Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 22. března 2026 18:50

Tabea No třeba Hašík, Hašek ;o) Mně se náhodou Haštal taky líbí.

711990 Fanynka To jsem si vždycky myslela, že Františka pojmenuju dceru, dokud jsem si nepořídíla děti s odpůrcem dlozuhých křestních jmen

A ještě se mi vždycky hrozně líbila Josefína. A teď má syn jednu Pepinku ve třídě. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 22. března 2026 18:52

Haštek, Haštík, Hašťa, Haštálek... Mně se to líbí moc. 

V Nelahozevsi jsme byli teď před pár týdny taky, muzeum je fakt krásný. A procházka lesem a pak kolem vody úplně kouzelná. 

My jsme si dnes dali oblíbenou procházku z Úholiček přes Švestkovnu a Stříbrník na Levý Hradec, s kafem v Modrém korálku. Jsme tam každou chvíli a stejně mě to tam vždycky okouzlí znovu a znovu. Neznám asi hezčí kavárnu v zahradě

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 22. března 2026 18:58
Reakce na Evaeva:

Gatita taky se chystáme. Musím si zapamatovat ty Kralupy. Potrefenáhusa na ten pořad se kouknu. Byli jste s oběma? Mimino to zvládne, pane lorenc?

​já myslím, ze by mohl, tříletý to zvládly v pohodě, vyloženě pro batolata to nebylo, ale bylo to fakt velmi v pohodě 

myslim to bude příští týden v minoru? 
https://www.facebook.com/share/r/18DHF4syd8/?mibextid=wwXIfr

Online barbucha blogger
35984 příspěvků moje polička 22. března 2026 19:01
Reakce na 999:

Mému vnukovi jsou dneska tři :-). Rodinná oslava byla včera, dneska mu rodiče říkají, je to tvůj den, vyber si, co chceš dělat, můžeme jet na výlet...

A on jim řekl, že chce jít naproti do knihkupectví a číst si :-). To dělá teda každý den :-).

​To je super. Jen víc takovejch knihomolů! Dneska je to skoro výjimka... já se bála že Oliver bude úplnej tatar, ale poslední rok čte taky pořád. Ráda kupuju encyklopedie

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 22. března 2026 19:04

Do Kafe knihy Jednota by chtěl chodit každý! 

ja teda muzu doporučit pro malý děti tuhle knihu, půjčily jsme si ji v knihovně a holky jsou z ni nadšeny  (je fakt pěkná a vtipna) 

Online barbucha blogger
35984 příspěvků moje polička 22. března 2026 19:07

DruI žluťásek 

Nic proti Haštalovi, ale veškerý ty zdrobněliny se mi zdají naprosto příšerný.

Ještě znám sourozence Kašpar a Mína, a tam si nedokážu představit jak by jim jinak říkali. Kašpárku?! Jejich babička o nich mluví jako o "kašmíně"

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 22. března 2026 19:20

letfenixa střední zemědělka v Bruntále

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2026 19:47

Potrefenáhusa díky! Příští víkend máme plný. Právě by se mi líbilo, kdyby se to dalo spojit s tou Nelahozevsí (jindy)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2026 19:49

žluťásek jo, je to fakt krásná kavárna.

My byli v sauně. Bez dětí. Nejlepší dětský program (kluci vynášeli Moranu, ti to měli taky dobrý)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2026 19:52

Potrefenáhusa to by asi zvládl. Na vánoce vydržel v divadle na folklorním vystoupení dvě hodiny. Tady se zdá, že je taky hodně akce. Budu to sledovat.

Offline 999
19848 příspěvků moje polička 22. března 2026 20:06

barbucha Já tuhle v tramvaji byla úplně dojatá z malýho kluka, přišel mi jak z první třídy. Na kolenou bichli (Harry Potter a Ohnivý pohár) a četl a četl. Babička mu nadávala, ať už to zaklapne, jinak nestihnou vystoupit a on ji prosil, že si ještě chce dočíst stránku :-). Všichni kolem čuměli do mobilů.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 22. března 2026 20:29

Vzpomněla jsem si, že Haštal se jmenuje Hapkův syn. Je z něj hodně úspěšný hudebník. Aby taky ne. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 23. března 2026 09:42

Evaeva kdyztak v "Neláči" je fajn takovy pololesní hřiště hned vedle zámku (v lete u nej funguje okýnko, ale nic moc tam nemaj), na kafe a zákusek  je fajn infocentrum v budově nádraží, je tam malá kavárna i s dětským koutkem. Na jídlo restaurace Vinopalna 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2026 11:46

Potrefenáhusa super, díky za tipy. Já jsem koukala, že bysme šli tou "horní" cestou (po červené asi) do Kralup a zpátky vlakem. Cesta podél řeky pro ně bude moc nudná, to bude bysme jim museli vzít vehikly. Akorát že my ty víkendy máme nějak plný, jsem zvědavá, jestli se tam letos dostaneme, mám už těch výletů naplánováno 

Online rasaNori
8868 příspěvků moje polička 23. března 2026 11:51

Tabea dcera ma hyrax od loňského června, ted v květnu ji to maji sundavat. Vtipné bylo ze ji to nasadili, a prý za 3 týdny musíte na kontrolu sem k nam, tak povídám ze to budeme ve Skotsku, ze to asi neklapne. Tak jsem dostala návod jak to vyfotit:D Akorát neji maso se slachama, typu fuet nebo bresaola, jinak v pohodě. Neuhlidali jsme kazy na stálých 6, to me štve moc, ale byla to vyloženě naše chyba. Měli jsme za to, ze čistí dobre. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 23. března 2026 12:12

Evaeva ony jsou tam trochu jeskyně a takový (trochu hnusny) průlezy a průhledy k vlakům, neni to úplně rovna nuda. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2026 13:10

Potrefenáhusa kombinace asfalt a rovina je pro ně konečná Já taky asi radši půjdou větší přírodou, akorát kočár asi budeme muset nechat doma.

Aha, tak teď koukám, že to asi asfalt není. Tak to by šlo 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 23. března 2026 13:25

Evaeva s kocarem to průjezdný normálně je, ale asfaltová rovina to neni. A je to kousíček 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2026 13:27

Potrefenáhusa já myslela ten "vršek" po zelené. Ale asi i ten bude průjezdný až na pár těch schodů.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. března 2026 14:19

rasaNori právě kvůli čištění jsem byla u dcery pro ten nasazovací expandér. 

Já si teď průběžně už několik let nechávám vyměňovat plomby z dětství, po kazech vzniklých kvuli špatnému čištění zubů a je to pro mě opravdu varování, jak nechci, aby dopadly moje děti.