Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2026 21:02

Karja my máme plný všechny květnové víkendy, nám by ta zahrada spustla hodně rychle A to bych tam ještě ráda nějaký výlet nacpala

Online Karja
44217 příspěvků moje polička 03. května 2026 21:17

Evaeva jj já taky teda jezdím s detmi někde furt, ale teď teda ty dvě hodiny cesta tam, narvana zoo a dvě hodiny zpátky byly moc, to si jakoby neodpocinu a to taky potrebuju. Takže umirnene ted, ted je hezké období, je spousta akci a moznosti v rozumne vzdálenosti, tak to vezmeme v tomto duchu;-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2026 21:49

Karja jojo, dvě hodiny jsou rozhodně moc, pro nás je maximum tak hodina a čtvrt a to už musí být. Já si na výletě obvykle odpočinu, já potřebuju odpočívat především psychicky (fyzicky taky, ale to mi zůstat doma nepomůže ), ale vybírám si, kam pojedu, na ty lidnatější místa dost často nemám.

Online Karja
44217 příspěvků moje polička 03. května 2026 22:00

Evaeva jj já si právě taky na výletech odpocinu i nabiju nejakou energii, ale když je tam větší hukot plus delší řízení, tak to rozhodne nefunguje:D:D. 

Online continuity
42338 příspěvků moje polička 03. května 2026 22:08

Karja jj, ta doba, že se osamostatní nakonec přijde, dnes jsem volala v pět s mámou a říkám jí: no všichni jsme se tady po víkendu konečně sešli. V podstatě každý někde jinde, akorát já s mladší jsme byly spolu. Starší doma víc nespí než spí. Ale mě to neva, jsem ráda, ze má takovou tu síť lidí, s kterýma může někam jet. tak to má být. 

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 03. května 2026 23:23

Karja tak toto je u nás zatiaľ stále nereálne, osamostatnenie sa. Staršia je šikovná

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 04. května 2026 11:00

Evaeva nám zahrada pustne, ja se přiznám, ze mě to ani nijak zvlášť nebaví (mladsi dite zase orvalo vsechny kytky, starsi uz to nejakou dobu nedela, tak snad za rok?)

Ja se tesim dneska odpoledne jak je hezky, pojedem autem kousek do velkyho parku, vezmu detem kola, dame si tam zmrzlinu, v pondeli tam skoro nikdo neni, minuly tyden nam to vyšlo az na návrat domu na pul 8, takze akorat vecere a spat, jedou daleko ode mne, každá na svym, takze se nemůžou prát, ani moc neřvou, ideal!

Online Karja
44217 příspěvků moje polička 04. května 2026 11:21

Potrefenáhusa Mně to taky nebavilo, když na to je nula času, tak tě to prostě nebaví, ještě předloni jsem na to ani nešáhla, to nemělo smysl. Pak se časem ruce uvolnují a člověk si tak nějak uvědomí, že si u toho i odpočine, může nechat ty děti doma, kolikrát i musíš jako jít radši ven:D:D:D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2026 12:15

Potrefenáhusa jo, to zní hodně ideálně hned bych vyrazila s vámi Jedna známá mi říkala, že mně lituje, když jsem chvátala za mimiňákem na kole, ale já to teda úplně miluju, jak jedou všichni tři za sebou, já konečně můžu jít rychle, nikdo neremcá...

My teď máme staršího pryč a zatím mám pocit, že dvě děti bude taky jako žádný dítě jestli teda neudeří nějaká nemoc.

Online Pinot Noir
29626 příspěvků moje polička 04. května 2026 12:39

My máme staršího od včerejška na plavecké škole v přírodě a tady je takové ticho!

Viktor nás má jen pro sebe, to si velmi užívá, ale už včera večer říkal, že chce, aby se brácha už vrátil.

Jinak já bych teď byla nejradši jen na zahradě, je tam pořád co dělat. A celý prodloužený víkend jsme tam taky byli, udělala jsem kus práce, kluci byli každý den v bazéně, včera jsme pekli buřty, pro mě nejlepší forma víkendu.

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 04. května 2026 12:46

Pinot Noir buřty jsme pekli v pátek, tomu nevadí ani neposekaná tráva a starý maliní

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 04. května 2026 12:49

Evaeva hlavně nase holky ani nejezdi jak kamikadze, muzu u toho normalne jit, starsi na tom kole tak spokojene pomalinku jede, zatočí, vrati se...mladsi to minuly pondeli jela na koloodrazedle asi potřetí v životě, nebyla ochotna, ale ted si sedne a jede, sjede i kopeček, uplne z 0 na 100, skoro mam chuť ji zkusit posadit na kolo, ale naštěstí/bohuzel tak maly nemame 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2026 12:50

Potrefenáhusa z toho, co vidím, tak taková zahrada by byla i ta naše. No kluci mají stejně nejradši křoví

Mně to teda taky nebaví, ta péče, a zahradu si neumíme pořádně užít ani na dovolené, jsme celý den v luftě i v luftě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2026 12:53

Potrefenáhusa tak naši kluci sice nejezdí jak kamikadze (tím myslím, že nepadají), ale vidím je jen na hřišti nebo před přechodem. Nebo pod kopcem Že by jeli pomalinku a dokonce se i otočili a jeli zpátky, tak to se ještě nestalo

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. května 2026 13:57

My mame velkou zahradu ale s miminem je to nerealne. A kdyz jsou dva, tak uz vubec je neuhlidam. Schody, dvere, psi...tak ziju jako takova jizanka na placku pred barakem. Lavicka, kytky, susak na pradlo a je mi hej 

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 04. května 2026 14:09

Jos tyjo, už vám kvetou pivoňky? 
tady ještě minulej tejden v noci mrzlo, obavam

se, že ovocný stromy budou KO kvůli ty zimě, letos mi zmrzla velka levandule a 8 let starej obří rozmarýn 

Offline Myrtila
5191 příspěvků moje polička 04. května 2026 14:26

Potrefenáhusa To jsme jeli včera, kousek autem na procházku cyklostezkou, po cestě 2 hřiště, ještě po cestě tak říkám, že takhle můžeme strávit léto, popojet si do 15 km a projít se tam... no tak na parkovišti jsem zjistila, že muž nedal mladšímu boty takže 15 min tam, 15 domu, 15 zase tam, to bychom celkově od nás byli už skoro v té zoo v Jihlavě

Online continuity
42338 příspěvků moje polička 04. května 2026 14:48

Myrtila no ale představ si, že boty nebudeš mít v Jihlavě. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. května 2026 14:57

Potrefenáhusa ty jsou od mamky z Prahy. A jo, tam tyhle historicke kultivary uz kvetou. Ty drevite jaou o hodne driv. 

Offline Myrtila
5191 příspěvků moje polička 04. května 2026 15:00

continuity To mě nenapadlo, podívat se na to takhle