Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5399 příspěvků moje polička 15. března 2026 09:44

Karja Hele a když máš fyzioproblémy, nebude problém i koloběžka? Ale obecně hlavní je střídat nohy, ať si neodděláš kyčle. Já jsem si taky říkala, že pro ježdění s dětma je pro mě koloběžka ideál, akorát mi teď haprujou ruce, tak se nejsem schopná opírat o řidítka :o( Ale jinak mám kamarádku, co se do koloběžek zamilovala, má asi tři a na té teréní projela i skotskou vysočinu, takže osm kilometrů je nic ;o)

A určitě si to někde vyzkoušej jestli ti rozměrově sedí, já jsem jednu koloběžku zdědila a hrozně mě štve, že má krátké to prkýnko, na kterém se stojí.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2026 09:56

Karja ježiš, ty mi jdeš do rány. Já mám úplně stejný nápad. Mně zajímá, jak velká kolečka potřebuju, abych se nezabila na první nerovnosti. Protože syn má kolečka 10cm a je to máloA určitě chci ruční brzdu.

Mně ujede syn i na odrážedle, když se žene za bráchy. Včera vyzkoušeno.

Offline žluťásek
8789 příspěvků moje polička 15. března 2026 10:08

Karja je to fakt hrozná makačka. I mirnej kopeček na koloběžce fakt bolí, oproti kolu nesrovnatelný. Já mám dospelackou s nafukovacími koly, do auta by se s dětskými vešla v poho. Jede se na tom výrazně líp než na těch gumových kolečkách. Ale já to nějak nedávám celkově

Offline Karja
43675 příspěvků moje polička 15. března 2026 10:12

Evaeva žluťásek Aha, ty kolečka je dobrej podnět. Já mám trasu takovou kombinaci asfaltu a udusany země kousek. Kopcovite je to minimálně, tak počítám že budu tlačit, ani holky do kopce nejedou prudkeho:D. Ruční brzdu počítám, že musím mít. Já zkusím prvně ten tetris s dětskýma kolama a jak moc se můžu roztáhnout s tou kolobezkou

Online Tabea
7593 příspěvků moje polička 15. března 2026 10:15

Karja Co elektrickou skládací?

Ja občas jedu na koloběžce dětí (jedna je puky speedus, je od 120cm do 200cm) a 8 km bych na tom jet nechtěla. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2026 10:35

Karja já jsem právě kousek jela na té synově a je to blbý i na chodníku, chce to větší to přední kolečko.

žluťásek já na tom budu jezdit po sídlišti, tak do pěti kilometrů, teď za nimi chodím pěšky, ale když se mi mimino ztratí z dohledu, nejsem úplně klidná. Na delší výlet si vezmu kolo.

Offline Suya
příspěvků moje polička 15. března 2026 11:15

Evaeva Na popojizdeni na sidlisti mame kolobezku s 200mm koleckama a zvladne nejakou tu nerovnost docela v pohode, oproti tem malym koleckam urcite. Par km je v pohode, na delsi cestu uz bych to ale chtela hodit do pangejtu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2026 11:28

Suya ok, díky.

Já si myslím, že když to ujede malý na odrážedle, tak já na koloběžce taky. Do kopce třeba povedu, to kolikrát stejně to odráželo nesu.

Online continuity
41548 příspěvků moje polička 15. března 2026 12:16

Já jsem jednou na ty dětský koloběžce s malými kolečky ujela 200 metrů ze školy domů po zámkové dlažbě a cítila jsem ty ostresy na bederní páteř ještě hodinu (je to z kopce). 

V tu ránu jsem ji zabavila i dětem a muž pak na tom jezdil v práci po hangáru, kde je litá podlaha (než mu to zatrhnul bezpecak.)

Upřímně bych o jiné než o koloběžce s nafukovacími koly vůbec neuvažovala, rozhodně ne na tyhle vzdálenosti. 

Muz ma teď koloběžku od kostky. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2026 12:23

continuity a byla ta koloběžka odpružená? Já nevím, jestli chci něco, co musím dofukovatZámkovku tu nemáme.

Online continuity
41548 příspěvků moje polička 15. března 2026 12:46

Evaeva tak alespoň hledej něco, co ma odpružené i zadní kolo, protože to byl problém, ne vidlice. 

Offline Karja
43675 příspěvků moje polička 15. března 2026 12:48
Reakce na Tabea:

Karja Co elektrickou skládací?

Ja občas jedu na koloběžce dětí (jedna je puky speedus, je od 120cm do 200cm) a 8 km bych na tom jet nechtěla. 

​To mi přijde hrozně trapný, to radši budu doma:D:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2026 13:17

continuity aha, to by mně nenapadlo. Zatím sbírám informace, uvidíme, jak to dopadne 

Offline JankaM
2987 příspěvků moje polička 15. března 2026 15:54

Karja já mám skládací dospělou z decathlonu, najezdila jsem se na ní dost když jsem jezdila do školky ráno s dětma, tam jsem ji nechala a šla na autobus do práce a pak odpoledne v opačném pořadí. Jezdila moc hezky, chce to teda rovný povrch, ale má odpružení tak i dlažba nebo hrubší chodník byl v pohodě. Je už tedy chudinka celá rozhrkaná, ale budu ji muset zas vytáhnout, bylo to super

Offline Karja
43675 příspěvků moje polička 15. března 2026 17:52

JankaMNo vidíš, mně vůbec nenapadlo, že je můžu odzkoušet v Decathlonu. Holky to teda nepřežijou no, že budu mít novou koloběžku, snad tam nesvihnou kolmá do roští....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2026 18:30

Karja já si je v dekáči zkoušela, ale tam jezdíš po totálně rovné podlaze, že jo.

Offline Karja
43675 příspěvků moje polička 15. března 2026 19:12

Evaeva No jistě, ale něco lepší než nic,aspoň velikost a tak. A budu vědět, že musím mít ty nafukovací kola;-)

Online Tabea
7593 příspěvků moje polička 15. března 2026 19:14

Karja Yedoo urcite jezdí dobře... jen zas ta cena teda....

Offline Karja
43675 příspěvků moje polička 15. března 2026 19:31

Tabea Jo, to zase nepotřebuju, budu si teď kupovat i nové kolo, takze ať to nepřeháníme;-)

Online continuity
41548 příspěvků moje polička 15. března 2026 19:35

Karjamuž má tuhle, jezdí na tom pár km do práce po asfaltu nebo ke tchyni lesem, tak cca 8 tam i zpět

https://www.kostkakolobezky.cz/info/220-kostka-try-and-buy?utm_source=kostkaweb&utm_medium=cpc&utm_campaign=KOSTKA2023jaro&utm_content=info-top-panel