Malenge a jakou velikost potřebujete? Já jsem K. koupila hodně úzký džíny v pase do gumy na bazárku a pochybuju, že si je někdy oblece.
Vše o těhotenství a dětech
Malenge na klucích taky visí, i ty bez kapes, do školky nebo na kroužek to nosí.
Pinot Noir pecka. Vy máte tolik snehu?![]()
brrr 185? To snad není možné
.
Prosím, kde kupujete kalhoty pro hubenoury? Nejlépe s gumou v pase. Díky!![]()
tv to by me taky zajímalo. Syn, co změnil školu, chce nosit jen široký džíny. Takže má tu stahovací gumu v pase staženou na půlku. Vedlejší efekt je, že ten pas blbě schne, jak je nachmoustanej....
U těch normálně širokejch to bylo ještě schůdný. Jenže ze dne na den se v nich, chudák, prý nemůže vůbec hejbat. ![]()
Pinot Noir do ponožek už asi nezastrkává, že
Potrefenáhusa už dávno ne. A ještě nedávno milovaný slim střih je teď největší zlo, všechno musí plandat a viset. ![]()
Pinot Noir tak u nás jedou široký džíny, černý thermo triko s dlouhým rukávem, co jsem koupila původně na fotbal, na to fotbalový dres. Lyžařský podkolenky a nezateplený tenisky. Takze jede pořád tři černý thermotrika a tři fotbalový dresy. Všechny jiny trika budeme asi posílat netknutý, jednou vypraný, dál. Stejně jako ty normálně široký džíny, co mu týden po schváleným nákupu začaly být nesnesitelně úzký.
Jsem zvědavá, jak bude chodit dcera.
K nám tyhle módní výstřelky ještě nepřišly. Jsem zvědavá, kdy to přijde.
Jak jste se tu bavily o měření teploty, mame digitální veroval skoro za tisícovku a při jakýmkoliv měření mam chuť ten krám rozdupat na malý kousky, naměří 35 nebo 40 nebo se vetsinou uprostřed měření vypne (ma dohromady cudlik pro měření i pro vypnuti), je naprosto zoufalej a k nicemu, to muzu rovnou sáhnout dítěti na čelo a výsledek je přesnější
nevyhodila jsem ho zatím!!! jen kvůli tý cene
Potrefenáhusa tak to máme dost podobnej model![]()
A váhu si nepamatuju. 30? Nebo 50? Kamarádka je nešťástná, není šance mu sehnat oblečení. V zásadě kluk vypadá jak špendlík.
Malenge chceš report na černý důl nebo už jeste byli?
brrr třicet snad ne
starší má 25 (na cca 130cm), to by ten kluk byl úplně průhledný. Kamarádku chápu.
Malenge Ještě takové legíny, co nevypadají jako spodní prádlo, má na hubeňoury Lindex. Mají utahovací gumičky v pase a počesanou vnitřní stranu.
Potrefenáhusa My jsme měli takhle tragický teploměr asi za patnáct set, postupně se zhoršoval, a pak při první nemoci tehdy tříměsíčního mimina (kdy jindy, že jo) odešel úplně, házel ta čísla úplně nahodile. Tak muž koupil narychlo nějaký jiný - značku mu doporučili u naší dětské doktorky, vzal jen novější model, zase skoro za dvojku, ale konečně měří! Tak snad nám chvilku vydrží.
U staršího jsem pak už měla dost dobrý odhad podle teploty jeho rtů při kojení, spolehlivě jsem poznala, jestli to je lehce přes 37, blíží se ke 38, lehce přes 38, nebo hodně přes 38. U něj bylo hodně příležitostí k tréninku, u mimina jsem vyšla ze cviku, ten na horečky naštěstí moc netrpí.
Myrtila já mám dobrý odhad i dlaní na čelo, jestli je to 37,2 37,7 nebo 38,5 poznám. Náš bezdotykový měří celkem dobře, ale okolo těch 37 se mu taky daří tak střídavě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí