Prosím Vás, čím píšou vaši druháci? Je tohleto pero vhodné pro druháka? Já jako nevim totiž, co je pero a co je propiska, jednou totiž asi nám paní učitelka řekla, že co se gumuje je propiska nebo nějak takhle?...Dřív psala centropenem mizíkovacím, ale to ji nějak nevyhovuje už. Děkuji všem za učast!
Vše o těhotenství a dětech
Karja u nás nesmí mít gumovací. Buď klasické pero nebo obyčejné tornádo
Moje děti píšou gumovacimi pery od druhé třídy doteď. Nevím jestli je to takova výhoda, dávám do náplní dost peněz.
propiska beru, že je klasické kuličkové pero s náplní, která nejde zmizikovat ani gumovat.
Tyhle Frixiony mám ráda, mám dvě z kolekce od Miky - považuji to za pero.
continuity To mi povídej, mám pocit, že na pera ted padl muj stravenkový paušál, pořád jí něco nevyhovuje, dopsalo,píše blbě, nesmí mít, tohle si od někoho pujčila, tak je to dobrý, tak to chce.....
dzizisketa Já mám ty dětský pera taky ráda, občas někam přijedu teda do firmy a dělám, že jsem si tužku zapomněla, aby mi pujčili, protože vytáhnout obrázkovej centropen s vuní, když už zápisník mám ružovej s gepardama (ten teda mám zásadně otevřenej, lícem desek vždy k sobě, ale nikdy nevíš). No jako učinim asi pokus č. 281 s frixion a nechám to osudu....
Karja kdysi jsem to tady zmiňovala, třeba už to neplatí...ale...psaly jsme tímhle vždycky do velkých, společných kadeřnických diářů a jednou na něj, jak byl otevřený, někdo položil krabici s pizzou...tím teplem zmizelo několik stránek objednávek, strašný průšvih to byl! Tak pozor aby vám nezmizel domácí úkol ![]()
Stačí to na chvíli strčit do ledničky a písmo se zase objeví.
Catherinne Ha, to je opravdu vtipné, jakoby takhle z vyprávění no, zažít bych to nechtěla...;)
Karja syn tím friction taky píše, měli to ve třetí a čtvrtý třídě posvěcený od paní učitelky. Dcery třídní chce, aby psali bombičkovým perem.
Catherinne to same kdyz to projede kopirkou![]()
dzizisketa tak je supr vychytávka! To je v podstatě kouzelná tužka.
Prosim vas, mate někdo zkušenost s terapii přetrvávajících primárních reflexů, ja jsem trochu skeptická, jak to ted útočí ze všech stran, ale bylo nám to lehce nadhozeno, tak by me zajímal někdo s osobní zkušeností
Potrefenáhusa a kdo vám to nadhodil? Jsem akorát zvědavá, fakt to teď jede ze všech stran.
Evaeva logoped
Karja Ten pilot je ok, ale jak píše continuity , připrav si hodně peněz.
Potrefenáhusa a dělala si jí nějaký ten dotazník, jak jsou na webu?
Evaeva ne, jakej?
Potrefenáhusa vím o tomhle, ale na dětech jsem to nezkoušela. Momentálně jsme ve fázi, že další odborník a domácí cvičení už se nám do programu nevejde ![]()
Evaeva Ja se na ten dotazník mrkla a vic než tři políčka podle mě zaškrtne skoro kazdej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí