Evaeva vyřídím muži, díky za tip. Ale V. si nejspíš nenechá nic takového dát, jak ho znám. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir to mně napadlo, už jak jsem to psala. Ale děti někdy překvapí, tak to můžete zkusit.
Pinot Noir Evaeva s ručníkem se naučila jezdit naše starší, to bylo fakt rychlý, stačilo párkrát
nase deti se v tech začátcích těch vehiklu bojej, mladší zatím sedela na plastový motorce asi 3x v životě, neda se přemluvit, ted se naučila velmi opatrne ve skolce na dvore na koloběžce příkladem jinejch deti, ale nevim, jestli se uz necha přemluvit aspoň ke koloodrazedlu
ja vim, ze uz jsme si o tech kolech s Evaeva psaly a ze mate myslim to beany, ktery ma tu ergonomii jinou nez nase woom, ale 2,5 dítě na nasi 16 si vubec neumim predstavit
Pinot Noir To je super historka! A šéfova reakce taky dobrá! ![]()
Naše holky už mají docela velká kola a jakoby jsou schopný normálně jezdit. Což je přesný popis, že jsou schopný jet, ale reálně.... Tuhle jsme šly k babičce a říkám si super, za deset minut jsem doma, když jedou na kole, jenže ony normálně co 20 metru zastaví a něco si řeší skrz ty kola. Tu křivej blatník, tu si přehodit na to si zastavit,proč mám převedeno na trojku, já chci přece dvojku, tu něco...vůbec to není, že nasednou a prostě jedou:D
Karja nase jede
ale potrebuju tu malou dostat aspon na to mrnavy Puky uz
Potrefenáhusa to beany je menší, 16 je jejich nejmenší kolo, pro děti od 95 cm, což mimiňák má. Mladší na něm šlapat zvládal před třetími narozeninami a to byl o kus menší a o hodně kusů míň šikovný
Počkám třeba do května, to mu bude 2,5. On se toho nebojí, doma jezdí na normální dvoukolové koloběžce, na odrážedle dělá psí kusy, umí kotrmelec a tuhle jsem ho dokonce viděla skákat po jedné noze. Když loni začínal na odrážedle, tak sednul a odjel.
Evaeva my mame to mladsi dite taky docela sportovně šikovny, ale i kdyz je o hodně větší střelec než starší, ty vozidla jsou krajně nedůvěryhodný
je teda menší než vas, myslim, ze naposled jsem namerila 93
u nas bylo nutny, aby starsi z toho kola naprosto spolehlive oběma nohama dosáhla, kdyby spadla, myslim by uz na kolo v zivote nevlezla. Uz ny asi mohla mit tu 20, je docela vysoka, ale myslim, ze jeste vydrzi na ty 16, ktera se ji bude lip ovládat
Potrefenáhusa u nás je to stejné, to Beany dostal R., když mu bylo 4,5? Přišlo mi pro něj akorát, ale odmítl to byť jen vyzkoušet, začal jezdit na kole myslím až v 1. třídě, to už na větším těžkém. Vikimu je teď míň, než bylo Ríšovi, když začal jezdit, plus ta jeho muší konstituce... A chce to zkoušet. Ale kdyby spadl, je konec. Takže zkusíme ještě to menší kolo, jestli si nebude jistější.
Potrefenáhusa on má možná taky 93, přesně nevím, nemám ho teď, jak změřit, nosí 98/104. Ale bude mu, na zem podle mě v pohodě dosáhne, pro kluky to podle mě bylo první kolo. Jako starší kluci byli na sport celkem šikovní, ale mimiňák je fakt jiná liga
Zatím jsem začala tím, že mu lehce zvedám sedlo u odrážedla![]()
Mně se nechtělo kupovat dvojčatům dva woomy na jednu sezonu, váží 16 kilo a musí mít nějaký lehký kolo. Takže jim je půjčím, půjčovný je stejně tolik, o kolik bych ho musela při prodeji slevnit a takhle to bude aspoň bez starostí.
Pinot Noir Náš mladší odmítl na kolo sednout, dokud jsme mu k němu nepřidělali pomocná kolečka. On se právě bojí, že neudrží rovnováhu a kolečka to řeší ;o) Jinak byl schopný to beany 16 ušlapat už před rokem, kdy mu bylo tři a půl.
Kolegyně mi říkala, jak její syn kdysi odmítal byť jen zkusit jakékoliv vozidlo, co nezvládlo samostatně stát. Takže jezdil dlouhou dobu na tříkolce, i když měl kolena u brady, zatímco jeho kamarádi kolem frčeli na kole. ![]()
Tabea Jo, syn teď na jaře dostane novou tříkolečkovou koloběžku, protože ta dětská už je mu malá a furt vyžaduje, aby stroj samostatně stál :o)
DruI a kolik mu je?
Pinot Noir tonda porad jezdi na 16 a rozhodne si kolenama do brady nestoucha. Delate dobre, ze to zkousite s mensim kolem. Sirka riditek, ovladatelnost, to vsechno je mnohem snazsi nez kdyz jeste dite sotva dosahne na zem. Plus prehazovacka, to fakt ted nepotrebuje resit, chcete mit odealni prevod rovnou.
Tabea bude mu pět.
Pinot Noir 711990děkuju! Chci jít o víkendu na forbikes onrknout ruzne velikosti. On se konecne plnohodnotne rozjezdil i mensi, ktery sice loni sam nejak jel, ale nebyl schopny vubec sledovat provoz kolem, zastavit, rozjet se... No jenze uz mi zase pomalu prijde, ze by oba mohli mit vetsi kola a ceka nas pul roku prevazeni kol sem a tam a na to se teda vubec, ale vubec netesim... ted mame woom 16 a rascal 14 a tak premyslim, jestli treba neporidit jeste jednu 16 a vozit jen jedno kolo, nebo dceru uz dat na 20 a syn by v jednom bydlisti mel 14 a v druhem 16...
jedno kolo totiz dam jeste do auta, na druhe musim pokazde instalovat nosic...

Pinot Noir 711990děkuju! Chci jít o víkendu na forbikes onrknout ruzne velikosti. On se konecne plnohodnotne rozjezdil i mensi, ktery sice loni sam nejak jel, ale nebyl schopny vubec sledovat provoz kolem, zastavit, rozjet se... No jenze uz mi zase pomalu prijde, ze by oba mohli mit vetsi kola a ceka nas pul roku prevazeni kol sem a tam a na to se teda vubec, ale vubec netesim... ted mame woom 16 a rascal 14 a tak premyslim, jestli treba neporidit jeste jednu 16 a vozit jen jedno kolo, nebo dceru uz dat na 20 a syn by v jednom bydlisti mel 14 a v druhem 16...
jedno kolo totiz dam jeste do auta, na druhe musim pokazde instalovat nosic...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí