Potrefenáhusa no jasný, chápu, vidim to stejně a 9 týdnu letních prázdnin zase před námi:D:D:D:D Ty vado!!!
Vše o těhotenství a dětech
Karja K letnim prazdninam nam prisla zprava ze skoly minuly tyden. Schvalili jim reditelske volno 29.-30.6. Jupii. Ja mam v praci na konci cervna nejvetsi frmol.
ziginka jj já právě taky, dělám ve finanční oblasti a dost koumáků posílá daně normálně na termín 1.7., sedim u PC 12hodin+ ty dny před, to se s dětma naspeedovanýma na prázdniny a nějakou oslavu za vysvědčení blbě slučuje, a navíc jim to ani nevysvětlíš, ani moji rodiče nejsou schopný to pochopit, proč nemám na začátku léta volno, když mám malé děti, že si to mám přece zařídit::D:D:D. Tak doufám, že mě škola nezařízne ještě víc a nebudou mi tu vejskat fakt těch 5 dní před:D:D:D
Potrefenáhusa já do budoucna počítám s tím, že si budu brát ho, babičky už taky možná budou v důchodu. Když se zadaří, tak 14 dní poběží naše školka, dva týdny tábory, nějak to snad půjde. Letos to neřeším vůbec, i kdybych teď začala, tak těch pár hodin zvládnu odpoledne, až přijde muž, to už mám vyzkoušené.
Evaeva Já to taky zvládám, ale přijde mi to vždycky takové smutné v tom létě, že ty děti fakt čekaj, co jakože bude, až ta matka dopracuje....Víš jak je hezky a tak, tak je to jiné než jiné prázdniny. Naštěstí my máme tu babičku s dědou, děda si je vyzvedne v 10 dopoledne a jako jo, někdy je vrátí sice už ve 2, ale i to je velká pomoc...A někdy tam mají i bratrance a to je konec. Ted o jarnácích říkal sambo, že an babička s dědou, že je fakt ocenuje, že si kolikrát tam užijou s těma dětma svoje, protože to je fakt mazec, když je jich tam třeba 5, vesměs nikdo neposlouchá a někdy je to vyhrocené velmi, a že přesto je oni stejně druhej den hlídají zase:D:D:DD
Karja no kluci už budou větší, tak klidně můžou jít ven sami, půjde hlavně o malého až to nastane. Jako plný úvazek bych takhle plichtit nechtěla, to ani omylem, dvě až tři hodiny zvládnu po příchodu muže. Počítám s tím, že když pojedou na 14 dní na tábor, budou mít ještě nějaký týden příměstský nebo soustředění, tři týdny dovolená, tak ten zbytek s širokou rodinou nějak pokryjeme. Blbý budou hlavně ty tři roky školky.
Evaeva pojedou na tábor? Hustý. Moje dítě nechce ani na příměstský, natož klasický. Škola v přírodě je velkej ústupek z jeho komfortní zóny, ale tam nedostal moc na výběr ![]()
žluťásek starší jede letos poprvé. Počítám, že za dva roky by jeli oba a po první třídě mimina všichni
Muž tomu dělá dost reklamu, zásobuje je historkami. Na příměsťák chodí od necelých čtyř let, to je spolu s pobytem u babičky na chalupě jeden z highlightů léta
Na švp starší jede letos snad po čtvrté, mladší chce jet taky. Kdyby nakonec nechtěli, tak by holt měli víc těch příměstských.
Karja Nám už přišla ze školy zpráva, že jim ředitelské volno neschválili, takže opravdu končí až 30.6. ale prej kdo potřebuje děti na ty dva dny uvolnit, tomu vyjdou ochotně vstříct ![]()
DruI DOufám, že to tak bude i u nás;)
Rosťa taky letos jede na pobytový tábor, na dva týdny. S mojí dlouholetou kamarádkou, zaná se s jejími dětmi, které tam taky budou, tak doufám, že to zvládne. My to jinak nezvládneme, než využít školku (naštěstí u nás jsou školky otevřené 6 týdnů, sice ne všechny, ale lepší než nic) nebo tábory.
Evaeva ja jsem starsi přihlásila na dva primestaky za sebou od lesní školky, loni byla nadšena (berou bohužel až od 5
) a na tom druhým bude i její bff (ony spolu delaj strašný věci, bejvaj u ty hry uplne v rauši, myslim, ze si to moc užijou)
Potrefenáhusa tak v lesní školce to musí být ještě lepší.
Mladší jde letos na vaření, tak třeba dovalí i večeři ![]()
Evaeva tam je to super, i ze zná i prostředí a nektery deti.
Jeste mame ve městě primestak, ktery vedou dve paní učitelky ze školky, ale uz mi toho přišlo moc (i finančně
Potrefenáhusa jo, finančně je to znát. Kluci mají každý dva, to mi přijde akorát, i abysme tam ještě nacpali dovolenou a nemuseli to mít tak, že pořád někde jsou (když to není potřeba). Ale starší už se jen tak na hřišti trochu začíná nudit, příští léto bude v tomto ohledu asi náročné.
U L nehrozí žiadny tábor, ani škola v prírode. Má fakt šťastie, že som učiteľka.
slniecko ja to taky ocenim!
mohla bys napsat neco bliz, v cem ta terapie zhruba spociva?
Neviem, je dospelá, ja už účasťou terapie nie som - akurát na začiatku ich zaujímala anamnéza.
Ale nerobia nejaké špeciálne techniky okrem rozhovorov.
slniecko jasne, jen jsem si rikala jestli jste o tom treba nemluvily. my se o tom doma normalne bavime. ale samozrejme, pokud to ma nejake hlubsi priciny treba uzkostne, tak to neni tema k hovoru. kazdopadne je skvely, ze to pomaha
viktorka_od splavu ona to má vrodené. A samozrejme v tomto veku je pre ňu vecou hrdosti, že to je medzi ňou a terapeutom a ja do toho nemám strkať nos:).
Čo je samozrejme správne, ale o to som zvedavejšia:))).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí