continuity moc gratuluji, to budou krásné prázdniny:)
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva myslíš skola nebo nuda ve škole? ![]()
(ja si myslim, ze nudit se nebude, spis ze to pro ni bude hodně náročný (a bude mit tendence se tomu vyhnout)
rasaNori to zní dobře. Ja mam teda zadek stažený a na září se moc netěším. O starším ve škole nevíme, s mladším to bude hrozná práce a je mi ho líto už teď. Ale děláme celkem dost, jeho přípravu považuji za dostatečnou, se všema těma podpůrnýma programama, co vymetáme. Ted se asi zaměřím na sebe, začnu se obrňovat, objednam si bednu čokolády a vína na nervy a na třídní schůzky budu radsi posílat manžela.
A angličtina mě taky ted trochu potěšila. Starší ji má od 3.trídy a přišlo mi, ze po těch skoro 2 letech nic neumí, že mají divnou učebnici a chaotickou výuku, ze neumí pořádně ani sloveso být
. Ale neco se asi naučil, malinko rozumí, orientuje se, dost mě to překvapilo. A je schopný absolvovat on line doučování, podařilo se najít takovou šikovnou studentku, která ho celkem dokáže přimět, aby ze sebe něco vysoukal, už si na sebe zvykli:) Jsem docela překvapena, že mu ten online vyhovuje víc, než když to bylo osobní.
Potrefenáhusaškola
Gatita děkuji.
Spolužačka to má super, je přijata a rovnou odlétají do Japonska.
continuity Gratuluji! Myslela jsem na vás. A mít ségru ve vyšším ročníku je dobrý bonus. Z toho se dá hodně vytěžit :-)
notna díky! má to svoje nevýhody, když je ségra nadaná na matiku a ty ne, ale jsou na různých zaměřeních, tak je snad nebudou tolik srovnávat.
Starsi ségra už plánovala využít její členství v divadelním klubu pro sebe
, ale to jsem ji už rozkopla babovicky, že humanitní třída bude do divadla chodit zcela jistě.
continuity taky můžou mít úplně jiné učitele. My to tak se ségrou měly, za těch pět společných let jsme měly stejnou akorát tělocvikářku![]()
continuity gratulujem!
Evaeva jo, no tady moc neni měnit za co
letfenixadíky!
continuity moc gratuluju!
continuity Srovnávání by bylo blbý, to je fakt. To mě nenapadlo. Spíš vidím, jak moje dítě těží informace současně se spolužákama, kteří mají nebo měli sourozence výš.
notna zrovna ta druhá škola v pořadí měla tohle vyřešeno krásně. Hned v září nebo v rijnu tam začíná celoškolní projekt, kde je promíchají napříč třídami i ročníky.
Hlavní důvod, proč byla druhá v pořadí byl, že se tam dal dojíždí a teda neduvod, že na první místo se dává těžší škola
tak má těžší, ale vybrala si to sama, ptala jsem se několikrát, jestli to nechce prohodit.
continuity No to je super!!! Fakt úleva pro všechny, gratuluju!!
continuity Čas dojíždění a jestli se náhodou nezačíná často už na 7 hod. zohledňovala i dcera. Dokonce se jí do užšího výběru dostalo církevní gymnázium, protože v pondělí se začíná bohoslužbou, která není povinná a tím pádem v pondělí na 10. hod. Po víkendu, no neber to! ![]()
Garfiedíky. Jojo, už se pomalu vzpamatovávam.
notna to jsou náhodou rozumné požadavky
notna priority je potřeba nastavit. ![]()
Syn si vybral školu podle toho, že má u sebe velký venkovní areál s fotbalovým hřištěm. Je fakt, že fotbal hraje o přestávce i po obědě. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje