Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 06:23

To musí být apríl, ne? S tim koncem školního roku. Trochu mi to připomíná, naše ředitelske volno, které bylo kdysi vyhlášeno s tím, že aspoň nebudeme muset děti stahovat od babiček v půlce týdne. Jsem měla chuť zaječet:"Od jakejch babiček??!" Ja neznam snad nikoho, kdo by deti o prázdninách vyvezl na 4 tydny na venkov k babicce, to se delo tak pred 40 lety, a to jeste ne vsude...

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 08:39

Kokoska Přitom to jde udělat úplně krásně opačně, nechat na ředitelích, ať si případně vyhlásí ty dva dny ředitelské volno....

Jako udělat to v dubnu je fakt dost pozdě...chvilku jsem uvažovala, jestli to není apríl, ale pak mi došlo, že jsem to někde četla už včera. :-)

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 08:59

Garfie no presne. Tech dnu reditelskeho volna je myslim urcity pocet na skolni rok, ale snad si to kazdy reditel umi naplanovat podle sve situace.

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:02

Kokoska Je jich myslím pět, to vychází na celý týden. A mám pocit, že může právě požádat ministerstvo o navýšení, pokud nutně potřebuje (což asi nebude tento případ teda). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:10

Garfie no jasně. Já vůbec nechápu ten smysl. Nic se neušetří, chybějící děti by o nic nepřišly, když se stejně už moc neučí... Jakože jaký problém se tím řeší, že to bylo nutné vyhlásit takhle pozdě.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:17

Evaeva zjistili na konci března, kdy je konec školního roku? 
na mne vyskočily nějaký vlákna, kde si někdo povzdechne nad počtem dní školního volna vs. počet dni dovoleny a ty diskuze pod tim jsou fakt výživný ve stylu tak jste si nemeli delat deti, kdyz se o ne nechcete starat, a to jste nevedela, nez jste si je poridila, ze maj deti prazdniny, tak si zaplaťte chůvu...

jako fakt myslim, ze pokud nebude in mit deti (vic deti), tak fakt s timhle přístupem rychle vymřeme 

Offline Zuzuli
3823 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:19

Diky vsem za za reakci k morcatum. Informace jsem predala dal, tohle jde trochu mimo me, to je zalezitost mezi tatinkem a dceruskou, ja mam jen poradni hlas

Dneska jsem se rano byla s muzem podivat ve zverimexu a uznavam, ze to jsou celkem aktivni zviratka. Ty od moji spolubydlici byly spis pecky, co se moc nehybaly a clovek o nich skoro nevedel. A ja se teda priklanim ke zviratum z chovne stanice, tak to by stejne nebyli doma hned.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:20

Zuzuli jeste bych teda pohlídala to stejný pohlaví 

Offline notna
9484 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:22

Garfie Hlavně dost škol už to ředitelský volno měli na ty dva dny plánované. Takze školy si to udělaly, jak potřebovaly. 
Někde jsem četla, ze je to manévr na odvedení pozornosti od toho náměstka, co zveřejňuje fake AI fotky, aniž by si je ověřil a bránil se, ze mu je někdo poslal. Několik dní se volala po jeho odvolání. Asi to bude pravda, náměstka dnes už asi nikdo neřeší

Offline notna
9484 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:30

Potrefenáhusa To jsem taky četla. Nebo rady nechte doma děti samotné, taky jsem býval sám doma od školky apod. A není to o nastavení, jestli jsou děti in. To jsou prostě duševní chudáci. Někde si stěžovaly i reditelky, že mají už zaplacené různé akce na pátek a pondělí a storno je min 10% poplatek. Tam byly reakce tak to nedej, kdyz to neumis, zaplať si to ze svyho, kdyz ses blba a platíš něco dopředu apod

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:39

Potrefenáhusa někde proběhlo, že Plaga zastavil tu reformu. No teď je to konečně jasný, není čas to připravit, musí se řešit dva dny v červnu

Offline Zuzuli
3823 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:39

Potrefenáhusa maji dovoleny bud dve holky, a nebo jsem koukala, ze chovna stanice v kladne dava samicky jen v paru s kastrovanym sameckem.

Ja mela  dcerine veku krecky. Toma a Lizu. A pak asi tak sest sedm vrhu jejich potomku. Rodice ucitele je rozdavali zajemcum ve skole. Takze poucena jsem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:41

Zuzuli jste měli množírnu

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:45
Reakce na Evaeva:

Zuzuli jste měli množírnu

​to je hned

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 09:47

notna To je pravda, taky myslím, že spousta škol si vymyslela program, aby to dětem už spestřily a tak...no hezky pěkně. To jsou fakt paka no.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 11:02

Prosím Vás, asi pojedeme o víkendu do Tábora, nemáte někdo tip, kam se stavit na nějaký lehčí program, co vidět, děti budou mít před tím nějakou sportovní aktivitu, takže hotový budou dost, takže nic moc fyzicky akčního;).

Snad to tedy zvládneme, protože virový moribundus se dostavil už i k nám, sambo má nějakou žaludeční virozu, ale opravdu se tváří tak, že dojdu asi pro faráře, starší dcera jela s rýmou do bazénu, to si nenechala vymluvit, mně také bolí žaludek, tak jsem zvědavá jak to s námi ještě dopadne:D

Offline Zuzuli
3823 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 11:15

Evaeva Potrefenáhusa kamaradka mela pred par lety zakrsleho kralika, prinesli pak domu jeste druheho, aby mu nebylo smutno... a nasledne par let zili v 1+1 s ditetem a sedmi kraliky v chodbe jim nechali postavit kralikarnu. Truhlar, co jim ji prisel smontovat, byl pry velmi prekvapeny, ze kralikarnu do tahle maleho bytu jeste nedelal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 11:29

Zuzuli

Tchýně teď kouká z bytu na balkon, kde je taky králíkárna a hopkají tam králíci. Akorát se nemůžeme dohodnout, jestli jsou zakrslí nebo na maso

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 11:36

Evaevanevím kolik jich mají, ale ti velcí králíci toho sežerou strašně moc. Pokud soused nechodí po večerech s kosou po sídlišti, tipovala bych zakrslé.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 11:43

continuity já si taky myslím, že to jsou mazlíčci. Ale jsou takový větší. Ale nejsem odborník, klidně to může být nějaký větší druh těch malých