Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2026 12:33

continuity tak ségře trvalo tři roky než zapla nový (první chytrý) telefon Ale zároveň klidně jede na výměný pobyt do Chicaga. Tak asi záleží, jak moc o to stojí. První kolo několik dní jenom vodila než se odhodlala to zkusit. A věděli jsme, že nesmí spadnout, jinak je konec.

Offline Pinot Noir
29965 příspěvků moje polička 13. března 2026 13:16

Potrefenáhusajakobych četla o Ríšovi. Bojí se neúspěchu, tak to radši nezkusí.

A s tkaničkami tu byly záchvaty trudnomyslnosti a řeči o sebevraždě několikrát, první neúspěch a scéna, jako by šlo o konec světa. Mezi jednotlivými pokusy uplyne vždycky čas v řádu let (nekecám), aby na tu svou beznaděj zapomněl... Posledně jsem na to šla fikaně, splnila jsem mu přání a koupila tenisky Nike Air Jordan drahé jak potvora, jeho první boty s tkaničkami, po několika scénách jak z antické tragédie přišel na to, že úplně v pohodě může chodit v rozvázaných.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2026 13:49

Pinot Noir

Už ho přešlo to šílené utahování? U nás to pořád trvá, takže tahle možnost nepadá v úvahu (navíc na tělocvik, že jo)

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 13. března 2026 14:13

Tabea však existují různé sporty. Jednou jsme s detmi koukali na nějaký pořad, kde se dětští sportovci střídali a zkoušeli vzájemně disciplíny tech ostatních. A bylo fakt zajímavé, jak jim to kolikrát ani trochu nešlo, zatímco v tom svém sportu vynikali. Muj starší starší syn je takový rachitický, nesportovní, netýmový, neohebný...každé pololetí ho nutím do nějakého sportovního kroužku, protože pohyb považuji za důležitý, ale pokaždé je to fiasko, hrozně tam trpí, vždy v pololetí skončí...s výjimkou parkouru. Přišlo mi to jako kravina, ale jemu to sedlo a trenér je z nej nadšeny, jak mu to jde. 

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 13. března 2026 14:16
Offline Muslik
575 příspěvků moje polička 13. března 2026 15:00

Můžu ještě k diskuzi ke kolum, trochu pro blbecka? Nejsme cyklistická rodina, ale rada bych ted na jaře uz dceru (v dubnu 4 a pul) naučila jezdit - vubec se v těch dětských kolech nevyznám, jak tu píšete kola 16, 20, ehm, moje představa je neco lehkého a levného, dcera meri asi 105cm, ale je to taková lehká hubena zizalka, která je sice pohybove nadana, ale po me spíše směrem divadlo, tanec, gymnastika atd. Koloběžky, odrazedla, takove to "kolo" bez slapek - nic z toho ji nic moc neříká, co byste měli za tipy koupit? Asi i kvůli ceně (a riziku ze ji to nezaujme) směřuji na nějaký decatlon nebo inzeráty, ale potrebovala bych trochu nasměrovat co mám vlastně chtít:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2026 15:10

Muslik důležitý parametr pro tebe bude hlavně výška sedla (výška jejího rozkroku). Ty čísla, co tu píšeme, jsou velikosti kol v palcích. Těch lehkých značek je celá řada (beany, woom, rascal, ale i další levnější, yedoo má teď taky nějaké kolo,...), Decathlon má taky nějaký lehký model. Jsou dražší, ale dají se sehnat bazarové, navíc ho prodáš fakt s malou ztrátou (třeba za 80% ceny). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2026 15:11

Muslik důležitý parametr pro tebe bude hlavně výška sedla (výška jejího rozkroku). Ty čísla, co tu píšeme, jsou velikosti kol v palcích. Těch lehkých značek je celá řada (beany, woom, rascal, ale i další levnější, yedoo má teď taky nějaké kolo,...), Decathlon má taky nějaký lehký model. Jsou dražší, ale dají se sehnat bazarové, navíc ho prodáš fakt s malou ztrátou (třeba za 80% ceny). 

Offline Pinot Noir
29965 příspěvků moje polička 13. března 2026 15:22

Evaeva už dávno neutahuje, teď naopak musí být džíny širší než delší, mikina visící, všechno plandavé. A boty evidentně rozvázané.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2026 15:23

Pinot Noir tak to se máme na co těšit

Offline Zuzuli
3819 příspěvků moje polička 13. března 2026 15:59

Muslik dcera ma tohle z decathlonu, jen starsi verzi v cervene. Kupovali jsme ji ho na priblizne stejnou vysku ve ctyrech a pul. Ona mela v te dobe tak 16 kilo a tohle kolo sama unesla. 

Online Tabea
8192 příspěvků moje polička 13. března 2026 16:21

Pinot Noir já tyhle výlevy o sebevraždě hodně blbě snáším. U nás bohužel probíhají taky. Například kvůli psaní všema deseti.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 13. března 2026 16:31

Muslik vzala bych kolo 14", neco co vazi do 5kg. Mrkni na Skibi nebo nejaky Bikero a vyfiltruj si velikost 14" a omrkni ceny, hmotnost. 

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 13. března 2026 16:34

Muslik a nechceš ji to kolo na sezonu půjčit? Ja ted platila za půjčovny do listopadu neco přes trojku za kolo. A běžte si to kolo někam zkusit, ja šla pro dvě šestnáctky a nakonec jsem odesla s jednou šestnáctkou a jednou dvacítkou.

Online Tabea
8192 příspěvků moje polička 13. března 2026 17:54

Muslik 14" kolo bych spíš půjčila, než kupovala. To je max na jednu sezónu. Ale vy máte ještě mladšího sourozence v pipeline, co?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2026 18:01

Muslik nebo to beany 16, to je menší a vydrží jí možná ještě příští rok. Kluci na něm jezdili od 3,5 let.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 14. března 2026 18:06

Muslikjeste mrkni na stuf, superior, academy, kubikes, koolo, Fííííha, bajkee... 

Evaeva nas dneska zkousel to Beany16 v Letnanech a libi se mi na nem mnohem vic, nez na te Rascal 14.  Dcera zkousela ruzne 20, tu beany 20 by klidne mohla take mit, ale jeste ji urcite nechame tu 16. Ona je takova opatrna a drobna, ale pro syna me ta 16 laka, ze by lip drzel krok se starsima kamosema z party

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. března 2026 18:22

Potrefenáhusa vidim se v tve starsi. Strach ze selhani. Ve vsem. A jak pise continuity kdyz uz se odhodlam, jde vsechno. Vekem se to lepsi jen hodne malo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2026 20:06

MPLee kluci jiné kolo než to beany 16 neměli, oba na něm začali. Mladší na něm uměl jet už před třetími narozeninami, akorát neuměl brzdit (to byl ale problém mentální nezralosti). Tvůj syn už loni šlapal, tak bych se toho nebála. Na té dvacítce začali jezdit mezi 5. a 6. rokem, taky nejsou žádné vazby, ale tvoje dcera je drobnější, tak by jí asi ještě omezovalo. Ale výhoda je, že má přehazovačku, to se na větší ježdění hodí. Teď je mladšímu 6,5 a ta dvacítka mu tuhle sezónu nejspíš v pohodě vydrží. Starší má 24.

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 15. března 2026 09:34

Tak jsem vymyslela bezvadnou věc, že si pořídím koloběžku:D:D. Otázka ale zní, nerozbiju si na tom hubu? Kousek od nás je totiž fakt moc hezká cyklostezka v prirode, rádi tam s holkama jezdíme, ale musíme popojet kousek autem,jejich kola dávám do kufru, letos jim ale už pěšky stačit nebudu, ani rychlochuze není zrovna teď kvůli mým fyzioproblemum žádoucí pohyb a drzak na kolo je takhle na otocku takova velka prace navic. Takže jsem vymyslela toto. Tak jezdíte někdo na tom? Nemate nejaky podnet do diskuze? Jakoze treba i 8 km je na tom v podstate dlouhejch?Musela by to být taková ta městská no, abych to nacpala do kufru.