Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 12. března 2026 14:32

Gatita díky za tip. To si zkusím najít.

Online Zuzuli
3818 příspěvků moje polička 12. března 2026 15:00

Gatita ja cesky rozhlas uplne miluju. Jak pro sebe, tak pro dite. A jejich pohadky si poustime vecer pred spanim, bud kratke klasicke, a nebo Usounovu pohadkovou skolku, bez te pry neusne

Porad rikam, ze minimalne ct:D a cro junior jsou duvodem, proc moc rada platim koncesionarke poplatky, protoze ta jejich tvorba a dramaturgie pro deti stoji za mnohem vic. A ja si taky neco najdu.

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 12. března 2026 15:17

Zuzuli

Pro mě to je objev roku. U nás se nikdy netěšilo oblibě ani Čt:D, naši kluci snad nikdy nedokoukali jediný Večerníček, neznají klasické pohádky, maximálně tak Tlapkovou patrolu (dřív), teď Ninjago, Sonic... věci, ze kterých mi jde hlava kolem a které asi ani úplně nechápu, kolikrát ani nepoberu, o čem to Ninjago třeba bylo, je to na mě hrozně divoké, nejde to kolikrát ani pořádně převyprávět, když se jich zeptám.... Tak jsem celkem nadšená, že aspoň jedno si oblíbilo ten rozhlas. To je pastva pro uši v porovnání s tím, co u nás jinak jede. Jinak já mám ČRo taky ráda, často poslouchám četbu na pokračování, ta je úplně skvělá. Ale hledat tam něco pro děti mě nenapadlo

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 12. března 2026 15:22

Evaeva DruI Tyjo, tak že bych to zkusila? Helmu máme, tak by to šlo taky máme funny wheels, z tohl by už mohl dosáhnout na zem.

Potrefenáhusa No přesně, na odrážedle jezdil doma, sle venku pak nechtěl jenomže jak jsme ho jednou vzali ven, kolečka se poškrábala, a pak to zase muž nechtěl doma na dřevěné podlaze, a tím u nás odrážedlo prakticky skončilo. 

Offline letfenixa
10918 příspěvků moje polička 12. března 2026 15:54

Potrefenáhusa L jazdil 3 roky na bicykli veľkosť 18.

Online Zuzuli
3818 příspěvků moje polička 12. března 2026 16:26

Gatita tak tlapkova patrola je i na tom decku, hned rano. Myslim, ze odjinud to dcera nezna. Ona zase vubec nezna  youtube, k tomu nema zadny pristup. Ma dovolene decko kdykoliv behem dne, libi se mi, jak ty porady za sebou skladaji, nejsou tam zadne silenosti, drzi si to nejakou uroven. Plus se to tam strida, tak nekouka cele odpoledne na jednu vec, kdyz je treba nemocna.

Pak mame disney+, kde si poustime dlouhe pohadky. Takze to dite je vzdycky uplne hotove, kdyz vidi nekde reklamu, to vubec nezna

Ten rozhlas je fajn, ja s sebou na delsi cesty beru sluchatka a ona posloucha jejich pohadky. Jednou nas to zachranilo pri ctyrhodinove ceste vlakem se zpozdenim. Ale vecer pred spanim to je neprekonatelne, ja se ctenim nemam takovou vydrz, jakou by si prala, tak me pak nahrazuje rozhlas

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2026 16:29

Myrtila zkus! Jestli si to dobře pamatuju, tak malý je teď na to v dobrém věku a na jaře se to zkouší nejlíp. A jestli starší tu koloběžku tahá nějak víc, tak to bude dobrá motivace. Jestli máš k té motorce i ten popruh, tak se to i dobře dává na kočár.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2026 16:32

Gatita kluci se teď dívají na Arabelu. A mají rádi ten pořad Tamtam, pokaždé si vyberou minimálně tři místa, kam chtějí

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 12. března 2026 16:34

Tak dětem přijeli z hor bratranci, takže teprve ted jim začínají ty pravé prázdniny, kdy jsou nejštastnější. Aktuálně mám doma 5 dětí.

S nadsázkou říkávám, že kdyby šéf viděl v jakých pracovních podmínkách doma někdy pracuju a co všechno dokážu zorganizovat, stala bych se asi hned manažerem zakázek. 

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 12. března 2026 16:41

Evaeva Arabelu taky viděli a líbila se jim, ale jinak je nebaví z klasiky vůbec nic. Jednou jsem je vzala na den dětí od práce, kde byl pohádkový kvíz, různé znělky z pohádek a večerníčků, nějaké otázky z toho... no nechytali jsme se. Ale já se musím přiznat, že poslední pohádka, kterou jsem viděla, byla tak Nesmrtelná teta, mně to většinou taky přijde nezáživné, ani ty vánoční pohádky mě neoslovují, to mě vůbec nenapadne si pustit... tak asi jsou trochu po mně. Ale jako dítě jsem to mela ráda a znala jsem to. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2026 16:47

Gatita podle mě ty klasické pohádky pro kluky moc nejsou, nějaké princezny a tak. Z večerníčků mají rádi akorát pata a Mata. Mladší se ještě dívá na králíky z klobouku nebo maxipsa Fíka. Ostatní večerníčky taky neznají.

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 12. března 2026 16:49

Na to poslouchani audio knížek jsem si ted v ikee pořídila repracek na Bluetooth asi za 300,- a je to uplne megavychyt 

Online Zuzuli
3818 příspěvků moje polička 12. března 2026 16:59

Potrefenáhusa ten mame taky, ruzovy

Evaeva zrovna Pata a Mata dcera uplne nesnasi, hrozne ji vadi, jak to vsechno kazi. Ale jinak ma vecernicky moc rada

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2026 17:21

Zuzuli já je prý taky nesnášela, ze stejného důvodu. 

Repráček taky máme, jiný teda, používám ho i já už roky.

Offline letfenixa
10918 příspěvků moje polička 12. března 2026 17:24

Vyskúšala som teraz L topánky z jesene, všetky sú mu úplne presne na koniec prstov "Dobré sú mi."

Offline Kokoska
35088 příspěvků moje polička 12. března 2026 17:38

Zuzuli parkrat jsem viděla "Déčko" večer, když jsem byla s vnoučaty, a občas to teda byly strašné blbosti. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2026 19:44

Kokoska jojo, úplná záruka to není. Ale pořád lepší než YouTube. A ovečky na závěr jsou top

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 12. března 2026 19:51
Reakce na Zuzuli:

Potrefenáhusa ten mame taky, ruzovy

Online dzizisketa
9005 příspěvků moje polička 12. března 2026 20:09

Gatita 

Naše děcka milují na Rádiu Junior klasické pohádky, úplně odmítají jakékoliv jiné, i když podle tématu by se jim podle mě líbily. Ale prostě ne, chtějí jen ty Šípkové Růženky,. Tři prasátka atd.

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 12. března 2026 20:11

Evaeva No, on je narozený, řekla bych, ve stejný měsíc jako vaše mimino takže je mu necelý rok a půl. 
Kokoska Mně přijde, že konkrétně večer, tak mezi šestou a sedmou, tam dávají aspoň pro mě i našeho syna takové nejslabší seriály, asi je to cílené spíš na trochu starší děti, ale teda sponge bob nebo Sofie první a podobné jsou fakt strašné Jinak přes den to je lepší, a úplně nejlepší je Grace a její úžasné stroje, na to se občas koukám i sama, když syn není doma