Tabea to vypadá dobře
Pinot Noir určitě budou. Ale já chci, aby si jí vyzkoušel a od půlky května bývá náš kalendář nastříkaný a přes prázdniny to bude taky všelijaké.
Tabea to vypadá dobře
Pinot Noir určitě budou. Ale já chci, aby si jí vyzkoušel a od půlky května bývá náš kalendář nastříkaný a přes prázdniny to bude taky všelijaké.
Pinot Noir v srpnu už budou ve slevě ..Mě tenkrát kamarádka bláznila, jakto že na jaře ještě nemáme školní tašku... Kupovali jsme oběma v létě.. a teď synovi do páté třídy až když už tam chodil. Chtěli jsme, aby okoukl, co mají ostatní, aby pak neměl nerva, že si vybral blbě.
(Což teda na první třídu úplně aplikovat nelze.
)
Evaeva určitě koukněte na ten ergo batoh a na Cube. Ty batohy měly (mají?) i lepší tašku na tv. Asi to budete kupovat i s penálama a taškou na tv, že? Případně ještě navrch peněženku. My ji tenkrát koupili, ale úplně mě funkčností nepřesvědčila (blby rozvržení).
Pinot Noir ja zrovna tu aktovku nejak neprozivala, protoze ke skole to ma od dveri ke dverim 550 metru. Mozna bych zkouseni resila driv a vic, kdyby treba musela dojizdet nebo chodit dal, at ji fakt sedi a je lehka, ale tady stacilo, ze se libi. Takze jsem objednala fialovy kralickovy topgal a penal k tomu a mame splneno. Stejne ji asi budeme tu trasu od skoly nosit my s muzem, soude podle batuzku do skolky ![]()
Tabea nebudeme. Pytlíků na tv máme milion a penál si vybere, jaký bude chtít. Ale podívám se, díky
Zuzuli 550 m jde moje dítě i půl hodiny, když na to přijde
Ale my tašky nosit nebudeme no, i si myslím, že ze školy začne brzy chodit sám.
Zuzuli já to taky moc neřeším, pro R. jsem chtěla lehkou, bez nějakých zbytečností, nejradši komplet na zip a bez bederního pásu, vzali jsme Topgal a nakonec nosí do školy tak málo věcí, že se mu tam vejde i převlečení na sporty. Nosí si ji výhradně sám, nikdy jsem nebyla příznivec tahání tašek za děti. Ale Viktorovi ji bohužel nosit musíme, neumím si představit, jak se s taškou na zádech denně tlačí v davu v osm ráno na přestupu na Muzeu nebo I. P. Pavlova. Byl by vyřízený, než by dojel do školy. Takže tam asi váhu moc řešit nebudu.
Evaeva ten originální pytlík má výhodu v tom, že jde dobře přidělat k batohu a pak má volný ruce. Ale jestli bude nosit tv domů jen na vánoční a letní prázdniny (podobně jako můj syn), tak mu stačí i igelitka.
Penál teda můžu doporučit taky.
Tabea ten jejich systém se mi líbí, štve mě, že člověk musí ale pul hodiny googlovat, aby našel fotku, kde bude videt mechanismus přichycení k batohu. To mi prijde, ze ma dobry i ten beckmann, ten pytlik na tv ma ty popruhy zacvakavaci okolo
Akorat teda ty sety stojej miliardu, ten cubo se myslim prodava jen v setech a pres německé e-shopy? Taky me štve, ze ergobag i beckmann maj pouze vybaveny penály, zas se mi nechtělo dat 8 stovek za penal a pak z nej obsah vyhodit, protože paní učitelka chce pastelky s dulkama za další 3 stovky
Tabeaprávě že tv bude nosit jen občas na vyprání. Mně tyhle věci přijdou cenově dost nastřelené, u ergo batohu to chápu.
Taky jsme loni kupovali aktovku v půlce prázdnin, taky jen základní Topgal, v našem případě nebyly žádné zvláštní požadavky.
Potrefenáhusa ty německé předvyplněné penály mají většinou opravdu kvalitní pastelky. Zrovna to mi vůbec špatné nepřišlo a vydržely fakt dlouho (moje děti věci moc neztrácely).
Nám říkaly, že pro ty prvňáky je fajn, pokud má vše jeden vzor, protože se v té hromadě aktovek a tělocviků líp vyznají.
continuity ja o ty kvalitě vůbec nepochybuju, ale radši bych to stejně koupila sama, ted fakt hodne doporucujou ty dulkovy pastelky, i tužky. Navrch tam jsou většinou dve sady pastelek, tlustých a tenčích, proč jedno nejsou treba fixy nebo sada obyčejných tužek? 
Pinot Noir mne ty výběry dost prestimulovavaj mozek, tim, ze to koupim, to vyřeším (ale taky jeste nemame)
Dulkove pastelky už doporučovali mým dětem, dokonce v tom penálu tehdy byly. Nejsem si jistá, že to pomohlo, protože to držely to všelijak, jen ne v těch dulcich.
Však uvidíte.
continuity Jj, my je máme doma už rok a taky ji to nebrání to držet dvěma prsty shora...
(prostě bych ho radši prazdnej)
Potrefenáhusa no jasně, teď už je navíc celkem výběr, když šly do první třídy moje děti, byly kolem 1kg přesně dvě tasky, takže jaký penál už jsem fakt radši neřešila.
Ale pamatuji si, jak mně ty Staedtler pastelky příjemně překvapily a do jsem do té doby kupovala Koh-i-noory.
continuity já bych taky radši prázdný penál. Jednak chci koupit tlustší pastelky, a kdyby ne, tak hubené tu mám. Zrovna s poznáváním těhlech věcí syn problém nemá, penál má na lavici a na tv má nejradějši pytel od muže z práce. Šance, že někdo bude mít stejný ergobag je větší než, že tam někdo bude mít pytlík z mužovy firmy ![]()
continuity ja pastelky kupuju rada, tech tlustých uz jsem koupila docela hodně. Ja nejradši faber castell Jumbo grip, ale dite skoro vždycky sáhne po kohinorkach takových těch nejtlustších triocolor, ty mne se drží strasne blbě.
na tech staedler me trochu štve plastová vrstva okolo tuhy, prijde mi, ze se musi porad orezavat :-)
Potrefenáhusa ty pastelky klidně můžeš vyměnit za stabila a tyhle tam nastrkat ve druhý třídě. Měly dobrý tuhy, nelámavý a měkký. Dcera tam ty důlkovaný stabila má. Fixy do školy nikdy mít neměli. Dcera toužila někdy konopí třípatrovým penálu, ten jsem zamítla, protože chodí do školy kus cesty a nosí toho hodně. Takze nechci, aby tahala ještě obří penál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.