moje polička 01. února 2026 01:34

Malenge Ještě takové legíny, co nevypadají jako spodní prádlo, má na hubeňoury Lindex. Mají utahovací gumičky v pase a počesanou vnitřní stranu. 

Potrefenáhusa My jsme měli takhle tragický teploměr asi za patnáct set, postupně se zhoršoval, a pak při první nemoci tehdy tříměsíčního mimina (kdy jindy, že jo) odešel úplně, házel ta čísla úplně nahodile. Tak muž koupil narychlo nějaký jiný - značku mu doporučili u naší dětské doktorky, vzal jen novější model, zase skoro za dvojku, ale konečně měří! Tak snad nám chvilku vydrží.
U staršího jsem pak už měla dost dobrý odhad podle teploty jeho rtů při kojení, spolehlivě jsem poznala, jestli to je lehce přes 37, blíží se ke 38, lehce přes 38, nebo hodně přes 38. U něj bylo hodně příležitostí k tréninku, u mimina jsem vyšla ze cviku, ten na horečky naštěstí moc netrpí. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2026 08:04

Myrtila já mám dobrý odhad i dlaní na čelo, jestli je to 37,2 37,7 nebo 38,5 poznám. Náš bezdotykový měří celkem dobře, ale okolo těch 37 se mu taky daří tak střídavě.