Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2026 20:47

Pinot Noir já se tam chystám už snad rok. Plánuju to konečně teď, hned jak to půjde

Muslik co je v Nymburce?

Offline brrr
12197 příspěvků moje polička 08. března 2026 23:10
Reakce na Evaeva:

Muslik co je v Nymburce?

​Pivovar

Offline Muslik
534 příspěvků moje polička 09. března 2026 06:41
Reakce na Evaeva:

Pinot Noir já se tam chystám už snad rok. Plánuju to konečně teď, hned jak to půjde

Muslik co je v Nymburce?

​nemyslim vubec nic speciálního, natož pro deti, jen prostě procházka ci sezeni u Labe, labute, park, hradby atd., prostě taková ma mila oblíbená zastavka

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2026 08:15

Muslik aha, jasný. Já myslela třeba nějaké dobré kafe

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. března 2026 12:22

Nebudete někdo obměňovat vozový park a posílat dál kola 16 a 20 za rozumnou cenu? Klidně omlácená, ale nějaké z těch lehkých značek. 

Offline Aranel
6384 příspěvků moje polička 09. března 2026 21:11

Evaeva To by tam měli mít na nádraží (Stanice Nymburk)

Offline Karja
43898 příspěvků moje polička 10. března 2026 09:39

Evaeva Byli jste už na tom Polarisu? Nevím, jestli vzít holky na něj, což je teda animák klasický, že nebo na krátký 3D film - mořský svět. Aby to byl víc takový zážitek, asi ten mořský svět, ne? Ony nikdy na 3D filmu nebyly a já teda no, asi před 20 lety:D

Online Pinot Noir
29497 příspěvků moje polička 10. března 2026 09:54

Líbí se mi, jak si Viktor umí poradit s tou svou nedostatečnou slovní zásobou. Tuhle počítal kroky do školky, najednou ticho, tak říkám, ty už nepočítáš? A on prý: počítám si to jen v čele, to je rychlejší.

Offline Karja
43898 příspěvků moje polička 10. března 2026 09:59

Pinot Noir No,ja nevím, kde přesně, v které částí mozku ty početní operace probíhají:D. V duchu se ale určitě nic nepočítá;)

Offline Karja
43898 příspěvků moje polička 10. března 2026 13:51

Ty jo, musim to sem vypsat at se mi uleví. Děti mají prázdiny, dopolko s nimi mám já nebo muž HO, odpoledne chodí k babiččce, dneska jsem je tam vykopla se uplně se štěstím, že ačkoliv jsou doma poměrně v klidu, tak že jsem ze sebe smetla tu mentální zátěž, že jako si teda 4 hodiny dám prostě jen s hlavou v práci. A měla jsem nějaké cally...najednou za pul hodiny řev jako blázen, jako blázen, myslela jsem si, že se jim něco stalo. ony si to sem přihasily i s tou babičkou, vstoupily do toho callu s maximálním řevem kterej se týkal toho, že si jdou pujčit sedačku a u toho se děti hádaly kdo v jaké bude sedět, ale fakt jako v maximálním vyhrocení, kdy tady lítaly, na nějaké usměrnění reagovaly, že do mě strkaly, zamykaly se....fakt katastrofa. A i když na tři hodiny vypadly, tak asi takový čas budu možná tak věnovat tomu "vzpamatovávání se" z toho. 

Offline Gatita
8498 příspěvků moje polička 10. března 2026 14:53

Karja lituju moc. A jak jsi to zvládla, vypnula jsi včas mikrofon a příště se budeš zamykat?

Také jsem si tu chtěla postěžovat. Mám za sebou den a půl hlídání nemocneho dítěte a uz nemůžu! Si neumím představit týdenMozna za to může skutečnost, že nejdřív byl 14 dní nemocný starší syn, pak jsem týden byla nemocna ja (o proležené dovolené jsem tu psala), pak teda týden v práci a stěhování k našim (o přestavbě našeho domu jsem tu taky myslím taky psala) a teď je nemocnej malej, a já ho hlídám u našich, což s sebou nese jisté situace... no jako jsem tak vyšťavená, že jsem na HO rezignovala a vzala si OČR. Ale myslim, ze 3 dny budou stačit, uz hypnotizuji teploměr, aby to bylo pod 37... 

Offline Karja
43898 příspěvků moje polička 10. března 2026 15:06

Gatita Nevypnula jsem mikrofon, protože mě nenapadlo, že to neodbavim za pul minuty a toto se z nevinného vyzvednutí autosedaček vyklube. Tohle byla naštěstí kolegyně jen a přešla to, ale byl to mega cirkus, musela to slyšet i přes zavřené dveře... Já to musim vysvětlit hlavně i rodičum, i oni sem občas chodí, různě vyťukávají na dveře a volají, a nějak nechápou ty hovory, musim jim to nějak zase připomenout. Ale jako dobrý, ta kolegyně je nade mnou a myslím, že mi nikdy nepřenechá hovory s nějakými duležitými klienty nebo jednateli po tomhle:D:D:D. Po tomhle už nebudu moct volat ani do banky:D

Jo, to je stoprocentně tím, že už máš jakoby vybráno energeticky, plus je to prostě jiná situace, jak nejste doma. Naše holky byly nemocné někdy před dvěma týdny asi? A byly týden doma, ale ono to bylo vlastně relativně v pohodě, protože přesně, nikdo nebyl dlouho nemocný předtím a byla ta energie nastřádaná. Myslím, že OČR je dobrá volba, držím palce, at to víkend zlomí;)

Offline DruI
5459 příspěvků moje polička 10. března 2026 15:37

Karja Šmarjá, já sice pracovně telefonuju dost málo, ale naše děti maj na to radar a i kdyby zrovna byly uprostřed mírumilovné hry, tak jak začnu telefonovat, tak je mám okamžitě za zadkem a velice hlasitě se hádají a dožadují matčina zásahu Tři hodiny jsou na vzpamatování skoro málo!

Gatita Nemoci v cizím prostředí jsou všeobecně naprd. Tak ať jsou všechny nemoci brzy pryč a přestavba jde hladce :o)

Já mám taky dneska doma nemocné dítě. Ale měla jenom trochu zvýšenou teplotu a už je jí relativně dobře a jako největší příkoří vnímá, že jsme kvůli tomu museli odvolat návštěvu kamarádky. A je teda kvůli tomu slušně nafučená :o)

Offline Karja
43898 příspěvků moje polička 10. března 2026 15:55

DruI Hele naše děti jsou právě už docela naučené, ta starší určitě...ale tohle přišly už rozfajrovaný, absolutně netušily, co dělám nedělám

Online Pinot Noir
29497 příspěvků moje polička 10. března 2026 16:51

Haha, to mi připomnělo, jak jsem měla call se šéfem, který v jednu chvíli řekl "to je v prdeli!", načež se do záběru naklonil Viktor, který vedle mě celou dobu potichu seděl s tabletem a přísně pravil "to se neříká!"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2026 16:56
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2026 16:57

Karja nebyli, až na konci měsíce. 

Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 10. března 2026 16:59
Reakce na Pinot Noir:

Haha, to mi připomnělo, jak jsem měla call se šéfem, který v jednu chvíli řekl "to je v prdeli!", načež se do záběru naklonil Viktor, který vedle mě celou dobu potichu seděl s tabletem a přísně pravil "to se neříká!"

Viktor je nejlepší! Co na to šéf?

Offline DruI
5459 příspěvků moje polička 10. března 2026 17:01

Pinot Noir Ale to je geniální!

Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 10. března 2026 17:01

Gatitavy si to letos dáváte ve velkém teda, chudák ty! Myslim, ze po tom všem se jeste pokoušet o HO by byla čirá sebevražda, dobre jsi udělala. A moc držím pěsti, at uz vsechny choroby odtahnou do horoucích pekel a přestavba jde bez zásadních komplikací.