Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 04. února 2026 23:06
Reakce na brrr:

Nakonec kamarádka vypozorovala, že vždycky po takové epizodě viditelně povyroste třeba i několik centimetrů, takže to spojují s růstem. Mimochodem ve 13 má klučina 185 cm.

Nestraš, malej Garfik má stejnej věk, měří 180 a minulý týden měl čtyřicítku bez dalších příznaků!

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 04. února 2026 23:29

Garfie malej Garfik se 180 cm . Já si pořád představuju malý děti! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2026 23:34

Pinot Noir no že jo!

Ale jemu je kolik? Já mám pořád pocit, že tak 14 (ale možná už několik let )Garfie 

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 04. února 2026 23:39

Evaeva Ne, má pořád 13, furt je to děcko, co se přijde pomazlit, jen už je o hlavu větší....

Pinot Noir Však já jsem vždycky v šoku, že ty vaše mimina už chodí do školy!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2026 23:56

Garfie počkej, ale není teda nějaký vysoký?

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 05. února 2026 00:03

Pinot Noir a čo vaše uško?

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 05. února 2026 00:21

letfenixa ucho jsme rozehnali poctivým vysáváním hlenů (Viki odmítá smrkat), ale je nadále doma samozřejmě. Dnes nešel do školy Ríša, bolela ho hlava, v krk, a ráno měl pocit, že bude zvracet. Nechala jsem ho doma, i když jsem měla pocit, že kecá a jen závidí Viktorovi domácí válení, ale od odpoledne se o mě pokouší podobné pocity, tak nám tu asi něco řádí. 

Celý promaroděný prosinec asi nestačil.

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 05. února 2026 00:44

Evaeva No je! Už jsem to tu řešila, před dvěma lety jsme měli stejně velkou nohu (36), během jediného roku vyrostl o 30 centimetrů, noha mu skočila během toho roku na 41, doslova šel večer spát a ráno byl vyšší! Za další rok vyrostl o nějakýxh 15 a teď od září o 9 cenťáků...no taky má kvůli tomu skoliozu a nosí korzet....jako mazec. Muž je vysokej tak normálně, nějakých 186, já jsem prcek. 

Nakupovat oblečení je teď radost...

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 05. února 2026 06:37

Garfie Ne, kamarádky syn měl treba tři týdny vkuse kolem 37,5. Ta vaše 40 byla něco jiného, neboj!

Online DruI
5463 příspěvků moje polička 05. února 2026 07:22

Garfie Tý jo, obzvlášť mezi Japoncema musí ten váš drobek dobře vyčnívat!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 07:23

Garfie to je teda hustý!

Je to chudák s tím korzetem, to by mně nenapadlo, že může způsobit rychlý růst. 

Online DruI
5463 příspěvků moje polička 05. února 2026 07:28

Pinot Noir Ať se vás ty nemoci brzy pustí, abyste náhodou nepromarodili i prázdniny.

A do nemocenského okýnka se přidám se stížností, že jsme si během týdne udělali tři výlety na pohotovost s bolením břicha. Nic kromě plynů jí neobjevili, tak já asi před návštěvou praktika budu googlit, co za děsivé věci by to všechno mohlo být

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 07:31

DruI možná tě potěší, že já v dětství kvůli plynům pohotovost taky několikrát navštívila. Jednou jsem skoro ani nedošla ze školy, to bylo v druhé třídě, jak mně to bolelo. 

Online Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 05. února 2026 07:53

Pinot Noir nevim, jestli by to u vás bylo schůdný, ale fakt uplne zazracnej je respimer, co z toho nosu naráz vypláchne, to se odsávačkou nikdy nepodařilo 

u nás bohužel neumi funkčně smrkat ani starší dítě 

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 05. února 2026 08:14

DruI ale plyny děsně bolí! Ja s tim jako holka byla taky po probdělé noci na pohotovosti. To prostě jako dítě nepoznáš, co to je...Tak snad už bude líp! 

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 05. února 2026 09:33

Evaeva jojo, já mám taky problémy se zády způsobené rychlým růstem, akorát že mi to řekli až v dospělosti. Naši byli taková neřešiči ("křivý zuby má každej, tak na co rovnátka, skoliózu má každej, tak na co cvičit - navíc v době školní docházky"!). Takže teď platím za fyzio, cvičím minimálně obden a mám to doživotně. 

Paní doktorka mi ještě řekla, že až moje děti budou v pubertě, tak jim mám přidávat vitamín A, že prý "mrkvička nestačí". Tehdy jsem měla ty problémy takové, že si ten vitamín A pamatuju už 20 let.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 09:48

Mohučanka já mám lehkou skoliózu od mala, cvičím vlastně prakticky od narození, ale stejně občas něco někde vyleze a na fyzio chodím periodicky. Ne vždycky se to dá vycvičit v dětství tak, aby žádné problémy v dospělosti nebyly.

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 05. února 2026 10:33

Mohučanka Evaeva Tak tomu našemu vyhrožovali operací, takže jsme vděční za korzet. :-) Cvičení je pochopitelně utrpení, i když ho nutím. Kamarádky dcera se korzetu zbavila po dvou letech, měla ho mít do dospělosti, ale cvičila minimálně 2x denně půl hodiny, měla neuvěřitelně silnou vůli. 

Online DruI
5463 příspěvků moje polička 05. února 2026 11:05

Evaeva Gatita Já vím, že to bolí, já na to taky trpívala. Ale ona to většinou pozná a tentokrát i bolestí brečela chuďátko malý. No a jak na to trpí pravidelně, tak si začínám myslet, že to je prostě reakce na nějakou potravinu a strašně se mi nechce nasazovat eliminační dietu, abychom zjistili na jakou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 11:13

DruI já to měla po kynutém pečivu hlavně. Ale odeznělo to do deseti let určitě.