Evaeva dzizisketa my tu kacinu mame prave taky hodne rádi, vzdycky je tam takhle málo lidi, park je krasnej. Jeste je pěkný to divadlo v křídle vpravo, tam je taková uplne mini strašidelná expozice pro deti
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa akorát jsem zjistila, že od nás už to není úplně blízko. Ale evidují to, až pojedeme někdy okolo.
Evaeva tak to my taky ne, ale na ten jednodenní výlet se to normálně dá, stejně jako Kutná Hora
Potrefenáhusa no obávám se, že taková bomba, aby mi odsouhlasili výlet hodinu a půl autem to pro ně není ![]()
Evaeva my se neptáme ![]()
Teraz premýšľam, ako tá koleda vlastne vyzerá. Keď chodia aj dievčatá. Na Slovensku dievčatá sedia doma a čakajú na šibačov.
Potrefenáhusa aspoň řidiče se zeptat musím ![]()
Evaeva a ten jezdí kam?
My to máme hodinu kamkoliv, tak to mi prijde takovej celkem beznej dojezdovej cas
letfenixa chodí proste po těch známých dětech
Potrefenáhusa ale ak sú všetky deti vonku?
letfenixa to jim otevřou prostě ty matky a tetky ze vsi;)
Evaeva Taky mi to přijde daleko, jedině to spojit ještě s něčím, at je to takovej celodenní;). My jsme tam nebyli a nevím proč, asi že většinou když si vzpomenu, tak tam je nějakej jinej program, kde očekávám mrtě lidí a pak si zase nevzpomenu.
A to zase Kačina za to podle mě stojí.
Karja tak ono to je celodenní, můžeš se stavit v Kutny hore na chvíli, my minule nahodně stihli otevrenej kostel sv. Jakuba v Jakubu (to bylo pro nás, obě děti vytuhly v aute, takže jsme se vystřídali). Bejvame teda i docela dlouho v tom anglickým parku
Karja u nás by to bylo celodenní, bych je potáhla někde po okolí![]()
Potrefenáhusa dzizisketa muž si to tam neužije, on je taky spíš na přírodu a děti budou remcat, že se nemůžou vrtat v zámeckých cestičkách a lézt po skalách a proč jsme nejeli radši do Techmanie
Potřebuju, aby si aspoň jedna skupina byla spokojená. Jsou místa, kam pojedeme i tu hodinu a půl, ale sem asi ne.
Potrefenáhusa jj to jsem myslela, spojit to i s KH;). On váš tatínek je zapálenej do té historie nebo zámků, já tomu našemu říct, že pojede hodinu a pul na zámek a hodinu a pul zpátky, tak by si řekl, že jsem snad spadla z višně:D:D:D:D Hahaha. Pro mě jako řidiče je ten denní výlet taky tak hodina dojezdu, ted chceme do safari, tak to se vybičuju, ale bude to vyjímečně a asi si zpátky budu muset lupnout nějaký mix všeho od kafe, přes sladké bonbony a doma asi flašku:D:D:D
Karja no von hlavně nevydrží doma na zadku ![]()
jako ma to rad, ale na ty kacine je to dobry v tom, ze je to fakt pro deti, muzou tam behat a řvat a nikdo tam neni :-) a jako bonus pro nas je to tam hezky a pak obejdem ten anglickej park
ona je tam ještě nějaká expozice s průvodcem, tak tam jsme ještě nebyli, to se ted fakt neda
Potrefenáhusa my doma taky nevydržíme, ale tohle je daleko. Když bych řekla, chci tam, tak pojedeme. Bez dětí by si to i užil, ale odrážet remcání, když ani ty tam až tak nemusíš... Já vím, že i klukům by se tam nakonec líbilo, ale úplně top výlet to není. A Kutná Hora to bohužel nezachrání ![]()
Teraz premýšľam, ako tá koleda vlastne vyzerá. Keď chodia aj dievčatá. Na Slovensku dievčatá sedia doma a čakajú na šibačov.
nastesti se od meho detstvi doba posunula a na velikonoce se uz na mnoha mistech neseparuji deti podle genderu ![]()
Ja to tak nenavidela. Ja vyrostla ve ctvrti, kde jsem byla jedina holka. Takze v sousedstvi byli jen kluci, se kterymi jsem si 364 dni v roce mohla zcela volne hrat. Staveli jsme bunkry, jezdili na kolech a bruslich, to, ze jsem tam jedna holka nebyl nikdy problem. Ale ten jeden den v roce jsem musela sedet doma na zadku, zatimco oni obchazeli sousedky a nosili domu kosiky se sladkostmi. A jeste jsem nemohla jen tak v klidu delat co chci a nebo koukat na pohadku, musela jsem na kazde zazvoneni od toho vstat a jit si vyslechnout infantilni basnicku, otocit se zady a jeste je za to obdarovat... myslim, ze velikonoce v detstvi jsou pocatek meho feminismu
Takze bydlet nekde, kde se na koledu chodi, tak posilam i dceru, at si to uzije a doma fakt cekat na koledniky nemusi. Ale ja to muzu spokojene ignorovat a jen nachystat na pondeli nadilku od zajice ![]()
Zuzuli já bych taky posílala i holku, kdyby chtěla, stejně tak by od nás dostala koledu, my taky dostávaly. Nicméně já žádné blbé vzpomínky nemám, koledníci k nám nechodili. Pomlázky v naší rodině pletu já, letos čtyři ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje