Len Takhle mě nenapadlo nad tím přemýšlet, přitom je to dost trefný, ta zkalibrovaná teplota
starší se kojil hldně dlouho a hodně často, tak jsem ho zřejmě opravdu měla víc nacítěného. Mladší, co začal v 10 m víc jíst, si na mlíko vzpomene párkrát za den a pije krátce, tak není moc prostor se zkalibrovat.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila u nás mladší dítě funguje úplně jinak, zatímco starší trpí na ty strašný čísla (i po ockovani 40), takze to poznám okamžitě, ani se ke mne nemusí tisknout, mladší mela párkrát neco kolem 38, vic ne (a po ockovani nikdy nic)
Ručičku šmátrající ve čtyři ráno po obličeji a hlásek Mami, mě bolí ouško, to chcete! ![]()
letfenixa ty máš paměť jako slon, když víš, žes to měla v páté třídě. ![]()
Kocourek malej! Dostaneš do něj nurofen?
Tabea matiku som mala rada, mala som odložené všetky zošity od 5.triedy a mám obrazovú pamäť, pamätám si, ako som to tam mala napísané.
Potrefenáhusa 38 nepoznáš?
Já si vždycky myslela, že tuhle funkci mají všichni, ale muž to taky nepozná.
Evaeva jo, poznám, ale nevzbudí mě to v noci, když spí vedle mě, ta 40 spolehlivě
Potrefenáhusa jo, to by mně taky nevzbudilo, možná ani těch 40
Ale většinou to vzbudí to dítě.
Potrefenáhusa Tak to mě u staršího budila i ta 38, stačilo, aby si o mě opřel ruku nebo bosou nohu, ale u něj fakt bylo dost příležitostí se to naučit. Sice nemívá tak stašné horečky jako vaše starší, ale mívá je dost často. Mladší na ně moc netrpí, třeba teď je nemocný a má pod 37. Ale třeba já je taky nemívám, když mám nad 37,5, už skoro umírám, a nad 38 je to vždycky na atb, takže se tou teplotou moc neřídím, spíš jak u toho vypadají. Starší teda i s vysokou horečkou zvládne doma lítat a dělat dost bordel.
Evaeva to jo. Zatímco u 37,5 je naděje, že jsou třeba jen rozehřátý z postele, ta vařící ručička se 40 je ultimatni
Myrtila já teď jsem taky kolikrát mrtvá i při 37,0, ale jako dítě jsem při 38 lítala po bytě a 39 měla klidně i u rýmy. U kluků ty vysoké horečky taky nejsou nijak neobvyklé, ale dva jsou při nemoci docela spavý.
Potrefenáhusa já se řídím podle chování. Když se v noci vzbudí s brekem, dostanou paralen, 37,5 je obvykle nevzbudí.
Evaeva Už si to až tak nepamatuju, ale myslím, že i jako dítě jsem horečky moc neměla. Ale ona na ně netrpí ani moje mamka, říkávala, že jí jako dítěti doma nevěřili, že je jí bez teploty špatně.
Kdyby byl starší při teplotách unavený a třeba k spal, asi by se nám ty nemoci o fous líp zvládaly
On je tak strašně aktivní a od malička tak blbě spí, že jediné období, kdy fakt prospal den, bývalo tak do roka vždycky po očkování. Nic mu nebylo, akorát prostě spal. Je to asi blbý říct, ale vždycky jsem si ten den odpočinula, nepřála jsem mu injekci, ale pro mě to byl trošku svátek, jediná šance vždycky po několika týdnech si lehnout, spala jsem vždycky s ním celý den.
Myrtila jojo, to si vždycky říkám u mimina, že když už je nemocný, tak aspoň přes den víc spí. (On teda spí normálně dobře, ale když už člověk musí tvrdnout doma, tak aspoň něco). Kluci lítají, když jim zaberou léky, starší teda i bez nich, ale mladší má při nemoci dva módy. Buď spí, když mu nabíhá horečka, nebo litá jak cvok, když se mu po lécích uleví ![]()
![]()
Myrtila starší takhle prospal odpoledne po prvním očkování. On spal hodně i bez toho, ale ten den pak už zbytek fakt jen spal, jak novorozenec, vzbudil se akorát na kojení. Další injekce už takhle nefungovaly.
Zas som sa napálila, kúpila som termoleginy na Vinted 134 a sú rovnako dlhé ako 128 ![]()
letfenixa to dělá sušička, kluci legíny obvykle nosí o číslo větší. Já kupuju podle čísla, co potřebuju u té které značky, ne jakou mají velikost. Ale dostala jsem se k nějaké diskuzi na fb a tam se tohle plameně řešilo, jestli ty věci řadit tam nebo tam. Podle mě je logické to řadit podle štítku.
Evaeva áno, už ste mi to tu vysvetľovali, ja som na to zabudla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje