Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
43898 příspěvků moje polička 10. března 2026 17:05

Pinot Noir Hahaha, to já mám vždycky sluchátka. Ale třeba jeden z mých šéfů má doma interní přezdívku a tuhle dcera říkala, mami, já bych hrozně chtěla vidět někdy toho xx (a řekla tu přezdívku)...a já říkám, no to se asi někdy stane, ale to taky bude asi naposledy, kdy ho uvidím já:D:D:D

Offline Gatita
8498 příspěvků moje polička 10. března 2026 17:28

Malenge děkuji! Říkám si, že jsme si to teď vybrali za ten celý podzim a zimu, co jsme neměli snad žádné (nebo aspoň žádné zásadní) absence ve škole, školce ani v práci. Ale je to úmorné hrozně moc, spatně to snáším, tu absenci čerstvého vzduchu. Většinou toho za podobné situace (když nemám ambice HO) hodně "uděláme", čteme si, zahrajeme si nějakou hru, kolem neposkakuje rušivý element v podobě staršího bratra... a často se mi zdá, že během takového pobytu doma syn udělá pokroky. Ale teď je to děsný, děsný. Nápady došly už v poledne, on se tu sám nějak neumí zabavit, visí na mne, dožaduje se televize, do toho  různé názory na výchovu, nebo teda naše názory nejsou zas až tak rozdílné, ale ta realizace tu trochu vázne:)

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 10. března 2026 17:52

Pokud vás to uklidní, úplně stejné problémy s řvoucima dětma mají i moji mužští kolegové lhostejno z které země. Hraniční čára není ani gender, ani lokalita, ani typ společnosti, ale jedině: máš HO a zároveň doma malé dítě.

Offline Tabea
7728 příspěvků moje polička 10. března 2026 18:30

continuity přesně tak. Minimálně všichni, co mají děti, to neřeší. Ja kdysi v covidu volala s jedním našim řídícím pracovníkem a dítě volalo ze záchodu, že je hotový. Já chtěla ještě dořešit, co jsme se bavili a on mě odbyl, ať jdu za dítětem na wc, že to je důležitější než cokoliv jinyho. A to už měl tenkrát dceru tak dvacetiletou. 

Offline Gatita
8498 příspěvků moje polička 10. března 2026 19:17

Chystáme se výhledově do Písku, půjdeme do Sladovny na Mraveniště. Kdybyste měly nějaké tipy na fajn hřiště, restaurace a nějaké procházky pro děti ve věku 4-6 let, tak je uvítám:) Mělo by to být ale vše zvládnutelné bez auta. 

Online Potrefenáhusa
38361 příspěvků moje polička 10. března 2026 19:20
Online Pinot Noir
29497 příspěvků moje polička 10. března 2026 19:26

MPLee máme nikdy nepoužité Beany Zero 16, o víkendu chceme ještě zkusit, jestli by Vikimu nesedělo líp, než dekáčové. V. samozřejmě sáhl po tom z Decathlonu, protože si pamatuje, že na něm jezdil Ríša. Ale je těžké a velké, chceme ho ještě přesvědčit, aby zkusil toto lehké. Ale pokud to neklapne, dala bych po víkendu vědět. Nikdy na něm nikdo nejel, R. ho rovnou přeskočil.

Online Pinot Noir
29497 příspěvků moje polička 10. března 2026 19:29
Reakce na Malenge:

Viktor je nejlepší! Co na to šéf?

​Říkal, to je pravda, to se neříká, ale tentokrát to tam fakt je!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2026 19:36

Gatita doporučuju restauraci na ostrově Ostrov. Slušně jsme se tam najedli (je to teda už pár let) a je tam i hřiště, navíc ten ostrov je pěkný. Od centra je to kousek.

Offline 711990
18278 příspěvků moje polička 10. března 2026 19:38

MPLee prodavam ted 16" Early rider Seeker, ma teda poradne siroky pneumatiky:) libilo by se mi prodat ho treba za 5-6k. 

Offline 711990
18278 příspěvků moje polička 10. března 2026 19:43

Tabea vsichni moji kolegove i klienti uz Tondu znaj. Naposled jsem byla na callu, trosku jsem se zamyslela a v tu chvili se za mnou objevil Tonda a bodnul me papirovou vlastovku do hlavy. Moje kolegyne z toho ma vanoce este doted, jak videla ze se to chysta a ja nic netusim.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 10. března 2026 20:24

Já měla dneska na vstupnich dveřích vylepenou ceduli: máma má schůzi, buďte zticha! Protože jsem věděla, ze během moji prezentace dorazí jeden az dva kousky a jsou schopni rozrazit dveře a začít cokoliv řvát 

Offline Karja
43898 příspěvků moje polička 10. března 2026 20:28

continuityJá teda mám klienty některý, že si neumím představit, že by to slyšeli, ale s nimi mám takový reflex, na všechno tedy, že tam bych spojení vyhodila už v první pikosekunde:D.

Offline Aranel
6384 příspěvků moje polička 10. března 2026 20:48

711990

Pinot Noir jak dostal! (Myslím šéfa)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2026 20:57

Pinot Noir nebude vikymu už malé? On vlastně ještě nejezdil, že jo? Tak to bude mít na rozježdění, jestli nakonec sáhne po něm, ale řekla bych, že pak stejně bude potřebovat větší 

Online Pinot Noir
29497 příspěvků moje polička 10. března 2026 21:14

Evaeva no, malé je, ale to větší váží 12 kilo a Viktor 16. Když ho muž přidržuje, tak na tom jede, ale myslím, že to lehké by měl lepší, a že je menší,bpro začátečníka zas tak nevadí. Jako do zimy jezdil na odrážedle Yedoo, že jo. 

Offline brrr
12197 příspěvků moje polička 10. března 2026 22:08

Gatita A kdy do toho Písku? Teď někdy nebo až bude tepleji? Fajn je procházka podél řeky (po proudu) k Sulanovi. Je tam dětské hřiště a v sezoně nepřekonatelné makrely. Na konci Otavské u řeky je dětské hřiště s kuličkodráhou a proutěnými tunely. Od června jsou u řeky sochy z Písku. Jinak ten Ostrov je fajn. Jo a u lávky půjčujou šlapací motokáry. Pak přes lávku a pro změnu proti proudu je U Smetáka a dál lesem podél řeky jsou takové různé průlezky. A pokud lezete, tak Lezetop v Jitexu.

Jídlo....my máme nejraději indickou, u Reinerů je taková echt česka klasika (myslím, že typ kuchyně nezměnili za těch pár roků, co jsem tam nebyla). Vedle muzea je slušná italská.

Offline Gatita
8498 příspěvků moje polička 10. března 2026 22:17

brrr plán byl tento víkend, pokud budeme všichni fit. V teplejším počasí by to bylo určitě lepší, ale potřebujeme na víkend vyklidit pole. Děkuji za bezva tipy, nemáme ambice toho stíhat nějak moc, ale hřiště, procházka,kuličkodráha, to jsou přesně věci pro nás:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2026 22:31

Pinot Noir jo, to určitě, na rozježdění to bude dobré. No kdyžtak holt koupíte větší lehké, kdyby to na tom dekáčovém nešlo. Mně to jen trklo, protože letos na tu 16 plánuju posadit mimiňáka

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2026 22:33

Pinot Noir znáš ten trik s ručníkem? Dáš dítěti ručník nebo šálu jakoby do podpaží a držíš jí nad ním (nad zády). Prý je to mnohem lepší jak pro dítě, tak pro rodiče než ho přidržovat klasicky za sedlo.