Pinot Noir no ja mam s tema projektama trochu problem, ze se mi to nabaluje jak snehova koule, zacne to drobnym napadem na jedno kvetnove puldne a skonci to v rijnu :))
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila Co takhle Jiřík ze Zlatovlásky a jeho kůň? Tatínek může vézt syna na ramenou ;o) Nebo kocour v botách a jeho pán. Nebo jít jako dlouhý, široký a bystrozraký a toho třetího mít s sebou třeba jako panenku nebo loutku.
Myrtila Kubula a Kuba Kubikula, pripadne Kubula a medvedi strasidlo Barbucha!
Myrtila Bob a Bobek. Být mužem, jdu snad za ženskou postavu radši než za králíka, ale třeba má rád když je prdel:D
čert a vodník z Princezny ze mlejna, čertík bude syn;)
Myrtila
Spejbl a Hurvínek, Pat a Mat,
Otesanek s otcem. Matku může mít už v břiše (namalovanou na tricku)
myslivec a vlk
Rádcové z šílené smutné princezny
Tabea Ale teda Otesánek se sežranou maminkou se mi moc líbí ![]()
Tabea otesánek je parádní ![]()
Myrtila když klasika, tak král a princ, nebo princ s panošem, případně vrchní kuchař a kuchtík
Moc děkuju za tipy, nadhodím a uvidím, jestli si ti moji chlapi vyberou
Něco z toho jsem už navrhovala, pro mě teda bylo zásadní i to, abych dovedla vyrobit ten kostým a nezabralo mi to měsíc
ale zavrhli mi to, že to je málo tradiční. Osobně si teda myslím, že při počtu 100 lidí na táboře by to úplně tradiční být taky nemuselo, protože to tam pak bude samá princezna, král a drak, právě mě taky napadli třeba medvědi z Potkali se u Kolína, nebo ten Kocour v botách.
DruI Evaeva No, ještěže píšete i o tom bystrozrakém, u toho mi došlo, že asi bych měla mít nějaký kostým i já s mladším
pojedeme tam za nimi tak na 2-3 dny na návštěvu. To asi pojmu jako princátko a jeho chůva ![]()
Myrtila co rytíř a drak? Draka jsem videla hrozně efektního na jednom skolkovym masopustu, maska z kartonu a v zelený roličce od toaleťáku měl nalepený oranžový, žlutý a červený faborky z krepaku jako oheň

Myrtila dlouhý, široký a bystrozraký? Tam ale jeden přebývá:)
Prosim pomoc, nevidely jste některá teď někde klučičí saka? Potrebuji rychle, nestíhám Vinted ani eshopy, ideálně tedy vlézt do obchodu a koupit.
Co třeba Lucifer a malý čertík? Pantáta vodník a malé vodníče?
Gatita viděla jsem reklamu HaM a inzerovali dětská saka. Ale v praxi (v obchodech) nevím.
Tak jsem nadhodila postavičky z tipů a dopadlo to překvapivě, muž se stále drží představy jelena se smolíčkem
tak jsem zvědavá, jestli na něj překecá syna, mně je to nakonec jedno, zrovna tenhle kostým bych měla raz dva ![]()
Myrtila No on to není špatný typ, ty s mladším pak můžete jít za jezinky, abyste všichni ladili ;o)
Nevíte, jak dlouho počká objednávka v Agátě na prodejně? A dá se zboží platit až po výběru?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje