Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Myrtila
5368 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 12:29

Tyjo, tak mně ta táborská zoo přišla prostě jako takový obyč zoopark, synovi se tam líbilo, mně to přišlo v pohodě, ale asi proto, že jsme to trefili, když se tam nestavělo, a asi jsme toho kus neprošli (už nevím), protože ohradník ve výši kolen jsme myslím nepotkali. Přišlo mi to tam lepší než v Horní Pěně ale znova asi nemusim vidět ani jedno. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2026 12:32

KarjaJihlava byla skvělá už před dvaceti lety. My se tam vůbec nemůžeme dostat, ale chtěla bych se tam zase podívat, všechny fotky a videa, co jsem viděla, se mi moc líbily.

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 12:42

Myrtila za nás se taky nestavělo, ale bizár je to hroznej. Jenom ta budova pro šelmy - stavba, jak kdyby tam byl tyranosaurus, zadrátované ze všech stran, vyhlídka ze střechy, ze které vidí jen lidi vyšší než 150 cm, to jsem vůbec nepochopila. Slunečná sobota v říjnu, ale občerstvení zavřené, aniž by nás někdo u vchodu upozornil, že si nekoupíš ani vodu, hajzlíky jen hnusné toitoiky, tři čtvrtiny výběhů prázdné, pavilony, očividně původně plánované jako průchozí, jsou zavřené a zaskládané harampádím. Mně se to zdálo strašné, a to se považuju za nenáročného člověka, co leccos odpustí. Jestli je to zoopark, no, prezentují se prostě jako největší jihočeská zoo, vstupné není nejlevnější, tak člověk očekává, že uvidí i něco jiného než kachny a smradlavou toitoiku a dá si aspoň kafe z automatu. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 12:43

My se do Jihlavy zatím chystáme, nesmí tam pes, což je pro nás problematický, když jsme jeli naposled v listopadu bez psa, tak jsme cestou tam dali přednost vodnímu domu v hulicich a cestou zpátky bylo tak strašně hnusně, že to na zoo vůbec nebylo 

Myrtila mne se ta v pěně docela libila, mala zoo, byl tam stín. Ten tábor byl rozbagrovanej, nikde nic, ani hezká příroda a ten ohradník byl u něčeho nizkyho a necekanyho, typu želvy za betonovým plůtkem 

hrozna mala zoo je v olovnici, pritom to ma hezky recenze, coz nechapu, tam bych dovolila max drobný hospodářsky zvířata  

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 12:55

Evaeva No samozřejmě, tam musíte jet:D, pro mě je to tam hrozně příjemné to prostředí no. Kámoška tam studovala a říkala, že si koupila permici a chodila tam prostě sedět do parku a číst nebo se učit, já to tam mám taky ráda, ale vyhybám se těm hezkým jarním a letním víkendum, mám ráda, když je tam uplnej klid. A dokonce tam je asi místní domácí zoo kočka, takovej velkej černej kocour vyskytující se stále na stejném místě, mám dojem, že je to mých dětí nejoblíbenější zvíře ze zoo:D:D:D

Online Myrtila
5368 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 12:59

Pinot Noir Potrefenáhusa Tyjo, tak to jsme tam fakt museli být před nějakou zásadní změnou, nestavělo se tam nic, občerstvení i restaurace byly otevřené (kupovali jsme tam nanuky a limonádu), záchody v restauraci (jiné nevím), lva jsme teda asi minuli. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2026 14:03

Karja no jo, jenže od nás to není na otočku, tak čekám na příležitost 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2026 14:05

Dílničky se třema. Máme dohromady asi deset výrobků, ještě že to všechno půjde na chalupu. Bylo to super, ale mám teda celkem dost

Online Gatita
8657 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 19:40

My měli docela tematické vikendy, jeden víkend Nelahozeves, druhý víkend výchovný koncert Co má Tonda pod čepicí:) dekuji Potrefenáhusa za tip. Ale teď netuším, musím nutně něco vymyslet. Bydlím už měsíc u našich (předěláváme dům) a tedy generační střet je znát... takže jsme každý víkend někde. Uz i v Pisku jsme byli. Ja bych sla nejraději jen tady někde na procházku do lesa, ale to je s detmi za trest, pokud jim nevezmu nějaké kamarady. 

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 19:45

Pinot Noir to jsou příběhy. Jako naše zoo není nejkrásnější, ale aspoň bez ohradníků!!

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 19:47

Mimino... 

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 20:12

Gatita 

My jedem v neděli na Kačinu, mají tam zajímavý velikonoční program.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 20:43

dzizisketa kacinu mame moc rádi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2026 20:44

Gatitaliberec a IQ park (nebo Dinopark) už máte za sebou?

A teď nevím, jestli Okoř nebo Točník mají, myslím, nějaké velikonoční středověké trhy. V Příbrami v dolech jezdí vláček, kluci to tam mají moc rádi, mají ještě myslím prohlídku s klouzačkou a jednu trošku dobrodružnější, a na Velikonoce taky mívají akce.

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 22:08

Karja Příští týden budem u našich. Není někde v okolí nějaká akce, co bys doporučila?

(Jestli je tam teda jen nevyklopím a nepojedu se na týden někam zberchat z týdnu rodinné dovolené. )

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 22:30

TabeaČoveče nevím, teď mimo sezónu toho moc není, ale docela to sleduju, tak ti dám vědět. V sobotu je teda otevřený den v Klášteře Želiv včetně nějakého dětského programu, ale tak tam to už docela známe:D. Ani mě nenapadá, že bychom někde něco nového objevili.... V Zelive chodíme na procházky kolem přehrady/řeky ale ne Trnávky ale té Želivky, co je přímo v obci, je tam i prima taková hospoda na půl cesty, ale nevím, jak na tom jsou rodiče, místama je to takový jakože pěšinka po kamenech, ale tam to mám fakt ráda, je to takový malebný.  Můžete do Jihlavy do Zoo, když o tom byla tady řeč:D. A je tam nějaká nová jump Arena snad. A docela se mi líbilo teď na Lipnici na hradě, ale nevím kdy otevírají sezónu a dokonce se dětem líbila i ta procházka na to Ucho,oko,ústa nebo co, on je to takový zábavný terén;-). 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 22:50

Karja díky, díky, kouknu na to.
My jsme se zřejmě přehoupli z "kdy už bude sezona, chceme chodit po horách" do "co to je za hloupej koníček, tohle chození do kopce a z kopce". Momentálně máme chuť jim každý den nasadit roubík, protože se to nedá poslouchat. 

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 22:55

TabeaChápu obě dvě strany:D

Offline continuity
43318 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 23:18

Tabea zrovna tam odkud máš tu fotku se dá docela dobře chodit i po rovině. Ale taky tam mladší nesmírně prudila, otočili jsme to kvůli ní před infernem a už se tam nedá dostat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2026 23:58

KarjaLipnice a ten památník odposlechu se docela líbil i u nás. Mně se tam líbilo hodně, dětem hlavně ten hrad, cesta v přírodě byla až na asi dvě místa příliš nudná Ale ty reliéfy je zaujaly.