Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2026 13:01

Kokoska jo, chápu. Ale při chození po městě se nedostatek naštěstí dneska dá zvládnout velmi elegantně.

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 14:03

Nase si ted hodne oblíbila tuhle karetní hru Djeco, je to uplne neškodná paměťová kooperativní hra, ale generuje zajímavý obrázky, nevim, co si o nás myslí treba ve skolce? 

Online Zuzuli
3826 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 15:51

Myrtila bylo to dite kamaradky nekdy bdele? Jestli mezi devatou ranni a osmou vecerni jeste par hodin spalo

Moje dite melo velmi pravidelny rezim... akorat svuj vlastni

Do roku a pul vstavala zasadne v pul sedme, v deset prvni sloficek na 30 minut, kolem druhe druhy a kolem seste treti. Usinala v deset, v jednu vzhuru. Bdele okno do tri a pak ten spanek do pul sedme. Den co den. Vic jak rok v kuse. Ja porad rikam, ze moje dite ma FOMO od narozeni, nebude spat, mohla by o neco prijit

Jeste ted se v pul jedenacte vecer v posteli vzteka, ze spat nechce a nebude, protoze spanek je nuda

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2026 16:12

Zuzuli rozhodně má

Mladší po narození vstával až po osmé a za hodinu si šel na tři hodiny dáchnout V podobném duchu pokračoval i zbytek dne. On i jeho starší bratr do půl roku opravdu moc bdělí nebyli.

Offline Catherinne
10873 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 16:49

Potrefenáhusa Evaeva Kokoska 

A když napíšu, že nám jedna ještě zbyla, tak jsme se o něj určitě špatně starali...

(čistou dostal v jednu před odchodem, přebalila jsem v pět, do tý doby spal a v osm byl doma) máme disciplinované a hodné miminko

Offline Kokoska
35098 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 17:30

Catherinne jj, jsi hrozna babicka

Offline Catherinne
10873 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 17:39
Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 17:44

Catherinne i hodný miminka můžou kakat dvakrát za hodinu

(Já vím, některý děti kakají jednou za dva dny a jiný šestkrát za den. )

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2026 17:48

Tabea a některý šestkrát za den a pak najednou po několika měsících jednou za čtyři dny

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 17:53

Evaeva tak to je ta lepší varianta, ne ?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2026 18:03

Potrefenáhusa no počkej, on pak zase začal v obvyklém počtu Jako docela jsem si říkala, co se děje.

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 18:17

Evaeva ja uz jsem to milosrdne skoro vsechno zapomněla, pamatuju se jen ty highlighty typu prevlikani body v Nižboru na parkovišti, kdy to vybublalo vzadu výstřihem a to strašlivý bliti pracně vyrobených hektolitrů, co předváděla mladší, než dozrala záklopka 

na fotkách jsou rozkošný růžový miminka 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2026 18:22

Potrefenáhusa tohle si právě pamatuju

Naopak na zádech to měli dost často, tak to žádné dojmy nezanechalo Ale mytí už chodícího syna na pumpě v Německu, kdy v tom musel sedět x hodin (a nic neřekl) bylo taky skvělý. Ale měli jsme štěstí natrefili jsem na super pumpu, na invalidech bylo umyvadlo s vytahovací sprškou.

Online Pinot Noir
29972 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 18:27

Já vůbec nevím, kolik plenek by bylo třeba dát babičce na odpolední hlídání, moje dítě si nikdy nikdo nevzal na tak dlouho, aby se musela měnit plenka.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2026 18:32

Pinot Noir stejně jako na výlet s tebou

Naši chodili a chodí s babičkama ponejvíc ven, tam se taky žádné přebalování nekonalo.

Online Pinot Noir
29972 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 18:38

Evaeva tak pro sebe jsem měla sbalenou tašku na kočáru, ve které jsem ale měla i osobní věci, tu bych hlídači asi nedávala a musela bych se nad tím zamyslet, co mu vlastně s sebou dát. Navíc já si s tím, že v ní nakonec navzdory mým domněnkám třeba plenka vůbec není, nějak poradila, třeba vlastním tričkem, nebo tím nákupem, ale kdyby si dítě někdo na delší dobu bral, musela bych být v té přípravě svědomitější.

Online Pinot Noir
29972 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 18:42

Ale on to byl spíš jen takový fňuk, že takovou babičku jako je Catherinne trochu závidím.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2026 18:45

Pinot Noir aha, já jim dávala kočár sakumprásk, z osobních věcí tam byl akorát jelení lůj a občas peněženka. Ale občas tam třeba nebyly ubrousky nebo náhradní oblečení

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 18:50

A já vám řeknu, že kakající mimino je jednoznačně lepší než zácpující mimino. Protože kakající mimino akorát smrdí, ale to zácpující je furt vzteklý, protože ho bolí břicho!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 15. dubna 2026 18:53

Pinot Noir Já takovou babičku taky trochu závidím, naše zvířátka nikdo na tak dlouho nechtěl :o) a teď, když jsou větší a samoobslužnější, je nikdo nechce na noc, což mě mrzí, protože by jim to prospělo (a mně taky ;o)