Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 08:00

Evaeva dzizisketa my tu kacinu mame prave taky hodne rádi, vzdycky je tam takhle málo lidi, park je krasnej. Jeste je pěkný to divadlo v křídle vpravo, tam je taková uplne mini strašidelná expozice pro deti 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2026 09:13

Potrefenáhusa akorát jsem zjistila, že od nás už to není úplně blízko. Ale evidují to, až pojedeme někdy okolo.

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 09:43

Evaeva tak to my taky ne, ale na ten jednodenní výlet se to normálně dá, stejně jako Kutná Hora

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:21

Potrefenáhusa no obávám se, že taková bomba, aby mi odsouhlasili výlet hodinu a půl autem to pro ně není

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:38

Evaeva my se neptáme

Offline letfenixa
10778 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:41

Teraz premýšľam, ako tá koleda vlastne vyzerá. Keď chodia aj dievčatá. Na Slovensku dievčatá sedia doma a čakajú na šibačov.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:42

Potrefenáhusa aspoň řidiče se zeptat musím

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:45

Evaeva a ten jezdí kam? My to máme hodinu kamkoliv, tak to mi prijde takovej celkem beznej dojezdovej cas 

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:46

letfenixa chodí proste po těch známých dětech 

Offline letfenixa
10778 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:51

Potrefenáhusa ale ak sú všetky deti vonku?

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:52

letfenixa to jim otevřou prostě ty matky a tetky ze vsi;)

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:54

Evaeva Taky mi to přijde daleko, jedině to spojit ještě s něčím, at je to takovej celodenní;). My jsme tam nebyli a nevím proč, asi že většinou když si vzpomenu, tak tam je nějakej jinej program, kde očekávám mrtě lidí a pak si zase nevzpomenu. 

Offline dzizisketa
8828 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:56

Evaeva 

A to zase Kačina za to podle mě stojí. 

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 11:20

Karja tak ono to je celodenní, můžeš se stavit v Kutny hore na chvíli, my minule nahodně stihli otevrenej kostel sv. Jakuba v Jakubu (to bylo pro nás, obě děti vytuhly v aute, takže jsme se vystřídali). Bejvame teda i docela dlouho v tom anglickým parku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2026 11:26

Karja u nás by to bylo celodenní, bych je potáhla někde po okolí

Potrefenáhusa dzizisketa muž si to tam neužije, on je taky spíš na přírodu a děti budou remcat, že se nemůžou vrtat v zámeckých cestičkách a lézt po skalách a proč jsme nejeli radši do TechmaniePotřebuju, aby si aspoň jedna skupina byla spokojená. Jsou místa, kam pojedeme i tu hodinu a půl, ale sem asi ne.

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 11:30

Potrefenáhusa jj to jsem myslela, spojit to i s KH;). On váš tatínek je zapálenej do té historie nebo zámků, já tomu našemu říct, že pojede hodinu a pul na zámek a hodinu a pul zpátky, tak by si řekl, že jsem snad spadla z višně:D:D:D:D Hahaha. Pro mě jako řidiče je ten denní výlet taky tak hodina dojezdu, ted chceme do safari, tak to se vybičuju, ale bude to vyjímečně a asi si zpátky budu muset lupnout nějaký mix všeho od kafe, přes sladké bonbony a doma asi flašku:D:D:D

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 11:35

Karja no von hlavně nevydrží doma na zadku

jako ma to rad, ale na ty kacine je to dobry v tom, ze je to fakt pro deti, muzou tam behat a řvat a nikdo tam neni :-) a jako bonus pro nas je to tam hezky a pak obejdem ten anglickej park 

ona je tam ještě nějaká expozice s průvodcem, tak tam jsme ještě nebyli, to se ted fakt neda 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2026 11:54

Potrefenáhusa my doma taky nevydržíme, ale tohle je daleko. Když bych řekla, chci tam, tak pojedeme. Bez dětí by si to i užil, ale odrážet remcání, když ani ty tam až tak nemusíš... Já vím, že i klukům by se tam nakonec líbilo, ale úplně top výlet to není. A Kutná Hora to bohužel nezachrání

Offline Zuzuli
3662 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 12:13
Reakce na letfenixa:

Teraz premýšľam, ako tá koleda vlastne vyzerá. Keď chodia aj dievčatá. Na Slovensku dievčatá sedia doma a čakajú na šibačov.

​nastesti se od meho detstvi doba posunula a na velikonoce se uz na mnoha mistech neseparuji deti podle genderu

Ja to tak nenavidela. Ja vyrostla ve ctvrti, kde jsem byla jedina holka. Takze v sousedstvi byli jen kluci, se kterymi jsem si 364 dni v roce mohla zcela volne hrat. Staveli jsme bunkry, jezdili na kolech a bruslich, to, ze jsem tam jedna holka nebyl nikdy problem. Ale ten jeden den v roce jsem musela sedet doma na zadku, zatimco oni obchazeli sousedky a nosili domu kosiky se sladkostmi. A jeste jsem nemohla jen tak v klidu delat co chci a nebo koukat na pohadku, musela jsem na kazde zazvoneni od toho vstat a jit si vyslechnout infantilni basnicku, otocit se zady a jeste je za to obdarovat... myslim, ze velikonoce v detstvi jsou pocatek meho feminismu  

Takze bydlet nekde, kde se na koledu chodi, tak posilam i dceru, at si to uzije a doma fakt cekat na koledniky nemusi. Ale ja to muzu spokojene ignorovat a jen nachystat na pondeli nadilku od zajice

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2026 12:21

Zuzuli já bych taky posílala i holku, kdyby chtěla, stejně tak by od nás dostala koledu, my taky dostávaly. Nicméně já žádné blbé vzpomínky nemám, koledníci k nám nechodili. Pomlázky v naší rodině pletu já, letos čtyři