My jsme v předchozí práci seděly spolu v jedné místnosti dvě totožného jména (ne zas tak častého), tak nám říkali malá M. a velká M., já byla ta velká, protože mám celých 163 cm, ta druhá byla ještě o kus menší ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ehm, Beany 16 mu velký není
Po půl hodině ujede několik desítek metrů, brzdit zvládá 
Na cestu do obchodu ho zlá matka matka donutila na odrážedlo. Celou cestu na mě křičel Já ci eký kolo!!!![]()
Evaevajo jo, ta pestrost vliv určitě má. Ale u nás se právě sešla ta nejobyčejnější jména, Martinove a Jany... a přesto je tam každé jméno zastoupené jen jednou. A není tam právě nikdo s nějakým zajímavým jménem, nic mimo mainstream nejtěžšího kalibru.
Evaeva tak trénuješ sprinty, jo? ![]()
Gatita jenže Martin a Jan jsou u malých dětí celkem exotika
Martiny znám snad dva a Honzíka, nekecám, jsem za těch devět let potkala jednoho.
Tabea no jakoby, tu koloběžku ještě odložím. Při tom, jak se zlepšuje, tak ale ne na dlouho ![]()
Jinak on byl dost rychlý i na tom odrážedle, žádný, že by jel vedle mě. Ale na tom kole si samozřejmě ještě není tak jistý.
letfenixa my rikame Ája Alene, podle maxipsa Fíka. Ale snasi to jen od nejuzsi rodiny. Znama ma Adelu a taky je to pro domaci Ája.
Evaeva moji oba vnuci jsou Honzici jakoz i jejich tatinkove a jeden deda.
Evaeva to je to mimino? ![]()
Kokoska jojo. On je pořád docela prtě, ještě nemá dva a půl. Akorát je to trochu blázen no![]()
Kokoska dospělé Honzy samozřejmě potkávám dost, ale schválně se zeptej, kolik jich je třeba ve třídě těch tvých vnuků Honzů.
Evaeva ve skole nevim, ale ve skolce byli a myslim i u holek ve tride taky maji.
Evaeva dcera ma ve skolce ve tride Honziky rovnou dva
Evaeva Mladší má ve tříde tři Honzy (a dva Vojty). Ale je teda starší než tvojí kluci.
Naše Ája je Andrea ![]()
Evaeva ted me poucuje, ze ti Honzici ve tride jsou tri, a vyjmenovava jejich prijmeni ![]()
"Nejky" nasi Adelky ve skolce jsou Meda a Katarinka, to je Ukrajinka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí