Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29629 příspěvků moje polička 04. května 2026 15:09

Potrefenáhusa dřevité už kvetou všude.

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 04. května 2026 17:17

Evaeva ja na záhradke väčšinou čítam, mňa baví len strihať kríky a stromy, alebo nieco vyrábať/stavať. Sadenie obstarava komplet Lukáško. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2026 17:35

letfenixa no aspoň tu trávu občas posekat musíš. Já se můžu realizovat má chalupě, kdyby to na mě přišlo, ale zatím mi stačí trhat plody cizí práce, to mně baví. Ještě mám docela ráda fyzické činnosti jako rytí záhonů, ale jsem ráda, že na mých bedrech ta zahrada neleží.

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 04. května 2026 17:53
Reakce na Pinot Noir:

Jinak já bych teď byla nejradši jen na zahradě, je tam pořád co dělat. A celý prodloužený víkend jsme tam taky byli, udělala jsem kus práce, kluci byli každý den v bazéně, včera jsme pekli buřty, pro mě nejlepší forma víkendu.

​sestro!

jinak letos mam snad prvne pocit, ze za tou zahradou nevlaju s mesicnim zpozdenim, jako je furt co delat, ale celkem stiham i jsem zase velkej kus zkultivovala

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 04. května 2026 18:56

Evaeva kosi obvykle muž. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2026 19:15

letfenixa to jsem myslela tak obecně, ne že nutně ty. Ale když nejsme doma, tak může kosit jedině robot, ale kdo by dělal ty ostatní práce(muž má navíc k těmhle pracem taky dost vlažný vztah)

Online Karja
44220 příspěvků moje polička 04. května 2026 20:42

Evaeva letfenixaJá dělám všechno po chvilkách, ale podle toho to tak vypadá:D. Jakože dneska jsme třeba zasazeli hrášek když jsme se navečer vrátili domu, na nějaké delší práce to s dětma neni. Já tomu říkám, udělám něco když jdu kolem:D:D

Ted nás ale čeká cisteni bazenu po zime, tak to chvilka nebude a na to jsem už i v nadsazce i pozvala lidi, jak na divadlo, u toho se sambem tak třikrát pohadame, na to se moc neteším:D

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 05. května 2026 12:24

Pinot Noir mne prijde, ze my to mame letos nejak zpožděny, ted jsem v Praze (na logopedii) a tady mají třešně my ji meli minuly týden v plném květu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2026 12:42

Potrefenáhusa my máme třešeň před jižními okny a ta je touhle dobou už vždycky odveklá, třešinky už tam jsou. Ta na chalupě pokvete možná tak příští týden

Offline Pinot Noir
29629 příspěvků moje polička 05. května 2026 12:51

Potrefenáhusa haha, to je vtipný. My třešeň nemáme, višeň ještě kvete. 

Offline Janulik03
20008 příspěvků moje polička 05. května 2026 18:58
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa dřevité už kvetou všude.

​Nekvetou

Offline Janulik03
20008 příspěvků moje polička 05. května 2026 19:01
Reakce na moora:

​sestro!

jinak letos mam snad prvne pocit, ze za tou zahradou nevlaju s mesicnim zpozdenim, jako je furt co delat, ale celkem stiham i jsem zase velkej kus zkultivovala

​Presne, tiež môžem povedať, že tento rok stíham. Aj nový záhon pokročil, aj starý je refresnuty, skleník už ide a to muž teraz nemôže moc sa namáhať, tak sama, a ťažké veci syn keď večer príde pomôže. Ale neskutočne ma to nabíja 

Offline Pinot Noir
29629 příspěvků moje polička 05. května 2026 20:21

Janulik03 moora já bych měla docela zahradní pohodu, žádný velký projekt jsem neměla v plánu, jen údržbu + obnovit kus zničeného trávníku u bazénu, ale pustila jsem se do proměny předzahrádky u našeho bytu, tak z toho nakonec je projekt dost velký. Chtěla jsem zkultivovat i přilehlé "území nikoho", ale potom, co mi dnes provedli sekáči technických služeb, trochu váhám. Aspoň se tam o víkendu podařila zprovoznit voda na terase a nemusím tam denně letět a blbnout tam s konví. 

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 05. května 2026 20:25

Pinot Noir nam to taky sekaj, je to uplne nepochopitelny, jako kdybyste to tady videli, slepá odbočka ze slepý odbočky, 6 rodinných domů, mame pred vratama takovej suchej kamenitej uhor, ale rostla tam moc pěkná divizna, taky ji vzali strunovkou 

Offline Myrtila
5191 příspěvků moje polička 05. května 2026 21:19

Prosím místní CML o radu Napadá vás dvojice pohádkových postav z klasických pohádek, za které by se dalo jít na táboře (takže zvládnutelná výroba kostýmu), pro otce a syna? Kdyby jedna z postav byla žena, těch dvojic je hromada, ale dvě postavy mužského pohlaví? Napadl nás jenom jelen a smolíček, ale syn za smolíčka jít nechce Prohledávám různé seznamy pohádkových bytostí a zatím jsem nic moc nenašla, vloni bylo téma večerníček, tam bylo z čeho vybírat, ale letos je téma pouze klasické pohádky. 

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 05. května 2026 21:24

Myrtila Otec Jeníčka a Jeníček. Jestli by to teda fungovalo i bez Mařenky.

Jinak mě teda taky valně nic nenapadá!

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 05. května 2026 21:26

Myrtila rumcajs a cipisek

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2026 21:30

Myrtila bajaja (syn) a drak (otec). Nebo si muž může ze sebe udělat prdel a být princezna. 

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 05. května 2026 21:40

Myrtila kremilek a vochomurka, pat a mat, medvědi od Kolína 

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 05. května 2026 21:45

Potrefenáhusa No to právě nejsou klasický pohádky, ne?