Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 06. května 2026 19:41

Taky mám blbý dotaz, nejspíš asi myslím na dzizisketa . Jak říkat takovému tomu plácání o pusu, uá-uá? Nechce se mi říkat, že děláme indiána.

Online dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 06. května 2026 20:32

Aranel 

Co? Proč pro mě?

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 06. května 2026 20:43

dzizisketa Protože tě považuju za intersekcionální feministku!

Online brrr
12264 příspěvků moje polička 06. května 2026 22:14

Aranel Indiánský pokřik?

Online dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 07. května 2026 02:34

Aranel

Jo tak

Taky jsem párkrát řekla indiány, ale většinou teda říkám uaaa! s patřičným gestem.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 07. května 2026 11:34

Gatita zkus Zaru

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 07. května 2026 12:31

Aranel bojový pokřik. Do boje! Uauaua!

(a stahování z boje: auauau.. )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2026 12:49

Aranel já říkám klasicky "dělat indiána". Než zjistil, kdo je to indián, dávno ho dělání pokřiku nezajímalo.

Online notna
9262 příspěvků moje polička 07. května 2026 16:27

Aranel Vůbec by mě nenapadlo, že dělat indiána může být vnímáno nějak negativně. Z dětství si pamatuju odjakživa i při takových těch hrách na indiány a kovboje, kdy indiáni vybíhali do boje s tím pokřikem, který uměl každý odjakživa.

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 07. května 2026 20:52

Tabea To je dobrý! Od kamarádky jsem zaslechla "svolávání tlupy".

Offline Pinot Noir
29626 příspěvků moje polička 08. května 2026 12:13

R. se vrátil ze ŠVP s obří boulí na hlavě, fakt hroznou, má úplně křivou hlavu. Řekl spolužákovi, že jestli nepřestane cucat po večerce v posteli bonbony Doxy, řekne to učitelce. A ten ho proto švihnul lahví do hlavy. Navíc lahví nezúčastněného nebožáka, načež láhev začala protékat. Dětské potyčky neřeším, stane se, ale nechápu rodiče, kteří do kufru na ŠVP nabalí dítěti tvrdé cucavé bonbony. Jsem asi přecitlivělá, ale já se fakt toho dušení bojím, úplně vidím, jak s bonbonem v hubě skáčou po postelích a dělají kotrmelce. Navíc jsme měli při odjezdu odevzdat učitelce balíček se čtyřmi dobrotami, aby mohla učitelka každý den jednu vydat po obědě. R. si vybral čtyři stejné müsli tyčinky FLY, takže jsem odevzdávala takový malý pytlíček. Dost jsem se zhrozila, jaké balíky odevzdávají někteří rodiče, jestli v tom nebyly pytle s biosaury, ale opravdu sladkosti, tak to množství muselo být fakt hrozivé. R. dvě tyčinky přivezl zpět, tak jsem se ptala, proč je nesnědl, zvlášť, když jeho hlavní stížnost byla na věčný hlad, tak prý po druhém obědě výdej sladkostí zrušili, protože některé děti začaly být hyperaktivní a vznikaly konflikty. A R. potvrdil, že jo, že fakt někteří vypadali "že jsou z těch sladkostí jeblí" - jeho slova. A do toho rodiče přibalí několik pytlíků přímo do kufru mimo kontrolu učitelky. Chápete to? Nikdy by mě nenapadlo, že zrovna já, s naším mega benevolentním přístupem k cukru, se budu rozčilovat nad sladkostmi u jiných. Ale toto mi fakt hlava nebere. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. května 2026 12:22

Pinot Noir syn mohl mít sladkosti u sebe. Ale jestli u vás byla dohoda jiná, tak to taky nechápu. Přišlo by mi teda lepší, kdyby paní učitelky ještě jednou požádali děti o odevzdání, protože takhle trpěli i ti poctivý jako Ríša. Osobně bych cucací bonbóny taky nedávala, ale zase už to jsou třeťáci. A spousta rodin to má opravdu hodně jinak. Spíš by mi vadilo to nedodržení pravidel.

Offline DruI
5505 příspěvků moje polička 08. května 2026 12:23

Pinot Noir Já tě úplně chápu, já se popravdě bojím u jakéhokoli jídla, u kterého dělají blbosti, že jim zaskočí.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 08. května 2026 13:34

Pinot Noir

Kdyz dcera jela na školní výlet na přespání, vůbec mě třeba tohle nenapadlo, koukala jsem se, aby toho neměla moc, ale kdyby tam měla cucave, nevím, jestli bych to vyhodila. Nevím, jak děti rostou, já už jako spoustu věcí vůbec neberu v patrnost..třeba teď ten úraz zubů, kámoška se divila, že je po pádech nekontroluji ..a já ne, prostě spadnou, na nic si nestěžujou nebo skontroluju na co si stezujou, když je to koleno, kouknu na koleno, ale jakože bych si řekla padly na hubu, ukažte zuby, to mě vůbec nenapadlo snad nikdy.

Offline Pinot Noir
29626 příspěvků moje polička 08. května 2026 14:06

Karja kdyby nebylo v pokynech, že máme odevzdat dobroty učitelce a budou na příděl, bonbony v kufru by mě nepohoršily, ačkoliv strach z nich teda v kolektivu hyperaktivních dětí teda mám. Ale když to máš černé na bílém, že sladkost dostanou každý den po obědě, přibalila bys ještě něco navíc? Měl jich několik pytlíků, to není že cestou přihodil hrst bonbonů, o kterých rodiče nevědí. Mně toto připadá nepochopitelné. Za prvé to porušení pravidel, za druhé takovou hnusárnu. Měla bych pochopení, že věčný hladoš bude mít v batohu croissanty, nebo třeba ty müsli tyčinky, aby se mohl dojíst. Ale cucavé bonbony za zády učitelky? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. května 2026 14:33

Pinot Noir jenže některé děti jsou zvyklé pytlík těch bonbónů každý den zbodnout. Čímž teda vůbec nechci omlouvat porušení těch pravidel, to by mně taky naštvalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. května 2026 14:34

Karja já je taky po pádech nekontroluju. Jako když bude krev z pusy, tak se podívám, jestli to nejsou zuby, ale jinak ne. Oni spadnou klidně třikrát do hodiny, jak furt něco vyvádí.

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 08. května 2026 15:16

MPLee Koukám na nový inliny pro dceru a na Amazonu jsou hudora. Hodnocení skvělý, cena poloviční než za k2. Máš s nima zkušenost, respektive mohla bys je doporučit?

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 08. května 2026 17:19

Pinot Noir ja bych v tomto pripade resila.i tu sarvatku.

Za me je bouchnout lahvi spoluzaka po hlave too much. Navic i kdyz lahev byla tehka, asi to nebya zas tak mala rana.

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 08. května 2026 19:42

Pinot Noir Souhlas, tohle totální neohlížení se na pravidla moc nechápu.