Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 11:49

Ještě k těm batohům. Byla jsem v Decathlonu pro zvonek na kolo a líbil se mi tam tenhle batoh. Akorát ty barvy se mi moc nehodí.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 12:10
Reakce na notna:

Garfie Hlavně dost škol už to ředitelský volno měli na ty dva dny plánované. Takze školy si to udělaly, jak potřebovaly. 
Někde jsem četla, ze je to manévr na odvedení pozornosti od toho náměstka, co zveřejňuje fake AI fotky, aniž by si je ověřil a bránil se, ze mu je někdo poslal. Několik dní se volala po jeho odvolání. Asi to bude pravda, náměstka dnes už asi nikdo neřeší

​tyhle kouřový clony jsou fakt děsný 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 12:11
Reakce na Evaeva:

Ještě k těm batohům. Byla jsem v Decathlonu pro zvonek na kolo a líbil se mi tam tenhle batoh. Akorát ty barvy se mi moc nehodí.

​odkaz nefunguje

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 12:14

Evaeva neteř měla ty klasické a jsou to dacani jako blázen, to byste asi poznali, to je větší jak kočka třeba. Jako určitě je lze mít v počtu třeba dvou v paneláku, ona jim seno a granule taky kupovala. Jako mazlíček mě nepřesvědčilo teda, dokážou už pěkně poškrábat i pěkně kousnout, zvládnou leccos prokousat a podhrabat. 

Offline continuity
43318 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 12:17

Karja jj, kousali strašně, hlavně starší samice. 

Já jsem se těch velkých jako dítě i bála. Meli jsme dovoleno hladit jen ne úplně malinká mláďata.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 12:26

continuity jo já to nechávám na holkách, ale jakože říkám jím, at tam nestrkají prst třeba k čumáku, že jo:D:D:D. Ale oni ti  běžní králíci nejsou na nějaký hlazení ani moc zvědaví, takže tim je to vyřešeno samo. Neteř je měla už navyknuté, i chodili na kšírkách, ale naštvat se taky uměli:D. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 12:30

Karja continuity já jsem jako malá měla taky mazlenýho králíka, normální velikosti, ale teď třeba co vystavujou tady na těch místních výstavách králíků a drůbeže, to neni ani ve velikosti kočky, spíš skoro středního psa!!!!!!!

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 12:41

Potrefenáhusa my na tyhlety výstavy taky chodíme a vždycky si řeknu, tak ted jsem viděla fakt všechno, to jako jinej už králík být fakt nemuže. A lup za rok je tam zas nějakej novej model, co má třeba barevnost tak poskládanou, že vypadá jak lebka:D:D:D My máme fakt takovou príma retro, normálně s živou kapelou co ti tam zahraje Dianu, s tombolou, kde vyhraješ třeba paví pero, koupíš si instantní kafe 3 v 1 za dvacku. Já to tam uplně miluju, ale za chvíli tam nebudu mít s kým chodit:D

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 12:46

Karja to je na celej život, ne, to se nevomrzí :D taky chodíme pokaždý 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 12:48
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 12:51

Karja no jak říkám, já jsem v týmu "je to mazlíček"

Ten balkón je docela velký a mají třeba 4. Ale právě šly řeči, že se ten počet nějak mění, že jsou teda asi na maso

Online notna
9485 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 13:06

Karja Neboj, neteři je skoro 30 a chodí na tuhle chovatelskou výstavu pořád. A to není žádná velká chovatelka . Ma to jako tradici s mamou. Maji tu výstavu jako přes kopírák té vaší

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 13:07

Evaeva Já mám pro tebe jinej, i na ten comp: https://www.zalando-lounge.cz/campaigns/ZZO4912/articles/D4744E08O-E11?navigationSource=catalog&catalog-type=campaign

Ted tam mají hodně batohů no, já nepotřebuji uplně nutně, nebo spíš nevím jakej přesně mi chybí:D:D, jinak bych si asi vybrala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 13:16

Karja ten z dekáče má taky kapsu na notebook a ještě další vychytávky jako kapsičku na mobil vpředu na popruhu a zip, abys nemusela pokaždé rozpínat ten vršek. Ten od tebe ale taky dobrý. Akorát já chci asi černý. (Popravdě bych radši dva černý na zimu a nějaký barevný na léto, ale zase nejsem blázen. Nebo Rotschild )

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 13:45

Karja tohle zapínání jsem měla u jednoho psího vodítka na přepinání kolem pasu a byl to teda strasnej mord, nikdy se to pořádně neochodilo, snad to maj batohy lepsi 

Evaeva na tom dekáčovým batohu mi přijde hodně dobrá vychytávka, jak jde po obvodu rozepnout, místo hrabání v uzkým komínu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 14:31

Potrefenáhusa jo, přesně, to se mi taky líbilo. Kdyby měli černý, hned ho koupím.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 14:36

Potrefenáhusa No, těžko říct, ani značka nezaručuje kvalitu. 

Jinak naše holky se konečně přestaly bát strejdova bernardýna, takže chodíme na zvířata tam a pak teda otíráme ty bernardýní slinty od hlavy až k botám. Králíci ruzného stáří, koza, kuzlata,  a ted nedávno jim říká, pojdte se podívat mám nový ovečky...A tam dva bejčci, ale malí ještě, béžové barvy a chlupatí...No a dcera opravdu pak večer říkala tátovi, že má strejda dvě nový ovečky:D:D

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 14:42

Zuzuli to musel bejt pěknej puch. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 16:21

Potrefenáhusa nas belgicak mel asi sest kilo. Uz nam to postupne umira a mame posledni dva. Ale ani cesky strakac neni maly. Jinak nedelejte nikdo chybu s kraliky jak my! Mame je teda venku. Ale toho bordelu, za sezonu v podestylce spotrebuji to jedno kolo sena pro kone. Vecne muz jezdi pro kukurici a zrni a dostavaji tydne tak dve hlavky salatu a par kg mrkve. A to mame dva! DVA. A dokonce belgicaka uz nemame, jen samici asi toho strakace a syna belgicaka s ni. Vyhledove pojedou k novemu majiteli na doziti, kamosky soused projevil zajem. My ukoncujeme chov

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 19:44

Jos kamarádka má na terase dva králíky, kupovali je pro děti. Že je budou krmit takovým tím oškubaným lupením z kedluben, květáku atd., co lidi hážou v obchodě do jedné krabice. No, tak potvory to nežerou, prý jim musí kupovat bio salát.